Co si ještě můžeš přečíst?

Náš osud není ve hvězdách, ale je v nás ~ 2023

Článek s ohlédnutím za rokem 2022 už vyšel, teď je na řadě článek týkající se mých přání, cílů, předsevzetí –⁠ říkejte tomu jak chcete –⁠ pro letošní rok. Ráda si svoje cíle píšu a ještě radši sleduji, když je splním. Je to můj plánovač všeho, co chci stihnout. Vidět. Zažít. A že rok 2023 bude jízda! 

První a asi největší dobrodružství bude cestování po Česku karavanem. Chtěla jsem do Itálie na Dolomity a do Švýcarska, ale nejdříve si jízdu karavanem vyzkoušíme po Česku a uvidíme. Buď procestujeme Liberecký a Královehradecký kraj nebo Jihomoravský a Zlínský kraj. 

Jelikož budu v létě slavit svoje šestadvacáté narozeniny, chtěla bych je oslavit v cizí zemi. Určitě po Evropě a nejspíš Barcelona, Lisabon nebo Amsterdam.

Rok 2023 bude spíše cestovatelský. Ještě s přítelem chceme na výročí do Maďarska do termálních lázní. Ráda si odpočinu ve wellnessu, ale určitě budeme poznávat i okolí. 

Ještě plánujeme dovolenou na Moravě, kam s námi pojede i moje maminka a budeme poznávat hrady a zámky. Vidím to spíš na výlet na tři dny, nic dlouhého. Moje mamča tam trávila část svého mládí a ráda by ta místa viděla znova. 

Určitě bych chtěla, abychom se pustili do rekonstrukce koupelny a předělali podlahu v druhém pokoji. Nemám tyhle rekonstrukce ráda, protože je nepořádek naprosto všude, ale čím dřív začneme, tím líp.

Opět bych ráda splnila čtenářskou výzvu na Databázi knih a ráda se zúčastnila kurzu latinsko-amerických tanců.  Chtěla bych taky na profesionální párové focení do ateliéru, kde bude probíhat i styling, líčení a účes. Dražší investice, ale vzpomínka na celý život. 

Ráda bych se zaměřila na seberozvoj a přečetla alespoň pět knih na toto téma. Především se zaměřit na konkrétní situace a problémy, které se mě týkají. 

Tím nejdůležitějším po celý rok je samozřejmě být zdravá a šťastná. ♥

Jaké plány pro rok 2023 máte vy? 

Komentáře

  1. Janičko, hodně štěstí v plněních tvých přání <3 Maďarsko a termály rozhodně doporučujeme, byli jsme v listopadu v Gellért a bylo to super, hlavně vyhřívaný venkovní bazén :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. Jee, já mám tady ty články taaak ráda. Ať se ti všechno splní a užijete si plnými doušky každou chvilku (nejen) na cestách. 💫

    Eli | Ve znamení býka

    OdpovědětVymazat
  3. Vidím že máš na rok krásny a bohatý program :) Veľmi ti to zo srdca želám a verím že sa ti vyplní všetko po čom túžíš :) <3

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, přeji ti, aby se tvá přání splnila. 🙂

    OdpovědětVymazat
  5. Máš hodně cestovatelských plánů a moc bych ti přála, aby ti minimálně všechny z nich vyšly :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Karavan jsem vždycky chtěla vyzkoušet, tak doufám, že se mi to někdy splní :)
    My chceme udělat ještě rekonstrukci chodby a už bychom snad měli mít všechno hotové. Ale na baráku se vždycky najde něco :D
    Výzvu na Databázi taky zkusím, ale nevím zda ji splním.
    Já bych letos chtěla, abychom všechno zvládli, když tento rok nezačal nejlíp pro mě.

    OdpovědětVymazat
  7. přeji, ať plány vyjdou a celý rok je plný pozitiv :) my děláme od listopadu podlahy ve třech pokojích a stále není hotovo, ale snad už to finišuje a už se moc těším na ten úklid :D

    OdpovědětVymazat
  8. Týýjo, hezké plány :) Švýcarsko doporučuju! Ale taky bych nejdřív cestovala asi po Česku :) Přeju, ať se plány a cíle podaří splnit, ale hlavně přeju hlavně to zdravíčko.. Já vím, jakým směrem bych asi chtěla jít, ale konkrétní plány nemám...

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, držím palce, aby ti to všechno vyšlo. Moje cíle jsou Řím (první dospělácká dovolená v zahraničí), oprava auta, rekonstrukce, koncert Maneskin a hned několik akcí v rámci vinné truistiky. Bude článek :-D kde zmíním i taková osobní mental health předsevzetí.

    OdpovědětVymazat
  10. Máš tedy opravdu hodně cestovaltelských snů a já ti přeji, aby se ti všechny splnily. Já bych ráda otěhotněla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Peťul, to je krásný. Snad se vám to podaří, moc bych vám to přála ♥

      Vymazat
  11. To jsou krásné plány, hlavně ty cestovatelské 🙂. Držím palce, ať se ti všechno splní nebo alespoň co nejvíce z tvého seznamu přání. Já si letos žádné předsevzetí nedávala, nechám tomu volný průběh, co nám tento rok připraví a přinese 🙂.

    OdpovědětVymazat
  12. Moc přeji, ať všechny výlety a dovolené vyjdou dle očekávání a ať si je pořádně užiješ! Vzhledem k pořádně náročné práci to musíš potřebovat jak sůl.

    OdpovědětVymazat
  13. Držím palec, ať ti vyjdou všechny cestovatelské plány, i ty další! :) Vyjet někam s obytňákem by mě taky lákalo, tak snad se mi to někdy podaří :)

    OdpovědětVymazat
  14. Máš krásné plány, přeji, aby ti vyšly! :) Karavan si pujcite?
    Pro mě je nejdůležitější zdraví a úspěch na VŠ. Potom mám cíle ohledně tenisu a tak :).

    OdpovědětVymazat
  15. Tak to jsou skvělé plány! :) Hlavně to cestování karavanem mě zaujalo a oslava narozenin v cizí zemi – bomba! Rekonstrukce je náročná, soucítím :D. A rozvíjet se je důležité stále :).

    OdpovědětVymazat
  16. Toto plánování do budoucnosti je účinnější, než taková ta předsevzetí, kdy si člověk řekne, že bude jíst zdravě a začne cvičit a pak to odpíská po čtrnácti dnech.
    Přeji ti tedy, aby ti vše vyšlo.

    OdpovědětVymazat
  17. Držím pěsti, ať se zadaří :D Já si dneska konečně taky sedla s hrnkem kakaa a hodila na papír, co bych letos ráda zažila. Je to skvělý pocit a je super, že se k tomu člověk může vrátit a zhodnotit, co se zadařilo, co se změnilo a co třeba si splní příště :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥