Co si ještě můžeš přečíst?

Shrnutí posledních dní ~ duben & květen

Poslední dobou nejsem moc aktivní, s čímž souvisí má zaneprázdněnost. V dubnu jsem si našla dva přivýdělky a místo jedné práce mám rovnou tři. Nechci to oficiálně nazývat prací, ale spíš brigádou, jelikož je to otázkou pár hodin. A když řeknu, že mám nadupaný diář, tak nekecám. 


Přivydělávám si hlídáním malého kluka a staráním se o manželský pár. Když nemám směnu ve své práci, tak se věnuji právě tomuto. Nemám žádný volný den (po dobu dubna ani května), maximálně třeba až odpoledne nebo podvečer. Nevadí mi to, baví mě to. Do toho zahrnuji všechny ostatní aktivity, jako jsou domácí práce, povinnosti, lékaři, nákupy, čas trávený s přáteli atp. Zkrátka se nezastavím. 


Ovšem stíhám myslet i na sebe a dopřávám si relax. Nedávno jsme byli na wellness, o kterém píši článek, na motokárách (v Plzni i na Zličíně), v kině i na večeři. Stíhám opravdu vše. Jenom blog trochu zanedbávám, ale už mám pár předepsaných článků a navíc mě za pár dní čeká návštěva Polska, o kterém bude samostatný článek. 

Užívám si krásných dní a zase jsem začala běhat. Konečně mohu nosit šaty a vychutnávat si zmrzlinu! 


Mimo jiné, jak jsem zmínila výše své přivýdělky, tak dítě i manželský pár jsou naprosto skvělí! Ráda bych si našla ještě další, snad se zadaří. Chci si něco našetřit, protože poslední dobou jsem to flákala a pokud chci investovat do cestování nebo bydlení, jsou potřeba rezervy. 

Toto byly mé poslední hektické, ale naprosto na srdci hřející, dny. 
(Chtěla jsem sepsat malé shrnutí, abyste věděli, že žiji!)

Jaké byly a jsou vaše dny? A jaké plány máte v tomto měsíci? 

Komentáře

  1. Máš můj obdiv, že sis toho na sebe naložila tolik a ještě k tomu zvládáš normální život :) Ať se ti to kombinování daří i dál, nezapomínej na odpočinek :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já se přiznám, že jsem ráda, že zvládám práci. A teď v sezóně mi přibyla další domácnost (včetně zahrady) na chalupě...
    Držím palce, ať se ti daří všechno skloubit podle tvých představ

    OdpovědětVymazat
  3. Týjo, jsi dobrá, že to stíháš :) Trochu jsem se o tebe bála, když jsi o tom předtím psala, ale jsem ráda, že jsi spokojená :) A moc ti to sluší! Já se teď hlavně starám o pejska, čeká nás očkování a kontrola na očním a nevím co ještě... ale v úterý jdu po dlooouhé době do divadla :D A jinak normálka, volejbal a tak. Aspoň že mám tu svoji babičku, která mi se starostí o pejska pomáhá :) Těším se na další sluníčkové dny.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak hlavně, že stíháš myslet i na sebe a děláš to, co tě baví! :)

    OdpovědětVymazat
  5. ty jsi tedy akční, ale rozumím tomu a chápu :) jsem ráda, že si najdeš i čas pro sebe, je to důležité :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,
    aktívny život je úžasný, tiež mám rada tie dni, ktoré vyplním aktivitami. Musíš mať dobrý time management.
    Motokáry sú tiež super. Mám rada túto zábavu, ale bohužiaľ je to drahá záležitosť (aspoň u nás na Slovensku). Moji kamaráti mi jazdu na motokárach dali ako darček na narodeniny.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky,
    to toho máš hodně, ale když tě to baví, tak je to skvělé. Mě od zítra čekají dva týdny maturit, kdy budu v práci i dvanáct hodin, takže to bude extrémně náročné období. děti jsou nervózní, já taky, tak doufám, že to všichni zvládneme a že známky budou dobré:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Pane jo, já mám jednu práci a jsem ráda, že směnuji a nemusím tam být tak každý den, jinak bych všechny svoje aktivity ani nestíhala.

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezké shrnutí, líbí se mi tvůj outfit, moc ti to sluší! :) Na motokárách jsem ještě nebyla, tak jsem zvědavá zda někdy také budu mít možnost to vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Jani, tak to klobouk dolů. Já jsem párkrát zkoušela k práci přibrat ještě brigádu, ale nikdy mi to nevydrželo, prostě jsem to fyzicky ani psychicky nezvládala. Natožpak ještě vaření nebo nějaký úklid, taky jsem tak přišla o čas s blízkými a finančně to nedělalo zas takový rozdíl. Každopádně ti držím palce s plněním tvých cílů i šetřením.

    OdpovědětVymazat
  11. Přivýdělky jsou fajn, já se těším až budu moct taky na nějakou brigádu, ale s prckem to bude možná až tak za rok :D
    Také blog nestíhám, vůbec to neřeš :)

    OdpovědětVymazat
  12. Obdivuji, že jdeš zrovna do hllídání a starání se o někoho, to bych nemohla. Stačí mi, když si kolegové berou své děti do práce, úplně mě to utvrzuje v přesvědčení, že děti nikdy nechci. Každopádně o to víc obdivuji, že u toho ještě myslíš na blog. ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Já hlídala děti na střední a naprosto jsem si je zamilovala :) Ale obdivuji tě, že při tolika prácích stíháš ještě něco dalšího - práce doma, přítele, koníčky... Já bych vůbec nevěděla, jak to skloubit :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥