Co si ještě můžeš přečíst?

Nákupy oblečení za poslední tři měsíce

Mám ráda, když si udělám chvilku pro sebe a vyrazím nakupovat. Ať už do kamenných obchodů nebo přes e-shop. Za poslední měsíce jsem si toho koupila na mé poměry celkem dost, tak se o ty krásné kousky podělím. 

Velice ráda okukuji šaty a zjistila jsem, že se stávají mým nejoblíbenějším kouskem. Především kvůli pohodlí a parádě. Na jaře a v létě nebudu nosit nic jiného. A moc mě překvapily ty šortky v podobě sukně. Jsou úchvatný! 
Nedávno jsem narazila na nějaké slevy na Bezvarsportu a vlastně tam ještě dost hezkých slev probíhá. Tady jsem zaměřila na mokasýny a sandály. Mají nádherné kousky, že bych si vybrala mnohem víc, ale už bych to neměla doma kde uskladnit. Dále jsem si pořídila tepláky a krásné pyžamo. Posledním kouskem je vesta, kterou jsem hledala opravdu dlouho na všech možných stránkách. Dlouho mi žádná nepadla do oka, nebyla dle mých představ, nebo byla drahá. Tato vyhrála. 

Mým nejmilejším obchodem je Mohito, protože mají elegantní módu a jejich kousky se mi hrozně líbí. Na e-shopu mívají skvělé slevy každou chvilku a opravdu bych si pokaždé vybrala. Nebudu lhát, když řeknu, že v mém šatníku jsou především kousky z tohoto obchodu. Miluji! A ten overal? Je fantastický! 

Kousky ze Zalanda. Tam už jsem taky věrným zákazníkem. Tentokrát jsem se zaměřila na zimní kousky, kdy jsem potřebovala pořádný kabát a zároveň bundu. Musím říct, že větší teplo mi v zimě nikdy nebylo. Vybrala jsem skvěle! 

Co jste si za poslední dobu koupili vy? Nakupujete v některých z výše zmíněných obchodů? 

Komentáře

  1. Pořídila sis samé krásné kousky! Já si pořídila bundu v Sinsay a koženkovou košili v Cropp. Jinak se snažím moc nenakupovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné kousky, já poslední dobou nakupuji od českých menších firem, snažím se si teď vybírat kvalitnější věci, co déle vydrží, ale ze Zalanda taky občas něco objednám :) Jinak z obchodů v OC už skoro nenakupuji, poslední roky se mi skoro nikde nic nelíbí, asi jsem moc vybíravá :D

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  3. V Mohitu taky nakupuju moc ráda! Zrovna v pátek jsem si tam koupila jarní bundu. Jen škoda toho sněhu teď venku :D :D Jinak sis vybrala boží kousky! V poslední době taky moc ráda nosím šaty :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  4. Nie všetky kúsky sú podľa môjho v kuse, ale veľmi sa mi páči tvoj šál zo zelanda! Má úžasné farby a vyzerá mäkko a teplo

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný výběr :) Já jsem naposledy nakupovala na Sheinu, nakupovala jsem tam asi potřetí myslím.. i mamka si tam něco vybrala :) Klidně bych pořizovala dál :D A potřebuju boty :D Ale musím šetřit, teď si budu kupovat mobil :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Jani, pro mě část značek co tu máš jsou zapomenuty, protože velikost :-D obzvláště u Mohita mě to mrzí, ale já stejně tohle budeme dlat velikosti jen do Lka jako fylozofii značky prostě neuznávám. V poslední době jsem dělala objednávku na há emku, bezva sportu i zalandu, ale na to bude samostatný článek hihi :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Mohito je i moje hodně oblíbená značka, minulý rok to byl určitě e-shop, kde jsem nakupovala nejvíc :)
    Hodně mě zaujaly mokasíny, mohla bych se zeptat na jejich kvalitu? Podobné teď taky sháním :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mokasíny naprosto super! Musím říct, že mám troje boty z Bezvasportu a super! :-)

      Vymazat
  8. Jani, vybrala jsi moc pěkné kousky! Moc se mi líbí ta vesta 😊. Z obchodu BezvaSport jsem objednávala jen jednou a bohužel to za mě bylo špatné, takže jsem objednávku vrátila a už tam nic neobjednala.. Já si nedávno udělala radost a objednala jsem si dvoje šaty z About You a pak ledvinku NIKE ze Zalanda, kde jsem ji hoodně dlouho měla na wish listu a čekala až ji naskladní 😄.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si ponechala pouze ty boty (ty odpovídají obrázkům a jsou super), ale oblečení jsem vrátila a už si tam oblečení kupovat nikdy nebudu, hrůza :-)

      Vymazat
  9. Já myslím, že všechno jsou moc hezké kousky. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vybrala sis krásné kousky :) já si nedávno koupila šaty na zkoušky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc hezký článek, děkuji za inspiraci. Sama už dlouho vybírám nějaké hezké a pohodlné mokasíny, ale zatím jsem na žádné, co by mě zaujaly nenarazila. Stejně tak vybírám sukni a zatím dlouho bez úspěchu! :(

    OdpovědětVymazat
  12. Vybrala sis dobře. 🙂 My rády s mamkou a sestrou nakupujeme nejčastěji na H&M.
    Za poslední dobu by se našlo pár kousků oblečení, ale spíše domácího. Tentokrát jsme nakoupily spoustu knih, protože byl jarní výprodej skladů.
    Měj hezký den, Jani.

    OdpovědětVymazat
  13. Také mám ráda Mohitu a chápu tvoji lásku k tomuto obchodu. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  14. Moc se mi líbí ta sukně/šortky, to je můj oblíbený kousek hlavně v létě :D Šaty sháním už delší dobu, ale zatím jse nenarazila na žádné, které by se mi líbíly anebo správně seděly :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥