Co si ještě můžeš přečíst?

Chvilka pro sebe ~ nejlepší produkty nejen na pleť

Kosmetických článků není nikdy dost. Je to téma, které na mém blogu moc neuvidíte, jelikož téměř žádnou kosmetiku nepoužívám, ale přeci jenom se najde pár produktů, bez kterých se neobejdu, a které jsem v nedávné době objevila a oblíbila si je.  

Co se týče pleti, jsem velice opatrná. Chodím ke kosmetičce, takže toho nepoužívám nijak moc. První je čisticí pěna, kterou jsem objevila náhodou. Je dělaná přímo na problematickou pleť s akné. Pleť hezky vyčistí, ale taky vysuší. Druhým produktem jsou černé pásky na nos, které vytáhnou černé tečky. Kupuji si je pořád, protože fungují skvěle! A masky na obličej při relaxaci nesmí chybět. 

Polštářky pod oči. Nejlepší věc, kterou bych klidně používala denně. Jsou skvěle hydratační a pro chvíli, kterou věnuji odpočinku a péči o sebe, potřebné. 

Síla internetu je mocná a díky tomu jsem narazila na tyto dva zajímavé produkty. A čím jsou zajímavé? Neobsahují silikony. Obsahují upcycling ingredience: olej z meruňkových jader –⁠ ingredience vzniklá během zpracování potravin a výtažek z vlašských ořechů. (Používají třeba broskve, které nedorostly do požadované velikosti, zbytky jako je grepová kůra. Zkrátka složky, které by jinak přišly nazmar, ale takto mají šanci být užitečné). Za mě naprostá pecka! 

Foreo používám pouze v momentě, když ležím ve vaně. A ten masážní kámen je naprostá pecka. Krásně chladí a je to na obličeji extrémně příjemné. Dostala jsem to jako dárek, za což jsem nesmírně ráda, protože bych si to jinak sama nekoupila (nepřišlo mi to nijak úžasné –⁠ ale je!). 

Produkty, které používám nejčastěji, skoro denně. Růžovou vodu používám na obličej před spaním a bio produkt InLight pokaždé, když nejsem v práci. Toto je sice čokoládová maska, ale měla jsem i denní čistič a moje pleť byla v nejlepším stavu (!psala jsem na tyto produkty článek! a jen doporučuji). 

Používáte některý z produktů? Jaká je vaše nejmilejší péče o pleť?

Komentáře

  1. Ahoj, já se musím přiznat, že nic bez čeho bych se neobešla mě poslední dobou nepotkalo. Z toho co teď používám musím však pochválit Isana tělový olejíček z edice Scent of Harmony nebo vlasovou masku Avon s kera-panthenolem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty eko šampony zní moc zajímavě :). Polštářky pro oči mám doma taky, ale ještě jsem je nezkoušela :D. Dostala jsem je od kamarádky :). A růžovou vodu také občas používám, ale spíš zřídka :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Růžová voda je skvělá, tu kosmetiku no planet jsem zaznamenala a určitě zkusím.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavé tipy :) Já nechodím ke kosmetičce, ale na kožní, kvůli tomu, že mě dost trápí akné. Takže používám věci, které mám od doktorky předepsané a kromě toho čistící gel a krém na obličej.

    OdpovědětVymazat
  5. Produkty od značky No Planet B jsem spatřila při mé poslední návštěvě DMka, ale víc jsem je nezkoumala, ale zaujalo z čeho jsou a co obsahují 🙂. Černé pásky omrknu příště a vyzkouším, protože zatím z toho co jsem na černé tečky zkusila nebylo nic úspěšné..

    OdpovědětVymazat
  6. používám růžovou vodu a k ní ještě krém :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já používám už skoro jen Dermatologicu, nic jiného mi na pleť nepomáhá :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  8. Na kosmetiku nijak nejsem, ale ten šampón z upcycling ingrediencí zaujal i mě :) Růžovou vodu také mám doma a používám ji moc ráda. I když v poslední době tu rutinu dost šidím... :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  9. Já používám od Biodermy čistící vodu. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥