SHEIN | Co jsem si koupila? /4

Mám tu pro vás další nákupní okénko ze Shein. Tentokrát to nejsou samé šperky, ale spíš taková všehochuť.  Tyto věci mám doma už delší dobu, mezitím mi stihnul přijít další balíček –⁠ ten zmíním příště

Nakupujete na Shein taky? Poslední dobou jej ráda sjíždím a pokaždé narazím na něco nového. A přijde mi, že pokaždé všechno nutně potřebuji (ale samozřejmě tomu tak není, hihi). 


Objednala jsem si plavky, které se mi delší dobu líbily. Jsem překvapená, že vypadají skvěle a především pasují! V tu dobu jsem ani nevěděla, zda někam poletíme, ale musela jsem je mít. 

Už jednou jsem si koupila tyto zlaté lžičky a koupila jsem je znova. Jelikož v práci věčně lžičku někde zapomenu, a pak ji vidím u klienta, beru si raději novou :-D Není jich nikdy dost, mám aspoň do zásoby. A můžu doporučit i jako dárek, protože všem se moc líbí.  

Pořídila jsem kapsu do auta, mezi řadící páku a sedačku. Věčně potřebuji něco někam odložit a nemám skoro kam, protože dvířka jsou věčně zaplněná nepořádkem. Tohle je šikovný. K tomu jsem koupila držák na brýle, který se připevní na clonu. To je vynález! Škoda, že jsem na to nenarazila dřív, je to skvělý! A malé háčky, které se přilepí kam chcete a máte menší držátko. Já je používám především na klíče nebo tašku.


Domácí zateplené pantofle mě velice překvapily, nečekala jsem, že budou tak příjemné a hlavně v dobrém stavu. Lepší než z Pepca a ještě levnější. Byla jsem mile překvapená.

Občas si ke čtení potřebuji rozsvítit, ale nechci zbytečně svítit větším světlem a tato mini lampička přímo na knihu je geniální. Především ji využiji, když vedle mě spí přítel. 


A jako poslední kousek tu mám tuto dekoraci v podobě velikonočního skřítka (Velikonoce jsou tedy už za námi, článek píši se zpožděním). Jsou to miláčkové a moc se mi líbí. Radost za pár korun. Já tyto dekorace zkrátka miluji. 

13 Komentáře

  1. Mě nejvíc zaujal ten tácek, na kterém jsou lžičky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavé věcičky. Na žádnou z nich jsem tam ještě nenarazila. Shein je jak černá díra. Jakmile se podívám na stránky, jsem tam schopná hledat hodiny :D Ty nové šaty na ig vypadají moc hezky!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké :) Ty papuče jsou super :D Ale já bych se asi bála, že se mi v nich bude moc potit noha... A lampičku mám podobnou, zelenou, ale do zásuvky (a není z Sheinu). Na noc je fakt praktická. A přidávám se k Míše, že Shein je jak černá díra :D A ty šaty se mi taky líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nenakupovala jsem tam ještě :) ale jak koukám na tvé úlovky, budu to muset omrknout taky :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já z Sheinu nakupovala jen jednou :D. Jinak zajímavé věcičky :). Ty plavky nemůžu nějak rozklíčovat, jak vypadají na těle :D.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Jani, tak ta lampička ta je boží, něco takového přesně sháním !

    OdpovědětVymazat
  7. Já jediné, co kupuji, tak to je oblečení pro malého. :) Sice tu velikost ještě nemá, ale není na škodu si udělat menší zásobu nových kousků, když jsou v akci. :D Jinak jsem Shein ještě nezkusila. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Vybrala sis hezké produkty :) ty pantofle musejí být krásně měkoučké :) lampičku na knihu jsem také měla, ale bohužel jsem ji někde ztratila :/ nedávno si ji ale koupila ségra :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem tedy ze Shein ještě nic neobjednávala, ale začíná mě to lákat čím dál tím víc. ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Já Shein vůbec neznám. 🙂

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkné věci sis pořídila, nad lampičkou na knihy taky přemýšlím :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  12. Pořídila sis krásné kousky, ty zlaté lžičky nemají chybu! :) Moc se mi líbí i ty papučky. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já obecně na e-shopech moc nenakupuju, takže Shein není výjimka.

    OdpovědětVymazat

Contact Form (Do not remove it)

back to top