Co si ještě můžeš přečíst?

Když jedna práce nestačí & události posledních dní

Poslední měsíc byl hektický, čehož jste si asi kvůli mé neaktivitě všimli. Článků mám plnou hlavu, jenom ten čas je nedostatkové zboží. Můj diář praská ve švech a do konce října nemám jediný volný den. Nejenom, že mám svou hlavní práci, ale mám hned několik vedlejších. Už to není jenom péče o manželský pár, ale i o uklízení a starání se o děti. 


Moje přivýdělky se rozšířily. Uklízím už tři domácnosti, hlídám dvojčátka, starám se o manželský pár a nejspíš něco dalšího přibude. Už asi chápete, když říkám, že nemám jediný volný den. Když zrovna nepracuji, mám jiné povinnosti a radosti. Ačkoliv se nezastavím, miluji to. Největší radost i starost jsou šestnáctiměsíční dvojčátka, o které se starám celý den. Velká zkušenost! 


Bohužel mě trápí i nějaký bacil, protože jeden týden mě trápilo nachlazení. To pomalu odstupovalo a najednou se to rozjelo znova a ve velkým. Horečky, zimnice a šílená bolest v krku. A samozřejmě, když jsem měla hromadu práce a domluvených věcí. V práci jsem pro staroušky připravila překvapení –⁠ dogdancing –⁠ a nechtěla jsem chybět (zároveň jsem vše potřebovala připravit). V horečce, s plným nosem, bolavým krkem a unaveným tělem jsem to zvládla. Bylo to moc krásný! 

Další den se u nás ve městě konal food festival, kam jsem šla na rychlou podívanou a zpět pod peřinu. Stále nejsem fit, ale je to mnohem lepší. 


Zároveň jsme stihli rodinnou grilovačku a rozloučit se s létem. Doma jsem se postarala o podzimní výzdobu (o které chci napsat článek, ale bohužel zatím nestíhám). Zúčastnila jsem se třídenního kurzu bazální stimulace v Ústřední vojenské nemocnici a získala certifikát. Otevřely se mi oči a z kurzu jsem odcházela naprosto nadšená. Najednou se otevřelo tolik dveří, jak pomoci a udělat dobře klientům. 

Kontaktovala jsem paní na rekvalifikační masérský kurz a nejspíš brzy začnu. Chci si tím přivydělávat. Kdo ví, možná se tomu budu v budoucnu věnovat naplno, vždycky mě to lákalo. 


Poslední dny překvapuji sama sebe svým extrovertním jednáním
. Vyřizuji telefonáty, zařídila jsem celou akci v práci (a to komunikace není má silná stránka), zvládla jsem absolvovat kurz s cizími lidmi, sehnala si další přivýdělky a zúčastním se masérského kurzu. Jsem hodně překvapená a pyšná. Tyhle malé velké pokroky mě hřejí na srdci

S přítelem a kamarádkou jsme zajeli na Slavnosti Cibule v Račeticíh a byl to krásný večer. Dlouho jsem nebyla na nějaké akci, takže to bylo příjemné odreagování.


Teď aspoň víte, že žiju. Těším se na vás u dalšího článku! Bude jich hodně a budou brzy! ♥

Komentáře

  1. Jsi hodně akční, ale nezapomeň myslet taky na odpočinek - možná i tím opakovaným nachlazením ti tělo dává najevo, že by uvítalo zvolnění. Na další články se těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna nedávno jsme byli ve wellnessu, odpočívám dostatečně :-) Děkuji Stáni.

      Vymazat
  2. Já tě jednoduše nechápu, jak to stíháš, jak máš jako naplánované ty směny a tak všechno :D Na další články se moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  3. Klobouk dolů, jak to všechno stíháš! Ale nezapomeň odpočívat! <3

    OdpovědětVymazat
  4. hlavně si najdi i čas na odpočinek, ať tělo nevypoví službu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Je super, že tě práce naplňuje a baví. Sama znám ten pocit, když člověk cítí, že se dal správným směrem a to co dělá, má smysl. :))

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Jani, tomu říkám zapálení, ale nezapomínej na odpočinek (kážu vodu, piju víno).

    OdpovědětVymazat
  7. Nezapomínej taky odpočívat. 🙂

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkný článek, hlavně když tě to baví a naplňuje :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  9. Já nechápu, jak to všechno stíháš :) Mám jednu práci a i tak nic nestíhám :D Natož mít další přivýdělky. Doufám, že si pak peníze náležitě užiješ!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  10. Páni, obdivuji tě, jak to všechno zvládáš! :) Ale hlavně, že si to užíváš a snad už je ti lépe <3.

    OdpovědětVymazat
  11. Panejo, kde bereš tolik energie na tohle všechno? :D Fandím ti s masérským kurzem, to je něco, do čeho se snad taky jednoho dne dokopu :D

    OdpovědětVymazat
  12. No je vidět, že jsi skutečně rozlítaná... nebo alespoň byla v období, kdy jsi psala tento článek 😊 Nachlazení by bylo třeba vyležet, když lítáš z kolektivu do kolektivu, zvlášť mezi malá dvojčátka a staré lidi. Ale když je toho moc, těžko se to léčí. Hlavně, jestli je líp a co víc, důležité je, že ti řiti všechno dělá radost. Já nejdřív začátek článku pochopila tak, že se starat o svoje manželství a děti 😂 Až pak jsem pochopila, že je to přivýdělek. Podle toho, co píšeš, jich máš hodně. Hlavně se neroztrhat na kousky!
    Na food festivalu jsme s přítelem už párkrát také byli. Máš nádherný blog :)

    OdpovědětVymazat
  13. Dvojčátka jsou radost, já takhle hodně hlídala dvojčátka sestřence a musím říct, že to byli parťáci, dneska už jsou to desetiletí kluci, ale pořád vidím ty skoro nerozeznatelné prcky v kočárku. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jsem ráda, že nejsem jediný blázen, co má dny totálně zapráskaný vším možným a už moc nestíhá relaxovat :-D prostě někdo to tak má! Celkem tvůj život a x přivýdělků chápu. Kdybys chtěla ještě i moderovat, dej vědět :-D takový lidi se nám hodí v práci pořád - po celé republice.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holka, jsi hodná za nabídku, ale neblázni. Já moderovat nemůžu, jsem introvert a jako mluvit před lidmi? Tak mě máš na svědomí, bych okamžitě omdlela :-DDDD

      Vymazat
  15. Jani, obdivuji, kolik toho zvládáš a s jakou energií. Péče o staroušky, děti i úklid jí vyžaduje hodně. Hlavně ve zdraví, ať je ti dobře!

    OdpovědětVymazat
  16. Obdivuji, kolik toho stíháš, to je úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ne nadarmo se říká, že když děláš to, co tě baví, tak tě to nabíjí...protože jinak si nedokážu představit, kde na to všechno bereš energii :D Já navzdory tomu, že si práci neskutečně užívám, teď jsem v ní až moc, takže i ta radost se pomalu vytrácí....a energie moc nezbývá xD Ale fandím ti, hlavně, že ti to dělá radost!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥