Co si ještě můžeš přečíst?

Relax apartmán Na Mlejnici

U nás ve městě se otevřel zcela nový wellness apartmán Na Mlejnici. Byla jsem mile překvapena, protože nic takového v blízkosti nemáme. A jelikož jsme s přítelem byli náramně spokojeni, rozhodla jsem pro samostatný článek. 


Museli jsme podpořit místní podnik a nešlápli jsme vedle. Apartmán bych popsala slovem luxusní! Skutečně nejkrásnější apartmán, ve kterém jsme kdy byli (a že jich bylo dost). Jde znát, když si dají lidé záležet a chtějí z ničeho vytvořit něco ojedinělého. 

Zamilovali jsme se a je až nebezpečné, že máme místo poblíž, protože tam chceme chodit pořád. Kvalitnější vířivku jsem doposud neviděla. Prostory vyšperkované a dokonalé. Člověk se tam cítí jako v ráji a náramně si odpočinete. 


Při druhé návštěvě jsem zvolila i občerstvení, ale za tu cenu příště vynecháme. Hned naproti se totiž nachází supermarket Billa, kde si můžete koupit vlastní pohoštění a kde lze bezplatně parkovat. 


V apartmánu se nachází velká místnost s vířivkou, posezením a saunou. Odpočinková místnost, ložnice a koupelna. My si platíme jenom za vířivku bez sauny, většinou na dvě nebo tři hodiny. 

Nachází se kousek od Prahy v Novém Strašecí. Cena je lehce vyšší na naše skromné město, ale žádný rozdíl oproti wellness v Praze. Určitě se podívejte, můžete darovat i poukázku, nebo si užít odpočinek s osobou vám blízkou.

Komentáře

  1. Tak ten vypadá opravdu parádně :).

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to fakt moc hezky :) Nedostanete nějakou slevu, když tam budete chodit každý víkend? :D

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to opravdu moc hezky. Kousek od Nového Strašecí mám kamaráda (v Rakovníku) 😊.

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá božsky! Nedivím se, že jste byli spokojeni :)

    OdpovědětVymazat
  5. Opravu povedené místo pro relaxaci :) Ani nevím, jestli máme něco podobného poblíž. Někdy si odpočinout v sauně by neuškodilo :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Jani, to vypadá moc pěkně. My se chystáme na wellness zrovna teďka v pondělí, tak jsem velmi zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  7. vypadá to krásně, takový odpočinek by se mi hodil :)

    OdpovědětVymazat
  8. No tak toto??!! To vypadá perfektně!! :3

    OdpovědětVymazat
  9. Ale ovšem, tohle by se mi taky líbilo...zašít se do hezkého prostředí a zarelaxovat si.. muselo to být super! :)

    A Bit Of Jitt

    OdpovědětVymazat
  10. Opět krásný apartmán, sakra já snad budu muset někam vyrazit nějaký nejbližší víkend - přesně tohle bych potřebovala! :D

    OdpovědětVymazat
  11. Toto místo máme od bydliště v dojezdové vzdálenosti cca 1/2 hodiny a jelikož jsme dlouho hledali něco podobného, řekli jsme si, že to vyzkoušíme a chtěla bych poděkovat za skvělý tip na úžasný relax. Byli jsme tam na 2 hodiny a bylo to moc příjemné a určitě to ještě zopakujeme. Vřele doporučuji. Petra

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥