Co si ještě můžeš přečíst?

Úniková hra: Záhada bytu č. 401

S přítelem velice rádi chodíme na únikové hry a máme jich za sebou už nespočet. Rozhodla jsem se sepsat články o těch, které jsme navštívili a zároveň vám je (ne)doporučit. Navíc Vánoce jsou za rohem, a toto je skvělý nápad na dárek. 
S přáteli jsme navštívili únikovou hru, jak název vypovídá, o záhadě v bytě č. 401. Chvíli by se to dalo považovat za horor, protože všude byla umělá krev a části těla, ale zase nic tak strašného. Naopak, bylo to skvělé! 

Po celou dobu příběhu nás doprovázely papírky, které byly nedílnou součástí hry. Některé momenty byly zcela jasné a u některých jsme zbytečně tápaly a hledali něco, co nebylo ani potřeba. Navíc jsme ocenili i to, že vše hezky navazovalo, a jak se jedna věc vyřešila, šlo se dál. 
Líbilo se nám prostředí a možnost si hru prodloužit. My jsem uniknout do hodiny nestihli, takže jsme si přikoupili další půl hodiny a stačilo to. Zpětně si člověk říká, jak to bylo vlastně jednoduché, ale v tu chvíli, kdy je člověk zapálen do hry, to tak úplně není. 

My chodíme většinou na únikové hry ve čtyřech a je to ideální. Personál byl milý a byla s ním sranda. Do hry nám vůbec nezasahoval, jen jednou jsme si sami řekli o nápovědu, protože jsme dlouze tápali. Doporučuji.


Chodíte na únikové hry? 

Komentáře

  1. Já na únikové hry nechodím. Věřím, že je to zábava, ale pro mě by to asi nebylo. 🙂

    OdpovědětVymazat
  2. My jsme taky na únikovce nikdy nebyli - nějak nás to neláká.

    OdpovědětVymazat
  3. Ani nepamatuju, kdy jsme s chlapem někdy něco hráli :D A únikovku jsem nehrála snad nikdy.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem na únikovce nebyla a přiznám se, že mě to zatím ani nijak neláká zkusit 😀.

    OdpovědětVymazat
  5. já nikdy nebyla, ale manžel hodně chodí s kolegy z práce a vždy je nadšen :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já na žádné únikové hře nikdy nebyla. Ale strašně bych nějakou chtěla vyzkoušet!

    OdpovědětVymazat
  7. Únikovky mě vždycky moc bavily, hlavně černé vězení, na kterém jsme byli u nás v Hradci a to bylo fakt perfektně vymyšlené. :) SUper, že jste si to užili. :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ještě jsme žádnou nenavštívili, ale víme, že jedna je hned ve vedlejším městě :) Určitě to byla zábava! Já bohužel moc na logické věci nejsem... :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  9. Na únikovce jsem byla jednou, měli jsme to jako formu rozlučky se svobodou pro kámošku. Jinak přítel vlastní síť únikovek v Brně chytraunikovka a otevírá novou, kdybyste měli cestu a třeba zájem si zahrát :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥