Co si ještě můžeš přečíst?

MASAZE-JH.CZ

Už minulý rok jsem si stanovila cíl získat certifikát na sportovní masérku, ale bohužel má komfortní zóna a obavy mě omezily a vůbec jsem neměla odhodlání kurz podstoupit. Ovšem letos jsem si řekla, že je to opravdu můj menší větší sen a pořád jsem o tom přemýšlela, až jsem se vyhecovala, na kurz zavolala a přihlásila se. Malý krok pro lidstvo, velký skok pro mě! 

Rekvalifikační kurz jsem úspěšně absolvovala a nezbývalo nic jiného, než se do toho obout naplno. Od té chvíle jsem se věnovala webové stránce, tvořila jsem dárkové poukazy & věrnostní kartičky, hledala kvalitní oleje na konkrétní problémy a to nejdůležitější  koupila jsem přenosné masérské lehátko. Toto je to překvapení, o kterém jsem mluvila v předešlém článku.

Prozatím nabízím mobilní sportovní/ regenerační masáže (jezdit k vám domů) –⁠ všude dobře, doma nejlíp. V novém roce se rozrostu o více služeb, o kterých vás budu informovat. Rozhodně mám a budu mít co nabídnout. Nejlepší na tom je, že vám to ušetří čas. Nemusíte se o nic starat, všechno zařídím já. 

Nebudu vám lhát, trávila jsem nad webem několik hodin. Ceny jsem zatím nastavila nízké a služby nabízím v okrese Rakovník, Kladno a po domluvě je možná i Praha. 

Nemusíte se ničeho bát, masáž je zaměřená především na svaly, ale lze z toho udělat i masáž relaxační. Uvidíte, jak málo stačí ke spokojenosti. Používám rostlinné oleje i přírodní oleje lisované za studena se zaměřením na konkrétní problémy. 

Chtěla jsem tuto radostnou novinu sdílet s vámi a udělat si na blogu menší reklamu. Doufám, že přilákám nějaké klienty. Na začátku roku 2024 se rozrostu o další služby. 

Dopřejte tělu i duši odpočinek. Masáž je zážitek. 

MASAZE-JH.CZ

Komentáře

  1. Velká gratulace Janičko <3 Moc Ti to přeju! Jsi hrozný dříč :) Přeji mnoho spokojených zákazníků <3 Webovky se ti moc povedly, fakt se mi líbí :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi dobrá, že sis dokázala splnit sem. Držím palce, ať se ti daří.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc gratuluji ke splnění tak skvělého snu! Navíc v dnešní době lidi jako ty potřebujeme jako sůl! :) Škoda, že jsem tak daleko :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Týýjo, jsem na tebe pyšná :) Je super, že sis tento sen splnila! Stránky máš opravdu moc hezké.

    OdpovědětVymazat
  5. to je úžasné :) přeji, ať se ti daří, baví tě to, naplňuje a samé spokojené klienty/ky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Masáže miluju a sakra dlouho jsem na žádné nebyla, měla bych to napravit. :) Vždy se dokonale zrelaxuji. :) Jinak ti moc gratuluji a je skvělé, že jsi do něčeho takového šla! :)

    OdpovědětVymazat
  7. To je skvělé. Ať se ti daří. 🙂

    OdpovědětVymazat
  8. To je úžasné! Velikánská gratulace :) jsi šikulka <3 přeji spoustu spokojených zákazníků!

    OdpovědětVymazat
  9. Gratulujem ti k splnenému snu! Určite je to pre teba veľký úspech :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥