Co si ještě můžeš přečíst?

Poohlédnutí za rokem 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣

Rok 2022 je za námi a já bych ráda shrnula, co všechno mě za ten rok potkalo a co všechno jsem si stihla splnit. Byl to velice krásný rok a musím říct, že se událo více dobrého než špatného. 


Z cestovatelského hlediska jsme toho stihli opravdu hodně. Navštívili jsme Wroclaw, Berlín, Rakousko, Mnichov a také jsme poznávali Česko. Praděd, Dolní Moravu, Mariánské Lázně, Český Krumlov a další. Prožili jsme nejkrásnější dovolenou v Tunisku, kde jsem poznali nové přátelé a užívali si dobrodružství. Jako poslední z cestovatelských zážitků byl rozhodně čas na Vysočině, kde jsme trávili prodloužený víkend v kouzelné chatičce, o které jsem psala i článek. Máme opravdu na co vzpomínat. ♥


Stanovila jsem si každý měsíc dělat radost. Ať už sobě nebo druhým. S hrdostí mohu říct, že to se mi podařilo. Podpořila jsem mnoho nadací, lidí a dělala radost blízkým i sobě. 

Také jsem si stanovila splnit výzvu na Databázi knih. Tu jsem úspěšně splnila už v půlce roku. A věnovat se blogu, což jsem taky splnila. A vám děkuji za vaši přízeň. 


Ovšem nepodařilo se mi navštívit Paříž ani vydat knihu (ale kdo ví, co další roky přinesou). Nelámu si nad tím hlavu, protože to nebyla priorita a splnila jsem si toho i tak hodně. 

A největší sen, který jsem si splnila ke konci roku byla investice do neviditelných rovnátek. Konečně jsem se po těch letech odhodlala. Mám o tom sepsaný i článek, který v průběhu měsíce zveřejním. 


Navštívili jsme několik únikových her, restaurací a dalších zábavných míst. Nemarnila jsem časem a opravdu prožívala dny na maximum. Jsem vděčná. Vděčná, že mám možnosti a vděčná, že mám ty nejlepší přátelé. ♥


Prožila jsem krásný a veselý rok! 

Jaký byl váš rok 2022?

Komentáře

  1. Jéé, to se dobře čte :) Že jsi prožila takový krásný a úspěšný rok :) Cestovala jsi opravdu hodně, to ti trochu závidím. Asi si dám taky za cíl více cestovat :) Je hezké, že se ti podařily ty radosti. Jsem zvědavá na článek o rovnátkách! Můj rok byl celkem pestrý. Můžu říct, že jsem prožila taky krásný rok. I když občas byly mráčky... ale nakonec zase vyšlo slunce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad se ti cestování podaří, je to takový ráj pro duši :-)

      Vymazat
  2. Měla jsi moc krásný rok. Stihla jsi toho opravdu hodně :) Já cestovala hodně po Česku, ale také jsem byla v Holandsku :) tento rok se snad podívám do Turecka. Moc se těším <3
    PS: Těším se na článek s rovnátky. Já s nimi mám problém. Vytrhli mi kvůli nim 3 zdravé zuby. Prvně jsem měla vyndavací, potom napevno, pak zase vyndavací, zase napevno, teď vyndavací a snad už bude brzy konec, po 14 letech....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ty sis s rovnátky nepěkně užila, koukám...to je mi líto :/ Snad já to budu mít v pořádku :-)

      Vymazat
  3. Moc hezky zrekapitulovaný rok 2022 🙂. Ani pro mě ten rok nebyl nijak špatný. Zažili jsme několik zážitků, navštívili nová místa atd. na co vše budu moc ráda vzpomínat 🙂 a už teď se těším, co nového přinese tento rok 🙂.

    OdpovědětVymazat
  4. Tu fotku s vafflema jsi tam prostě musela dát, teď na ně mám chuť! :D

    OdpovědětVymazat
  5. krásně shrnutý rok plný úžasných zážitků a dobrodružství :) přeji, ať tento rok je stejně či více úžasnější :)

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsi opravdu skvělý a záživný rok koukám! To cestování ti závidím <3. To s těmi radostmi je boží výzva! A jsem zvědavá na článek s rovnátky, já sama je před 10 lety nosila, ale ta klasická :). Jinak přeji mnoho vydařených úspěchů i v tomto roce :).

    OdpovědětVymazat
  7. Máš toho za sebou opravdu hodně, dokonce máme skoro stejnou fotečku z Děviček :-D a Vánoce pro seniory jsou nejvíc ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janinko fotka není z Děviček, ale z Okoře :-) Ale na Děvičky se taky chystám! :D

      Vymazat
  8. Ahoj, tomu říkám super rok! Ať se i letos daří <3

    OdpovědětVymazat
  9. Měla jsi opravdu nabitý rok. :) Rovnátka jsou senzační, budu zvědavá na článek. Když jsem měla rovnátka jako děcko, tak tyhle vychytávky ještě nebyly a dostala jsem ta klasická kovová, co byla vidět opravdu hodně a neustále rozedírala pusu. Je super, jak doba pokročila!

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Z toho čo čítam, verím, že si mala krásny a nezabudnuteľný rok :) Prajem ti, aby si tento mala rovnako ešte viac lepší, úspešný, jedinečný a plný mnoho nezabudnuteľných príležitostí, dobrodružstiev a okamihov <3 :) teším sa na tvoje budúce články, pretože píšeš super a máš veľa skvelých nápadov o ktoré sa s nami vždy rada podelíš :) rovnako tak prajem veľa zdravia, a nech hlavne si obklopená ľuďmi na ktorých ti zo srdca záleží a na ktorých sa budeš môcť obrátiť vždy, keď to budeš potrebovať :) Som rada, že som ťa mohla prostredníctvom blogu spoznať :)

    www.mimsinkahale.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Měla jsi krásný rok a je vidět, že jsi ho skutečně prožila :) Ať je ten nový minimálně stejně tak skvělý :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  13. Měla jsi povedený a úspěšný rok, hlavně to cestování je skvělé - člověka to úplně nabije energií a snad i rok 2023 bude podobný. Přeji jen to dobré a hlavně zdraví! :))

    OdpovědětVymazat
  14. Já článek o svém roce taky chystám a už teď se těším na psaní, stihla jsem toho totiž opravdu hodně!
    Ty jsi toho stihla také dost, hlavně co se týče cestování. A výzva na databázi knih? Super, gratuluji!

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné shrnutí a fotky, cestování je úžasné :) Přeji vše jen do nového roku :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  16. A já měla pocit, že na tobě vidím attachementy, ale nepamatovala jsem si, že by jsi měla neviditelná rovnátka.. :D Rozhodně jsi měla skvělý rok! Mariánské Lázně jsou krásné a já si je naprosto zamilovala. Jestli se vám zalíbili, rozhodně mrkněte i do Karlových Varů :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam jsme právě už byli. Tady po Mariánských jsme ještě navštívili Vánoční Dům ♥

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥