Co si ještě můžeš přečíst?

Tipy na vánoční dárky 2023

Vánoce jsou za rohem. Vím, že s článkem nepřicházím zavčasu, ale inspirace na dárky není nikdy dost a hodí se vlastně na jakoukoliv událost (navíc někdo dárky řeší těsně před Štědrým dnem, co si budeme povídat). Letos jsem chtěla opět zavést, že si dárky nebudeme dávat, protože je to hlavně o tom být spolu. Ovšem jak znám přítele i sourozence, stejně by mi nějaký dárek dali, tak jsem taky něco pokoupila i vyrobila. 

Jelikož má přítel týden před Vánocemi narozeniny, dárků jsem musela kupovat víc. Vybrala jsem pro něj voucher na motokáry na Zličíně, koupila jsem box plný různých žvýkaček, GANT tričko a poukázku do kina pro dva i s občerstvením. Myslím, že to bohatě stačí a jsou to věci, z kterých bude mít radost. 

Mé mamce daruji svůj předešlý mobil, jelikož je stále jako nový, tak nechci aby se válel v šuplíku. Hodnota mobilu je stále vysoká a ona nový mobil potřebuje jako sůl. Taťkovi jsem koupila sladkosti, které má rád a balíčky cigaret. Praktický dárek pro mého náročného tátu. Ještě jsem jim navíc koupila křížovky s propiskou, na kterých je věnování pro maminku a tatínka.  

Jedné sestře jsem koupila vlnu na háčkování a doplňky a druhé jsem nechala vyrobit rodinný obraz v jejich znamení zvěrokruhu. Bráchovi jsem koupila pouzdro na mobil a ledvinky.

Pro synovce a švagra jsem vyráběla sáně s dárky. Chtěla jsem jenom nějakou maličkost a myslím, že se povedlo. Pro kolegyně jsem vymyslela boxík na filmový večer, do kterého jsem dala samé zdravější dobroty z Grizzlyho. 

Pro naše nejlepší přátelé jsem zakoupila poukázku do privátního wellness. Jelikož si zaslouží odpočinek na těle i duši, volba byla jasná. 

Jaké dárky jste letos pokoupili či vyrobili vy? 

Přeji vám šťastné a veselé Vánoce! 

Komentáře

  1. Vymyslela jsi krásné dárky:) ty saně jsou skvělé :) já daruji každý rok zarámovanou fotku, kterou jsem fotila. Taťkovi veselé ponožky, kalendář, piva, sprcháč. Mamce knížky, kosmetické doplňky. Ségře taky knížky, veselé ponožky, hrníček... Babičce a dědovi kalendáře, křížovky a knížku o zvířatech. Také ti přeji nádherné Vánoce! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné dárky jsi vymyslela :). Máš teda velkou rodinku :). A ten vyrobený je boží! My si s mužem řekli, co chceme, takže jsme si každý koupili jednu věc :). Jinak rodině jsem vytiskla fotky a dala je do malého alba + někomu jsem pletla deky, někdo dostane domácí Baileys a tchýni jsem ještě nechala udělat kalendář z fotek :).

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Jani, já dávám dárků hodně protože já i přítel máme obří rodinu. Zmíním tedy zcela určitě jen něco. Přítelovi jsem koupila vodní dýmku, uhlíky a tabáky, aby měl takový startovací balíček a trenky se Star wars z Lidlu. Mamince mám šedou kabelku, protože svůj oblíbený šedý batůžek musela reklamovat a vyměnit za černý a k tomu sérum od Avonu pro její tip pleti a masku na zklidnění pleti z Yves Rocher. Pro tatínka (mám odmalička rozvedené rodiče) mám crossbody tašku Adidas a poukaz na burgery do Bejkn bistra. Pro babičku mám mikinu z Lelosi a poukaz na předplatné křížovek, křížovky máme i pro obě přítelovo babičky. Pro tchýni máme věci, co si vybrala na Sportisimu od Adidasu a jako překvapení oblíbený parfém. Pro tchána poukaz na armyshop a tričko s technickým nákresem zbraně. Pro ostatní pak máme už menší dárky.

    Tak uvidíme s jakým úspěchem se dárky setkají.

    OdpovědětVymazat
  4. no tak ti pivní sobíci jsou dokonalí :D a tak celkově myslím, že jsi vybrala super dárečky, určitě udělají spoustu radosti .)

    OdpovědětVymazat
  5. to je pěkné :) u nás vedou knihy a různé skládačky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty sáně se soby jsou boží! :D Vybrala jsi krásné dárečky :) Já se svou letošní volbou jsem také moc spokojená :) Vždycky jsem dala 1 větší dárek a jednu drobnost. A povedlo se mi vychytat i pár hezkých akcí :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  7. Vymyslela jsi krásné dárečky, věřím že obdarované potěšili a líbili se jim 🤗. Skvělý nápad byl výroba saní s dárky. Já se snažila kupovat praktické dárky co obdarovaní zužitkují a využijí a nebudou jim ležet ve skříni 🙂.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥