Co si ještě můžeš přečíst?

Ohlédnutí za únorem | 24

Ozývám se po delší odmlce, ale nebojte, žiju! A žiju báječně! Měla jsem náročnější měsíc plný aktivit, povinností, zařizování, práce a událo se toho tolik, co normálně nezažiju ani za rok. Teď už budou snad volnější dny, kdy se budu moci s chutí věnovat blogu. Mám hromadu rozepsaných článků a chci je vypustit do světa, ale čas je můj soupeř. Snad se brzy všichni dočkáme. Teď se pustím do sdílení zážitků, které mi přinesl únor.

V masážích se stále rozvíjím a získala jsem certifikát na masáž lávovými kameny a na klasickou relaxační masáž. Během měsíce jsem jela osm dní v kuse bez zastavení. Střídala jsem dvanáctihodinové směny v práci s celodenními kurzy. Byl to očistec, nebudu lhát. Moje cesta nekončí, pokračuji dále a čekají mě další a další kurzy.

Novinkou, která přišla jako blesk z čistého nebe, je, že si stále zahrávám s myšlenkou otevřít si svůj masérský salón. Nebylo to aktuální, jednou jsem koukla na nabídky k pronájmu a vyskočily na mě dva naprosto vhodné, cenově přijatelné prostory. Samozřejmě jsem zašla na schůzku a uvidíme, co z toho bude. Naděje si raději nedávám. Smlouvu jsem nepodepsala, protože čekám na posouzení od instalatéra, zda bude schopen zavést vodu. Držte palce! 

Jsou momenty, které mě zahřály u srdce. Díky kurzům jsem se seznámila se skvělými lidmi a dvě známé mě požádaly o masáž, protože je bolela šíje a další den přišly s tím, jak jim to pomohlo a byly úplně nadšené. Ano, tyhle maličkosti mi dělají radost. 

Další velkou novinkou je naše rekonstrukce koupelny, která je po měsíci konečně hotová. Chybí pouze maličkosti. Bože, mám ohromnou radost. Každopádně na článek o rekonstrukci si musíte počkat, ale věřte, že to bude stát za to. Je jak z Pinterestu

Navštívili jsme s přítelem nový fast food v Praze - Popeyes. Bála jsem se toho, stavila jsem se k tomu celkem negativně, ale mile nás to překvapilo. Chutnalo nám to více než KFC. 

Celý únor se těším na návštěvu jednoho naprosto dechberoucího místa. Dnes je ten den, kdy jsem se dočkala a odjíždíme na tři dny. Všechno budu sdílet na mém instagramu. Později o tom sepíšu článek. Těším se neskutečně! 

Doufám, že jste měli krásný únor. Těším se, co mi přinese další měsíc, protože plánů je více než dost. 

Komentáře

  1. No to teda je naplněný únor))) přeji ti krásnou dovolenou a odpočinek. Těším se na sdílení zážitků a fotek. Eva http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Pořádně nabitý únor jsi měla 😊. Držím palce, aby to se salónem klaplo 🍀. Zrovna o Popeyes jsme se dneska bavili s přítelem, že by jsme tam taky chtěli zajít.

    OdpovědětVymazat
  3. Máš můj obdiv s těmi kurzy a prací 😃 protože takhel to kombinovat s prací...a ještě k tomu stíhat rekonstrukci a já nevím co ještě... fakt klobouk dolů...
    Na články se moc těším a věřím, že i masážní salón by mohl vyjít! O masáže je velký zájem, lidé si jsou ochotni za ně připlatit víc než kdy dřív 😊😃 Budu držet pěsti, ať i březen je podobně úspěšný 😃

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, držím palce se salonem, to by bylo super!

    OdpovědětVymazat
  5. Máš to teda pořád pěkně nabité. Ale moc hezké, přeji mnoho štěstí a úspěchů :).

    OdpovědětVymazat
  6. Moc gratuluji k certifikátu, jsi šikulka! :) <3 Držím palce, aby šla voda zavést a měla svůj salón :) těším se na další články. Měj se moc fajn:)

    OdpovědětVymazat
  7. držím palce, aby ti to místo vyšlo :) a je skvělé, že se dál a dál rozvíjíš... paráda :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já fakt obdivuju, jak dokážeš být pořád takhle produktivní! Když já mám takové období, pak přijde období útlumu :D S vlastním salónem držím moc palce! Moc se mi líbí, jak jsi cílevědomá. Odpočinek si rozhodně zasloužíš a vypadalo to tam naprosto skvěle.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  9. Únor pro mě byl také náročnější a dala jsem si pauzu skoro od všeho, ale hlavní je, že jsme to zvládly a je tohle těžší období za námi. :) Masérský salon je skvělý nápad a moc ti držím palce, aby se ti povedl zrealizovat. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥