Co si ještě můžeš přečíst?

Ohlédnutí za březnem | 24

Březen uplynul lusknutím prstu, nejspíš proto, že to byl časově náročný měsíc a ani na den jsem se nezastavila. Každým dnem si uvědomuji, že den musím prožít naplno, jako kdyby byl můj poslední. Děsí mě, jak ten čas letí a snažím se jej využít na maximum. A co krásného mi přinesl březen? 


Pracovních dní bylo v tomto měsíci hodně, ale snažila jsem se to starouškům zpestřit a vytáhnout je z postele. Náročný, ale naplňující pocit. 

Mám za sebou kurz Trigger pointu a Breussovu masáž a balneo. V masážích se stále rozvíjím, baví mě to. O to větší radost mám, když za mnou opakovaně přijdou kolegyně, že byly spokojené, a že jsem jim pomohla od bolesti. Čím dál tím víc si uvědomuji, že dotyk je moje magie

Měsíc březen je jedinečný v tom, že s přítelem slavíme výročí a tento rok již šesté. ♥

Ke konci měsíce jsem se svými kamarádkami a zároveň kolegyněmi vyrazila na wellness pobyt do Nového města na Moravě. Tři dny plné smíchu a zábavy, na které nikdy nezapomenu. Nejlépe trávený čas je po boku nejlepších přátel. 

Po večerech se snažím číst knížku nebo sleduji Outlander, Survivor, Zlatou labuť, Výměnu manželek nebo Případ Stodolovi. A když už jsme u sledování; nedávno jsem byla v kině na hororu Hlasy mrtvých a doporučuji, pokud se rádi bojíte. 


Tento měsíc jsem trochu více utrácela. Nakupovala jsem parfémy z e-shopu Krásné vůně, nějaké oblečení z Gate, běžecké boty z Eobuv (dlouhou dobu jsem potřebovala nové, ale pořád jsem to odkládala) a knihy z Dobrovského, protože byly slevy. 


Na konci měsíce jsme s přítelem navštívili kongresové centrum v Praze, jelikož se zde konalo divadelní, akrobatické i hudební vystoupení Malého Prince. Tento příběh jsem si zamilovala už před lety a citát ,,Správně vidíme jen srdcem, co je důležité je očím neviditelné" mi změnil život. Vystoupení bylo dechberoucí, nádherné a jedinečné. 

Tímto bych uzavřel nádherný měsíc březen, který mi srdce naplnil o další krásné zážitky. Jsem vděčná. 

Jaký byl váš měsíc? 

Komentáře

  1. Ja chcem najprv prečítať všetky knihy Outlander a až potom si pozriem seriál. Teraz som na štvrtej knihe (priemerne prečítam jednu-dve za rok :D

    OdpovědětVymazat
  2. Malého prince bych také moc ráda viděla. Také jsem utrácela za nové knihy a oblečení. A v březnu jsem byla prvně na kosmetice a bylo to moc příjemné, zavítali jsme i do zoo a navštívili s přítelem Únikovou hru. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Jani, to zní jako skvěle vyvážený měsíc. Vlastně jsem měla také takový - vyvážený tím dobrým i tím špatným. Může mrknout u mě na blogu.

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, pěkná fotka vás obou, ale hlavně.. tobě to strašně moc sluší :) A v těch masážích teda jedeš :D Ani si nevzpomínám, kolik těch kurzů vlastně už za sebou máš..? Jsi šikula, je fajn, že ses do toho pustila, musí to být zajímavé a pochvaly potěší :) Děkuji za milý komentář!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný měsíc plný zážitků koukám :).

    OdpovědětVymazat
  6. Spousta krásných zážitků. 🙂
    Já si užívala první slunné dny, protože zima byla opravdu dlouhá. A taky jsem utrácela na Dobrovském, dneska knížky konečně dorazí.
    Hezký den, Jani. 🙂

    OdpovědětVymazat
  7. na toho Malého prince jsem koukala, ale bohužel kvůli malému to nešlo... snad někdy v budoucnu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné shrnutí, spousta zážitků. Já si březen moc užila :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to byl skvělý měsíc <3 Dodatečně krásné výročí <3 Z welnessu jsem viděla fotky a vypadalo to moc fajn. Taky bych měla nějaký vymyslet, ať si odpočineme :D My měli výročí teď v sobotu :) Jinak v březnu se toho moc neudálo, akorát jsme Velikonoce strávili v Mikulově a okolí :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥