Rekonstrukce koupelny

Do rekonstrukce koupelny jsme se pustili hned na začátku nového roku. Práce trvale déle, než jsme předpokládali, ale nedivím se ničemu, jelikož to přítel dělal sám. Já jsem samozřejmě přidala ruku k dílu, ale velkou chválu si zaslouží přítel, kterému se to opravdu povedlo, i přes veškeré překážky, které se vyskytly. 


Opravdu to nebylo tak jednoduché, jak jsem si představovala. Zabralo nám to dva měsíce. S tím, že jsme samozřejmě nepracovali nonstop, respektive pracoval především sám přítel, a jelikož to byla jeho první obkladačská a stavební práce, dával si záležet a zkrátka se to i učil. 


S výsledkem jsme nadmíru spokojeni. Styl byl převážně v mé moci, protože přítel nemá představivost. Tak nějak jsem všechno vybrala já a on to dal dohromady. Krásná partnerská práce. Sice to úplná idylka nebyla, stálo to nejen dost peněz, ale i nervů. Každopádně co se ceny týče, tak nás to vyšlo mnohem méně, než kdybychom si objednali firmu. Platili jsme jen materiál. Poctivě jsem schovávala účtenky a se vším všudy nás to vyšlo na 50 000,- KČ.  


A zde je výsledek. Co na to říkáte?  (Ještě nám chybí připevnit větrák, to je jediná menší nedokonalost :D) 

Já jsem během těch dvou měsíců lehce umírala, protože ten nepořádek a prach všude stál dost mých nervů. V nepořádku se necítím dobře. Na druhou stranu jsem s tím počítala a za ten výsledek to stálo. 

10 Komentáře

  1. Ahoj Jani, klobouk dolů rekonstruovat takhle kuchyň za chodu. My minulý měsíc objednávaly první dvě třetiny koupelny, celkově nás totiž vyjde 150 tisíc a nechceme se vydat z tolika peněz naráz, tak jsme brali to co budeme potřebovat nejdříve a plánuje se zdražení či se na to čeká. Máte moc pěkně sladěné, my taky budeme dávat dřevěný obklad, přijde mi to takové útulné. Přítel je šikula, můj taky se snaží dělat vše sám - nechápu, jak to zvládne vždycky se podívá na YouTube a pak to vyfrkne levou zadní.

    OdpovědětVymazat
  2. WOW, to je nádhera! Jako od profíků. Moc se vám povedla, klobouk dolů! O to větší je radost, když jste si to dělali sami

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkná proměna a povedená práce. Koupelna se mi líbí moc.
    Eva http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Máte nádhernou koupelnu, taky se těším, až si tu naši jednou zrekonstruujeme :).

    OdpovědětVymazat
  5. to vypadá skvěle :) přítel je zručný, výborná práce :)

    OdpovědětVymazat
  6. Je krásná. Dovedu si představit jaká makačka to byla. My si před 4 lety předělávali byt...sami. Půl roku jsme žili na stavbě. Celé jádro pryč, přehazovali jsme i místnosti...tam kde byla kuchyně teď máme ložnici a ložnice je kuchyně....Nikdy víc :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  7. Máte to parááádní! Vymyslela jsi to skvěle a přítel je šikula :) My jsme měli rekonstruovat koupelnu babičce, místo staré vany sprchový kout. Rodiče s babičkou společně probírali, vybírali... už máme vše potřebné na půdě. Jenže nám měl pomoct kamarád, který dělá koupelny, a má velké problémy v práci a tak se to muselo odložit :( Ale nevadí. Však se dočkáme :)

    OdpovědětVymazat
  8. Strašně moc se vám to povedlo! Je fakt dokonalá, hrozně se mi líbí :) Skvěle jsi to vybrala a přítel to moc pěkně zrealizoval, dokonalá dvojka :) A ta cena? Krásná, oproti tomu, kdyby vám to dělala firma.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat

Contact Form (Do not remove it)

back to top