Co si ještě můžeš přečíst?

Co si přeji zvládnout v roce 2024?

Je tu nový rok a nastává čas na sepsání cílů. Pro někoho je to bezvýznamné, ale já se v posledních letech přesvědčuji o tom, že mi to pomáhá. Není to o tom stanovit si hromadu cílů, ale stanovit si především ty cíle, které vím, že jsou splnitelné. Zkrátka ty cíle, o kterých vím, že jsou v mých silách. 


Rozšířit si vzdělání ohledně masáží. V novém roce jsem se upsala hned na několik kurzů, které mi rozšíří obzory v masážích. Ráda bych je úspěšně splnila a zároveň se během roku přihlásila ještě na další. S tímto cílem se spojuje další  mít živnost a provozovat vedlejší činnost

Nesmím zapomenout zmínit mé nejmilejší cestování. Ráda bych se podívala do zahraničí. Na destinaci mi až tolik nezáleží, protože bych se ráda podívala po celé Evropě. Lisabon a Barcelona mě lákají asi nejvíce. Samozřejmě nesmí chybět toulky Českem.

Můj každoroční cíl posledních pár let je splnit výzvu na Databázi knih. A samozřejmě se nepřestat věnovat čtení. 

Ráda bych zrekonstruovala koupelnu a kuchyň. Koupelna je jistá hned v lednu, kuchyň uvidíme. Každopádně bych ji ráda měla do léta hotovou. A tím bych náš byt považovala za zcela hotový. 
„Žádný člověk není šťastný, pokud nemá nějaký cíl. A žádný člověk nemůže být šťastný bez víry ve svou schopnost tohoto cíle dosáhnout.“

Věnovat se péči o pleť. Důkladněji a pravidelně. Jakmile se o pleť starám důkladně, jsou vidět výsledky. Jakmile povolím, jsou vidět následky. 

Mým dalším nejdelším snem (společně s masérským kurzem, který už jsem si splnila minulý rok) je návštěva Osvětimi. Tento cíl už mám téměř na dosah, ale stejně si jej sem napíšu. Voucher už mám zakoupený a v dubnu vyjíždíme. Konečně! 

Samozřejmě jsem si stanovila i něco málo zhubnout. Sice se pořád udržuji na stejné váze, ale občas mi to kolísá nahoru a já bych spíš ráda ještě o pár kilo dolu. Ovšem nejedná se jen o hubnutí, ale zaměření na životosprávu. Omezit fast foody a hýbat se. Myslet na své zdraví

To je prozatím všechno. Možná si ještě na něco vzpomenu a doplním. Každopádně se ohromně těším, co všechno kouzelný rok 2024 přinese. ♥

Stanovili jste si nějaké cíle, předsevzetí, přání vy? 

Komentáře

  1. Máš hezké plány, cíle :) Moc ti držím palce, ať se ti splní všechno nebo aspoň velká část :)) Ty masáže, to je super! Jsi moc šikovná. Já mám v plánu taky jeden kurz, ale zatím o něm nechci psát, abych to nezakřikla. Dost záleží, jak na tom budu psychicky.
    Cestování mě taky láká, ale kvůli pejskovi jsem trochu omezená (babička hlídání zvládá, ale starost o něj je trošku náročnější). Doufám, že o Osvětimi potom napíšeš.
    Na kuchyň se taky chystám. Našetřené mám :) O pleť se starám poctivě, před Vánoci jsem byla i u mojí kožařky a napsala mi toho několik, něco na akné, něco na padání vlasů... A hubnutí! To je u mě jasný cíl. O to se snažím už dlouho a ještě dlouho budu. Jde to, ale pomalu.
    Omlouvám se, že jsem se tak rozepsala! Máš pravdu, věřím, že rok 2024 bude kouzelný a přinese spoustu hezkého každému, kdo si to bude opravdu přát :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že ses rozepsala :-) Jsem zvědavá, na jaký kurz se chystáš, držím palce. A doufám, že i tvé cíle se splní!

      Vymazat
  2. Přeji ti, aby ti vše vyšlo podle tvých představ. 🙂
    Já si žádná předsevzetí nedávám. Jen jedno bych ráda - abych měla víc volného času na čtení - letos se musím polepšit.
    Hezký den, Janičko. 🙂

    OdpovědětVymazat
  3. Hodně štěstí v plnění tvých cílů a přání <3 Také jsem o tom psala na blogu a shrnula ty z loňska :) Tři hlavní věci - řidičák, němčina, cestování. Uvidíme, jaký letošní rok bude :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  4. Hubnutí a cestování mám také v hledáčku pro tento rok. Přeji ti hodně štěstí, ať je pro tebe rok 2024 úspěšný a splní se ti vše, co si přeješ! :))

    OdpovědětVymazat
  5. přeji, ať se ti plnění daří a dělá radost :) já si něco také dala, ale musím si sednout a ujasnit si to...a možná také sepsat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Držím palce, ať se ti cíle podaří splnit. Já si moc cíle nedávám - snad jen pořádně si užít vše, co život přinese... A možná bych se chtěla taky trochu zaměřit na složení stravy, které je v poslední době trochu zoufalé ...

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásné plány a cíle, přeji, aby ti vše vyšlo :). V Osvětimi jsem byla kdysi se základkou :). Mám nějaká malá přání, hlavně co se týče porodu, ale hlavně, ať jsme všichni zdraví a nějak se dokážeme sžít jako rozšířená rodinka :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Jani, držím palce ať ti vyjde, co nejvíce z těchto cílů. Já si to ani nijak nesepisovala, ale ráda bych se do konce roku alespoň v omezeném režimu nastěhovala do baráku, momentálně jsme všude na hlíně takže snad snad snad to nějak klapne. Pak chci pracovat na svém psychickém zdraví - zítra jdu poprvé k psycholožce, vůbec nevím co od toho čekat. Z menších cílů chci víc chodit do přírody, chci stále číst alespoň knihu měsíčně a zbytek hold nějak přijde sám, ne že bych neměla další cíle, ale nechci se pak zasekávat na něčem, co spíš nevyjde.

    OdpovědětVymazat
  9. Do nového roku som si tiež priala najviac sebalásku, pretože tá mi chýba a pritom sama so sebou som celý život! Už v októbri 2023 som sa začala zameriavať viac na seba, pretože som sa zanedbávala a v roku 2024 by som v tom chcela pokračovať, tak uvidíme ako to pôjde :) Aj tebe prajem veľa síl vo svojich cieľoch vytrvať :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jani, do nového roku přeji ať ti všechna předsevzetí vyjdou a samozřejmě to nejdůležitější, zdraví. Předsevzetí si už dávno nedávám, protože jsem pak měla na sebe vztek, když jsem je nedodržela, a to bylo celkem pravidelně 😀 Teď už si přeji klid, pohodu, málo problémů a starostí a hlavně zdraví pro všechny kolem. No, málo toho fakt není, tak snad vyjde aspoň něco, zdravím 😀😊

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné plány a cíle, moc ti přeji, ať všechno vyjde :) Já si letos (no, ani minulý rok), nestanovila nic, s malou se ani moc dopředu plánovat nedá a tak uvidím, co tenhle rok přinese :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  12. Máš pěkné cíle! Přeji, aby se ti všechny splnily :) v Osvětimi jsem ještě nebyla, ale také to mám v plánu...

    OdpovědětVymazat
  13. Držím palce ať se ti tvých cílů a snů splní co nejvíce 🍀🤗. Já si na letošek nějak extra nic nestanovila, nechám to volně plynout a uvidíme co rok 2024 všechno přinese 🤗.

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné plány :) Osvětim bych taky ráda jednou navštívila. Ale nejdřív bych se chtěla podívat do Terezína, potom Osvětim. Přeji úspěšný rok 2024 :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥