Co si ještě můžeš přečíst?

Ohlédnutí za listopadem | 23

Delší dobu jsem se neozvala, ale bylo toho tolik, co se v mém životě dělo a děje. Listopad byl nejaktivnější měsíc z celého roku. Mnoho příjemných starostí a radostí. A za pár dní tu máme Vánoce a chystám zveřejnit jedno překvapení.

Listopad začal menšími nákupy v Pepcu, ale taky New Yorkeru a na Zalandu. Pořídila jsem jen pár maličkostí a nějaké dárky. Teď už raději do obchodů nepůjdu, protože tam klasicky budou davy. 

V předchozím článku jsem psala o wellness Yard Resortu, ve kterém jsme pobyli tři krásné dny. 

Nechybělo ani menší vycestování do Vlašimi, kde jsme navštívili naše přátelé, které jsme poznali na dovolené v Tunisku. Líbí se mi, že i po dovolené udržujeme kontakt a navštěvujeme se. 

Nejvíc hektické chvíle byly při menší rekonstrukci na bytě. Rozhodli jsme se pozměnit podlahy ve třech místností. A protože si přítel udělal rekvalifikační kurz na obkladače, chopil se práce. Ještě předtím jsme zazdívali díru, která byla mezi kuchyní a obývákem. Hned potom jsme se pustili do podlah a ten bordel byl šílený. Nemohla jsem prát, prach naprosto všude a z nepořádku jsem byla nevrlá. Bylo to na delší dobu, než jsme předpokládali, ale přítelovi se to povedlo a to je hlavní. Výzdobu jsem chystala po první adventní neděli, což u mě není zvykem. Každopádně máme hotovo, ale v lednu nás čeká rekonstrukce koupelny, takže to začne nanovo. 

Byly i větší finanční výdaje. Kupovali jsme nejen materiál na práci, ale i nový nábytek do chodby. Stejně tak jsem zainvestovala do zmíněného překvapení a bohužel to stálo velký balík peněz. Těším se, až vám prozradím víc. 

Ke konci měsíce jsme vyrazili do kina na Hunger Games: Balada o ptácích a hadech a líbilo se nám to. Byla jsem mile překvapena.

Věnovala jsem dost času i vymýšlením a nakupováním dárků. Nemám ještě všechno, chybí mi pár maličkostí. Jak jste na tom s dárky vy? Přemýšlím, že možná nasdílím tipy na dárky, kterými letos obdaruji blízké. 

Přeji krásné nadcházející dny, užívejte vánoční atmosféru a uvidíme se u dalšího článku. ♥

Komentáře

  1. Jůů tak to jsem moc zvědavá na překvapení! Já naopak měla listopad krásný a klidný. Třetinu listopadového času jsme totiž strávili mimo ČR a krásně si v teple odpočinuli :D :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké věci :) Ty botičky mě hned zaujaly, měla jsem podobné, tedy stále ještě mám, ale už je nosím jen na venčení pejska, protože jsou dost sešmajdané po minulé zimě :)) Menší rekonstrukce bytu? Mně to přijde jako celkem velká změna :) Tak ať se tam takhle cítíte líp! A nová koupelna bude určitě taky super. Na překvapení jsem zvědavá! A s dárky jsem na tom tak, že už mám téměř vše :)

    OdpovědětVymazat
  3. Rekonstrukce je vždycky náročná na nervy. Tak hlavně, že se povedla.

    OdpovědětVymazat
  4. na překvapení se těším :) jsem zvědavá, zda jsem se trefila :) já už dárky mám nakoupeno, akorát ještě sháním jeden sourozenci, ale jinak hotovo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Těším se na překvapení, jsem zvědavá :). Jinak teda pěkný listopad :).

    OdpovědětVymazat
  6. Na překvapení se těším. 🙂
    S příchodem konce roku je to i pro mě všechno náročnější - mám vždycky pocit, že to utíká rychleji než jindy.
    Listopad jsem měla klidný - až na virózu, která mě na pár dní zpomalila. Jelikož jsem si v říjnu kupovala nové dioptrické brýle, s nákupem dárků jsem netradičně začala až v listopadu, což je pro mě neobvyklé, ale jinak to nešlo. Všechno jsem to stihla, všechno mám, jen jeden dárek mi ještě přijde. 🙂
    Doufám, že teď už mě čeká jen klidný adventní čas. Tobě přeji to samé, je to nejkrásnější část roku, tak si ji užij. ❤
    Měj hezký den, Jani.

    OdpovědětVymazat
  7. Už teď jsem zvědavá, copak je to za překvapení 🙂. Za inspiraci na dárky budu moc ráda, sama přemýšlím, co letos nakoupit, jsem nějak bez inspirace...

    OdpovědětVymazat
  8. Na to překvapení jsem moc zvědavá, ale zásadní je, jestli ti udělalo radost. :)) Teď je období, kdy by si člověk radost dělat měl více, než kdy jindy. :))

    OdpovědětVymazat
  9. Na překvapení jsem též zvědavá a jsem i zvědavá jestli jsem se trefila, jelikož menší tušení mám. Hlavní je jestli ti udělalo radost. Co se týče těch dárků, tak už mám všechny koupené což jsem měla i v plánu je mít do začátku prosince koupené.

    Epilepsyylife

    OdpovědětVymazat
  10. Držím palec s rekonstrukcí, ať se to všecko povede a máte to brzo za sebou! :) Ohledně dárků - mám hotovo, už jenom zabalit :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Jani, tak jsem moc zvědavá na překvapení. My v rámci rekonstrukce zatím zjišťujeme samé pardon pojeby a zrovna před chvíli jsme přišli na další. Na té fotce v růžovém svetříku ti to tuze sluší. Dárky už mám naštěstí všechny, včera jsem byla jen na skok v Globusu a minimálně do nákupu na Silvestra nikam nejdu, těch lidí to je úplně šílený.

    OdpovědětVymazat
  12. Měla jsi to nabité! Já teď taky nebyla aktivní. Připravovala jsem se na zkoušky. Moc ti to sluší <3

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥