Co si ještě můžeš přečíst?

Wellness Afrodita ~ Praha SPA

Přítel mi k narozeninám daroval tři hodiny v privátním wellness Afrodita v Praze. Tohle milujeme a radost byla veliká. Navíc relaxaci při mém zápřahu potřebuji více než dost, takže jsem si to opravdu náramně užila a byla z místa velice překvapena, ačkoliv to nějaké mínusy mělo.

Na úvod musím říct, že jsem byla překvapena z velkého prostoru. První místnost byla společenská i s barem, promítacím plátnem, televizí a malým kulečníkem (jakože..., pro kolik je to lidí? Klidně pro deset, přitom sauna a vířivka pro dva. Zajímavé). V další místnosti byla vířivka s odpočinkovým lůžkem, naproti hned sauna, toalety, sprcha, kuřárna, šatna a dokonce toto wellness nabízí i místnost 50 odstínů šedi (tu my jsme v ceně neměli :D).

Prostředí bylo krásné a čisté. Líbila se mi především místnost s vířivkou a hala, kde byla sauna, umyvadlo a oddělené toalety pro dámy a pány. Vše krásně vyzdobené.

U vířivky se nacházela sprcha i televize. Bohužel mínusem hodnotím klimatizaci, která chyběla a bylo to znát. Brzy nám začalo být ve vířivce vedro a nešlo s tím udělat vůbec nic. Venkovní dveře jsme nemohli nechat otevřené, jelikož to byly dveře do ulice. Okna otevřít nešla. Studená sprcha a pití nepomáhalo. 

Nejhorší bylo, že vířivka fungovala pouze pro jednoho. Byla klasicky pro dva, ale trysky fungovaly pouze střídavě. Což zkazilo celkový zážitek. Chtěli jsme ve vířivce zrelaxovat společně a v klidu. Ne, že se budeme střídat o to, komu půjdou trysky. To bylo velké mínus, ale i tak jsme si odpočinuli.

Tento wellness bych hodnotila spíše jako průměr, ale pouze z důvodu, že nešla správně vířivka (a nikdo nás na to neupozornil při/před koupí voucheru). Místo jinak krásné.

Chodíte do privátního wellness? Vánoce se blíží, doporučuji darovat jako dárek, je to skvělé! 

Komentáře

  1. dle fotek to opravdu vypadá božsky :) škoda těch trysek :) myslíš, že to tak prostě mají nebo zrovna měli něco pokaženého?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paní říkala, že to prostě nejde. Podle mě to nechtějí opravit...

      Vymazat
  2. Já relaxační studia nevyhledávám, ale v bazénech, kde výřivku mají, ji ráda využiju. A musím říci, že dva tebou uváděné nedostatky by pro mne byly natolik zásadní, že bych asi chtěla po provozovateli nějakou kompenzaci. A asi už bych to wellness nevyužila znovu.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Jani, přiznám se, že jako pravidelnou kratochvíli to nevyužíváme, ale už jsme v nějakém tom wellness byly. Doporučit mohu Penzion Ametyst v Českém Krumlově a nebo Hotel Jezerka na Seči, ty mají moc krásné privátní zóny a neměla jsem jediný problém, naopak do obou se plánujeme vracet. Naopak mě trochu zklamalo na maringotce v Ivančicích, že wellness které má být jakože privátní je neustále pod kamerama, což není nic příjemného a trochu to kazí tu privátnost řekněme :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda té vířivky... A s tou klimatizací chápu, já právě ve vířivce moc dlouho nevydržím, protože mi začne být velké vedro :D. V privátním wellness jsem ještě nebyla :).

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky působí velmi lákavě, ale pokud nemůžete relaxovat oba najednou, je to velká škoda :/

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, občas někam zajdeme, nebo spíš zajedeme - využíváme je v rámci hotelů. Třeba v Brně v EFI Spa se nám líbilo...
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Líbí se mi, jak si umíte odpočinout :) U nás v okolí o ničem nevím, takže jsme zatím nikde nebyli :) I když já se asi přiznám, že mám radši aktivnější odpočinek :D A taky mě voda hrozně unavuje xDD Zážitek to ale musí být super. Hlavně teď, až bude venku zima.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  8. Ve wellness jsem nikdy nebyla, vypadá to krásně :) škoda těch chybiček :/

    OdpovědětVymazat
  9. Škoda těch trysek, my chodíme rádi a často, teď jsme teda dlouho nebyli, naposledy když jsem byla těhotná a to jsem se mohla jen koukat, jak si manžel užívá :D ale až to půjde, zase vyrazíme :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  10. Och, připomínáš mi, že bychom taky měli s mužem zajít pobublat... Na jaře jsme poprvé byli v Brně v Maximusu a moc se nám tam líbilo, tak bychom si tam mohli dát nějakou předvánoční odpočívárnu...

    A Bit Of Jitt

    OdpovědětVymazat
  11. To je krásné překvapení, přítel je pozorný a wellness tě určitě potěšilo. Krásné fotky! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥