Co si ještě můžeš přečíst?

Yard Resort, Předboj // ubytování Romantic

O Yard Resortu jsem už na začátku roku psala článek a věděla, že nebude poslední. Tentokrát jsme si vybrali jiný pokoj –⁠ Romantic. Na dokonalosti se nic nezměnilo. Opět jsme byli nadmíru spokojeni a užívali si každou minutu. Tenhle odpočinek jsem si vysnila. Nedokážu relaxovat pomalu ani hodinu, natož celé dva dny! 


Na pokoji se nachází velká vířivá vana, kolem které máte prostor na samé dobroty, knihu a cokoliv vás napadne. Z vany máte výhled z krásného velkého okna na zahradu a rybník, což je součástí resortu a můžete se tam jít projít. Věřte, že teď na podzim to bylo dechberoucí. 

Ve vaně jsme byli naloženi opravdu celé dny. Od rána do večera. Moje pokožka tomu odpovídala, ale užili jsme si to na maximum. Tento pokoj oproti tomu prvnímu neměl saunu, což nám nevadilo. Plus měla vana, která byla opravdu prostorná. Zkrátka a jednoduše oba dva pokoje mají moje sympatie! 

Zamilovala jsem se okamžitě. První den jsme si na pokoj objednali z nedaleké restaurace The Burger Star jídlo, které bylo výborné. Přítel si vybral nějaké těstoviny, s kterými nebyl spokojen a já si vybrala stripsy, hranolky a cheesburger a z chutě byla v sedmém nebi. Další den jsem si od nich objednala oběd, jak moc mi chutnalo. 

Stihla jsem si odpočinou, přečíst jednu knihu a zkouknout celou sérii reality show Surviving Paradise. Za celé dva dny jsem nehnula ani brvou a opravdu si vychutnávala atmosféru. Je to sice dražší ubytování (dvě noci vyšly na 6 000 Kč,-), ale stálo to za to. 

Komentáře

  1. Ahoj, víkend plný relax zní velmi lákavě. ☺ Krásný víkend přeji.

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mne relax víkend znamená aspoň na půlku doby obuté pohory a výšlap někam do přírody. Zbytek pak ideálně kombo bazénu a povalovačky v pokoji s knihou nebo u filmu

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Jani, to vypadá moc hezky. Hrozně se mi líbí ty obklady okolo vířivky. Zrovna s přítelem spřádáme plány na nějaký společný víkend někde pryč, akorát já musím čekat do prosince až mi dají termíny na zkouškové :-( Ráda bych na víkend do Vídně, kde jsme ani jeden ještě nebyli.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak v té vaně bych byla také celou dobu. Vypadá to úžasně. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Opět další krásný vydařený výlet. :) Ta vana je perfektní, hned bych se do ní naložila! :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Důležité je, že jsi si odpočinula, na chvíli se zastavila a načerpala novou energii 🙂🍂.

    OdpovědětVymazat
  7. vypadá to útulně, příjemně :) krásné prostředí na relax :)

    OdpovědětVymazat
  8. Takhle odpočívat taky neumím :D Já jsem ráda, když na 3h vypnu u filmu :D Vypadá to tam naprosto dokonale. Podzim úplně vybízí k tomu, aby člověk víc odpočíval.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá to tam moc útulně, takový pobyt bych si také nechala líbit. :)) Určitě jste si to tam užili na maximum a chválím tvé fialkové šaty, moc ti sluší! :))

    OdpovědětVymazat
  10. To muselo být krásné :)! Je potřeba si odpočinout, zasloužila sis to <3

    OdpovědětVymazat
  11. Je dobře, že sis odpočinula. 🙂

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥