Co si ještě můžeš přečíst?

Ohlédnutí za lednem | 24

První měsíc v novém roce byl plný práce, starostí, zařizování a vzdělávání se. Přijde mi, že se v tomto měsíci stalo dost nehod (houkačky jsem slyšela častěji než za celý rok) a v mém okolí byl samý požár a sebevraždy. Strašný. Každopádně zpět k jiným, méně smutnějším, událostem. V tomto měsíce jsem toho stihla více než dost. 


Druhý týden v měsíci jsme si dopřáli wellness, o kterém bude samostatný článek. Odpočinku totiž není nikdy dost a poslední dobou si jej dopřávám častěji. Uvědomila jsem si, že miluji vést hektický život a nezastavit se, ale zároveň musím myslet na své fyzické i duševní zdraví

Zúčastnila jsem se hned tří kurzů, abych si rozšířila své znalosti a možnosti v masérství. Získala jsem certifikát z indické masáže hlavy, kinesiotapingu a baňkování. Miluju to a vím, že masáže je a bude něco, čemu se chci více věnovat. Po dobu tří měsíců mě čekají další kurzy, na které se ohromně těším. 

Co se týká právě masérství  založila jsem si instagram, kam přidávám různé informace. Chci veřejnosti ukázat, že masáže a doplňující techniky jsou velice přínosné. Můžete mě začít sledovat, budu ráda. 

Také jsme se pustili do rekonstrukce koupelny. Přítel ji dělá celou sám (občas vypomůžu), ale bohužel jsou samé komplikace. Určitě sepíšu i samostatný článek. Nerovné stěny, nepoužívané trubky, tekoucí kohoutky, tekoucí odpad a mnoho dalšího. Koupelna nás zaměstnává už celý měsíc a stále nejsme u konce. 

Velké mínus, které si dávám je, že jsem nepřečetla žádnou knihu. Přitom bych ráda, ale nemám zkrátka tolik času. Chci na tom nadcházející dny zapracovat. 

Tím bych asi celý leden uzavřela. Těším se na nadcházející měsíce a dny, protože mě čekají samé skvělé události a zážitky, o které se s vámi jednou podělím! 

Jaký byl váš měsíc leden?

Komentáře

  1. Koukám, že jsi se do toho vzdělávání ohledně masáží pořádně vrhla :) Máš můj obdiv, že to všechno stíháš. Je fajn, že sis našla něco, čím si můžeš přivydělat a zároveň tě to baví :) S tou koupelnou držím palce, ať je už co nejméně komplikací a můžete si brzy užívat novou. A co se týče knížek... já skoro vůbec nečtu :D Akorát teď jsem přečetla jednu knížku, kterou jsem si přála od Ježíška :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jani, s koupelnou držím palce, my už rok a půl rekonstruujeme barák a zatím akorát vyvážíme bordel, teď by se to už mělo konečně zlomit :) Co se týče masáží tak klobouk dolů - miluju si čas od času na nějakou zajít, ale nedokážu si představit jaký musí být záhul na ruce a záda se tím živit. Co se týče tvých pocitů z neštěstí ve světě, tak je chápu - doporučuju v tomto sledovat nějaké kanály zaměřené výhradně na pozitivní zprávy, alespoň tak to dělám já.

    OdpovědětVymazat
  3. Vidím, že tě masérství opravdu chytlo, a to je dobře :). Jinak zařazovat nějakou péči o sebe je fakt důležité, také to cítím. Rekonstrukci nezávidím, to jsou takové horší chvíle, ale stojí to za to :).

    OdpovědětVymazat
  4. příběh koupelna a těsnění jsem viděla na Instagramu :D přeji, ať je to co nejdříve hotové :) a je moc super, že se dál vzděláváš v těch masážních, určitě ti to pomůže získat víc klientů :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi dobrá v tom vzdělávání - je znát, že tě masáže "chytily". S koupelnou držím palce, ať už je brzo u zdárného konce.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty si rok 2024 naozaj užívaš... ja som od 2. - 31. Januára mala skúšky na univerzite a vôbec sa mi nedarilo, ale nakoniec som všetky skúšky zvládla a teraz si užívam čas do začiatku semestra :) za skúšku z matematiky som si sľúbila masáž, tak si zatiaľ vyberám kam pôjdem, pretože nie všetci maséri sú šikovní. Na bankovaní som už raz bola a bolo to ohromné!

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi moc šikovná 🤗. Kinesiotaping by mě taky lákal se naučit. S koupelnou držím palce, ať to máte co nejdříve hotové 🤗.

    OdpovědětVymazat
  8. Já si myslím, že ke kurzům jsi toho přečetla až až a i to se jako čtení počítá :) U koupelny musíš myslet na výsledek, jak to pak bude dobře vypadat! U nás byl leden poklidný, brácha měl maturák a sešli jsme se s gymplem :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  9. Moc gratuluji k certifikátu, jsi šikulka :) <3! Já měla na začátku ledna poslední zkoušku, potom prázdniny, takže tenis, koně, kluziště, čtení, pečení, relax :).. Potom jsem také doučovala a 2 týdny učila ve škole. Přeji ti krásný únor <3

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥