Co si ještě můžeš přečíst?

Time for a change ~ bethroom decoration

Jelikož jsme se s přítelem před rokem stěhovali do vlastního bytu, čekalo nás dost práce. Vše jsme dělali nové a na co jsem nejvíc pyšná, je ložnice. Ovšem pořád jsme měli holé zdi a nebyla jsem úplně spokojená. Konečně nastal čas na proměnu! 

Nechtěla jsem nic extra, jenom takové maličkosti, díky kterým místnost prokoukne. Pořídili jsme poličky a hromadu dekorací. Na komodě byly černé úchytky, ale objevila jsem zlaté a líbily se mi do interiéru mnohem víc (Sinsay). 

Musím říct, že za málo peněz hodně muziky. Stačí dvě poličky a najednou to vypadá úplně jinak. Útulněji. Věci jsou z Ikei a dekorace Kik, Tedi, Pepco, Jysk a dokonce i Shein. Samozřejmě nesmějí chybět ani kytky, které dodají barvu, živo i atmosféru do místnosti. 


Abych to tedy uvedla na pravou míru, tak jsem zdokonalovala jen tento kout ložnice. Stále máme jednu stěnu, která je naprosto holá a čekám na správný moment, kdy budeme vědět, co tam chceme. Nejspíš tam budou jednou rodinné a partnerské fotky. 


My jsem s proměnou velice spokojení. Občas na poličku zavěsím i světélka a hned to má jinou atmosféru. Miluji to

Na fotkách můžete vidět i nádherný lapač snů. Ještě si nejsem jistá, zda jej tam ponechám, ale zatím lepší místo nemám. A ten závěsný květináč? Úžasná věc! 

Prokouklo to, co myslíte? 

Komentáře

  1. Jéé, to je super inspirace! Já už jsem přestěhovaná delší dobu než ty a pořád to nemám úplně tak útulné, jak bych si přála... Konečně! Jsem si pořídila tři plakátky mého pejska a chci si je dát na stěnu nad televizí. Pak bych chtěla obraz do pokoje, představuju si nějaké vlčí máky, bohužel jsem pořád nenarazila na takový, který by se mi fakt líbil. Jinak ty poličky vypadají fakt skvěle, taky nad něčím takovým právě přemýšlím :) Máte to krásné :) Můžu se ještě zeptat, kytičky jsou umělé nebo živé? Já bych chtěla na poličku taky kytky, ale bojím se, že se jim nebude dařit, protože je chci na poličku, kde je méně světla...

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý nápad s těmi poličkami, vypadá to moc pěkně! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě je to teď zabydlenější, "před" to tam bylo takové holé... Nejvíc se mi líbí ty obrázky zavěšené jakoby do žebříčku. Policím se doma vyhýbám, protože k smrti nerada utírám prach ... Ale máme na zdech docela dost "obrázků" - jednak plakáty, jednak zarámované mapy a dokonce i jeden obraz.

    OdpovědětVymazat
  4. ta proměna je opravdu decentní a krásná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Wau, premena sa ti naozaj podarila! Ja do Sinsaz príliš často nemôžem, pretože ma všetky tie veci do domácnosti príliš lákajú a niekedy proste neviem kedz prestať a donesiem si ich domov viac, ako by som mala. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Janinko, moc se mi líbí tvůj vkus. Vypadá to moc krásně :) Pepco a další podobné obchody mám moc ráda - za málo peněz spoustu muziky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Proměna se ti povedla opravdu na 1*! Jsi moc šikovná a je vidět, že pro to máš cit :) jak dvě poličky dají úplně jiný nádech celé místnosti.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to nádherně... úplně se to díky poličkám oživilo. Vypadá to moc pěkně. :))

    OdpovědětVymazat
  9. Páni, úžasná proměna, moc se mi to líbí a vypadá to fakt útulněji! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Je to nádherný! U nás jsou holé zdi taky, ale bydlíme teprve tři měsíce, tak to postupně začínáme zařizovat :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tyjo, úplně něco jiného a docela se mi to líbí :) Kytky bych tam musela mít, ale jen umělé :D

    OdpovědětVymazat
  12. Moc hezké - živější a útulnější. 🙂

    OdpovědětVymazat
  13. Teda Jani, ty válíš... Prokoukli to neskutečně. Dřevo v kombinaci s bílou barvou je hřejivé a útulné... Máš to opravdu krásné

    OdpovědětVymazat
  14. Krásně to místo prokouklo! Po závěsném květináči taky šilhám, ale nechce se mi úplně v pronajatém bytě vrtat háčky do stropu :D Takže asi vydržím, až budu moct jednou vrtat do vlastního :D

    OdpovědětVymazat
  15. Srovnání před a po vypadá skvěle! Prokouklo to, moc se mi to líbí 😊. Je to takové hezké, útulné 🙂 a ty kytky to vždy moc hezky oživí a dodají tomu ten správný nádech.

    OdpovědětVymazat
  16. Wow, krásna premena. Tiež by sme niečo také v obývačke potrebovali.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥