Co si ještě můžeš přečíst?

SHEIN | Co jsem si koupila? /3/

Mám tu další článek shopping článek, tentokrát ze Sheinu. Především se jedná o šperky, ale i o nějaké dekorace do domácnosti. Měla bych si tu aplikaci odinstalovat z mobilu, protože nad ní dokážu trávit hodiny. Velký špatný. Ovšem úlovky stojí za to! 


Při každé objednávce nechybí šperky. Nejraději mám náušnice a kupuji si jich rovnou několik. Tentokrát jsem se trochu krotila, ale mají tam opravdu parádní kousky za pár korun. 


Tentokrát jsem hlavně objednávala dekorace do ložnice. Krásný zlatý stojánek na svíčku, bílá dekorace líbajícího se páru se srdíčkem, která vyjadřuje naprosto všechnu lásku. Brýle proti modrému světlu a píšťalku jsem koupila proto, že je potřebuji do videí, která v brzké době uvidíte na mém instagramu. Poslední dekorací je nápis love.


Posledním kouskem celého nákupu je růžové letní pyžamo. Potřebovala jsem nové a toto mělo dobré recenze a líbilo se mi. Navíc za pár korun, neber to. A kvalita v pořádku, dokonce lepší než pyžamo, které jsem si tam koupila posledně. 

Nakupujete na Sheinu?

Komentáře

  1. Nejvíc se mi líbi stojánek na svíčku. Já tuto apku nepoužívám

    OdpovědětVymazat
  2. Já na Sheinu nenakupuju, když už bych nějakou drobnost do domácnosti potřebovala, tak se radši zajdu podívat do Pepca nebo Kiku :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké věcičky :) Já teda na Sheinu nakupuju na noťasu, přes aplikaci ne. Objednávala jsem tam zatím myslím 3x nebo 4x. I mamka a babička si něco vybraly :D Teda nakupuju především oblečení. Naposledy jsme si s mamkou koupily kromě oblečení obaly na nové mobily :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Jani, já Shein zkusila nedávno a to konkrétně dvakrát. Využila jsem jejich lingerie sekci na takové to hezké prádlo,co člověk reálně nosit nebude, ale na nějaké zpestření proč ne. Mají bambilion variací a kupodivu mi oba sety docela sedí :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna minulý týden jsem poprvé něco objednávala ze Sheinu, tak jsem zvědavá :D. Hezké kousky :).

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné věci, stojan na svíčku je super :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  7. Já si myslím, že ses ještě hoodně držela zpátky :D Já už tam také několikrát nakupovala a ani teď není můj košík prázdný, ale zatím se držím :D Já tam kupuju hlavně oblečení, ale už mám od tama i 2 kabelky, sluneční brýle, kryt na čočku na telefon a na nic si nemůžu stěžovat :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  8. Vybrala sis moc hezké věci :)

    OdpovědětVymazat
  9. Aplikaci v telefonu nemám, ale sem tam občas tam nakouknu 🙂. Líbí se mi nápis Love.

    OdpovědětVymazat
  10. Pyžama vyzerá veľmi pohodlne.

    OdpovědětVymazat
  11. Tyto nákupování aplikace jsou zlo, znám to moc dobře xDD Nejvíc mě zaujaly ty šperky - to jsou velice hezké kousky :D

    OdpovědětVymazat
  12. Moc se mi líbí ten set a brýle! Na Shein jsem zatím nenakupovala a asi se nyní nechystám, ale mám ráda tento typ článků. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já si tam teď objednala plavky, ze kterých jsem nadšena. Nicméně mrknu i po pyžamu, protože to tvoje se mi hodně líbí!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥