Co si ještě můžeš přečíst?

Předvánoční čas s Christmas in Hollywood

Ráda bych se vrátila do půlky prosince, kdy se konala nová, krásná předvánoční symfonická show Christmas in Hollywood, kterou vám chci zmínit. Akce se konala v kongresovém centru Praha a byl to jedinečný zážitek. Akcí nás doprovázela Patrice Pagáčová a dirigentem byl uznávaný Robert Kružík. Známé písně zpívala populární zpěvačka Markéta Poulíčková.

 
V podání velkého symfonického orchestru a pěveckého sboru zazněly nejkrásnější melodie z filmů Sám doma, Frozen, Střihoruký Edward, Grinch, Láska nebeská, Polární expres a mnoha dalších. Jednalo se o originální show, která se v tuzemsku představila vůbec poprvé. 

Hned na začátek nás uvítali melodií z Harryho Pottera. Nebudu lhát, ale měla jsem slzy v očích. To bylo něco neskutečného. Na podiu bylo 150 lidí, kteří byli součástí symfonického orchestru. Vůbec si neumím představit, jaká to musela být práce s tolika lidmi. A těch hudebních nástrojů! Klobouk dolů, protože během vystoupení se nedopustili žádné chyby (a jestli jo, tak jsem to nepoznala) a některé melodie byly doprovázeny scénkami (třeba Grinch! ♥). 


S kamarádkou jsme měly husí kůži a byly jsme úplně fascinované. Nechtěly jsme, aby to skončilo. Já už jsem měla vánoční náladu delší dobu, ale po tomto se znásobila. Hřálo mě u srdce a ještě teď při vzpomínce mám husí kůži. 

Rozhodně zajdeme i tento rok. Slovy nejde vyjádřit, jak úžasné a fascinující to bylo. To musíte zažít! 

Komentáře

  1. To vypadá nádherně! Díky, že jsi nás vzala s sebou :) video je skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá to veľmi pekne. Ja idem 10. februára na koncert Lord of The Rings v Bratislave. Už sa tiež veľmi teším!

    OdpovědětVymazat
  3. To muselo být nádherné, hlavně slyšet a vidět to na živo 😍.

    OdpovědětVymazat
  4. Ráda věřím, že to byl krásný zážitek. 🙂

    OdpovědětVymazat
  5. podle videa to vypadá úžasně :) to musela být vážně nádhera :)

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě to byl krásný zážitek :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti to sluší a zní to jako skvělý zážitek :).

    OdpovědětVymazat
  8. Zní to opravdu dobře. Musel to být skvělý zážitek :) Moc ti to tam slušelo! My byli naposledy v září v divadle, tak čekáme na březnový program a zase na něco zajdeme :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  9. To byl určitě nezapomenutelný zážitek a kor v období Vánoc, kdy takové vystoupení tu pravou atmosféru jenom podpoří. :) Mimochodem moc ti to slušelo! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá to božsky! To musel být zážitek!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥