Co si ještě můžeš přečíst?

Vánoce v domově pro seniory 2023

Mám ohromnou radost, že i letos můžu psát článek o Štědrým dni v práci. Přemýšlela jsem, zda mám i letos uspořádat překvapení, protože všechno spíše napovídalo tomu, že nemám kapacitu pro uskutečnění. Časově jsem vůbec nestíhala, ale jelikož to minule mělo úspěch, pustila jsem se s chutí do toho.


Nic mě nehřeje na srdci víc, než vidět, jak se s chutí zapojí druzí. Mám radost, že jsou někteří lidé schopni investovat svůj čas i peníze pro to, aby mohli potěšit naprosto cizí lidi. Seniory. Bohužel je takových lidí málo, ale stačilo to k tomu, abych mohla potěšit každičkého klienta, přesněji pětašedesát lidí! 

Jsem nesmírně vděčná, že jsem si díky vám zahrála na Ježíška a vytvořila krásný Štědrý den pro ty, jenž nemají nebo nemohli být s rodinou. Bez vás by to nešlo! 


Byl to nádherný den, plný hudby, jídla, tance a zábavy. U stromečku jsme se sešli v hojném počtu s hromadou dárků. Kdo ke stromečku nechtěl nebo z jiného důvodu nemohl, ty jsem osobně obešla a dárky předala. 

O Štědrý den by nikdo neměl být sám, proto jsem dělala maximum pro to, abych je o tohle překvapení nepřipravila a mohla jim věnovat dostatek času. V práci jsem ještě připravila pizza šneky a celkové pohoštění. Ach, bylo to krásné, dojemné a láskyplné. 


Došlo i na čtení přáníček, které vytvořila sama Míša.

Bylo to zkrátka krásné. Jakmile mají v balíčku nové oblečení, hned si ho oblékají. Ponožky měly také úspěch. A o mlsání v dárcích ani nemluvím, to zmizelo takřka hned. 

Děkuji vám všem! ♥

Chci vám popřát všechno nejkrásnější v novém roce a nechť máte šťastný Nový rok! 

Už se na vás těším u dalších článků. 

Komentáře

  1. To je hezké. A věřím, že radost klientů pro tebe byla taky hezký dárek :)
    A přeju příjemný vstup do nového roku

    OdpovědětVymazat
  2. To je moc krásné, ty jsi tak zlatý člověk! :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je krásné.
    I tobě krásný Nový rok. ❤

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je krásné gesto! <3 Z fotek cítím tu lásku a štěstí! :)¨
    Tobě také přeji krásný nový rok! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Janinko, jsi úžasná <3 mám slzy na krajíčku. Moc tě obdivuji

    OdpovědětVymazat
  6. je krásné, jak se lidi spojili a pomohli :) a to jsi udělala ty... úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ráda jsem přispěla pár drobnostmi <3 Jsi fakt skvělá, že to dokážeš zorganizovat! Člověk se srdcem na správném místě <3 Hodně štěstí, zdraví s lásky do nového roku <3

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  8. Je úžasné, jak lidé dokáží spojit síly a udělat radost těm starším, kteří už jsou třeba sami a o to více si tohoto gesta pak váží. Asi by mě to dojalo jak se znám - krásné! :))

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem v DD pracovala a vím, jak kouzelné to tam o Vánocích může být ( bohužel i nemusí). Mám seniory v úctě, má je ráda.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné gesto ❤️. Věřím, že všem to vykouzlilo úsměv na tváři.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥