Co si ještě můžeš přečíst?

Přečteno: Září

Začátek nového měsíce znamená jediné ~ sepsat seznam přečtených knih za minulý měsíc. V září jsem přečetla pouze tři knihy, o kterých jsem vám sepsala více v celém článku. 

Velice bohatí rodiče uvítají u sebe doma své tři dospělé děti na velikonoční večeři. Večer probíhá, dá se říct, v pořádku, ačkoliv každého něco tíží. Jenže další den se děti dozvědí, že jejich rodiče byli tu noc zavražděni a oni se teď stali terčem vyšetřování. Každý má důvod, proč by své rodiče zabil –⁠ dědictví, peníze. Co když vám zrovna na dveře zaťuká váš bratr a všechno odpovídá tomu, že on je tím vrahem? 

Bárka je žena, která vůbec neví, co se životem. Je závislá na své babičce, která ji vychovává od malička, protože její matka ji opustila. Jenže jednoho dne babička umře a Bárka neví, co dál. Už tak si není se svými rozhodnutími jistá a do toho má problémy ve vztahu. Je naštvaná. Na všechno a všechny. S přítelem se rozejde a odletí na dovolenou. Jenže bývalý přítel se jí ozve a ona zjišťuje, že přese všechny jeho nedokonalosti, jí chyběl. Přijde si, že bez babičky nic nezvládne, ale vůbec netuší, že ji babička sleduje z nebe a dává jí znamení. Vezme Bárka všechny ty náznaky na vědomí? 


Další pokračování z Maxton Hall. Ruby vyhodí ze školy a vypadá to, že je to vina Jamese. Jejich vztah projde zkouškou. James se odhodlá opustit svého otce, nebýt jeho loutkou a plnit si své sny. Jeho sestra Lýdie se ocitne u své tety, jelikož je těhotná. A pak tu jsou další postavy, které se zamilují. Celým příběhem jsou všechny postavy krásně proplétány. Je to třetí díl, takže kdo nečetl předešlé dva, nic moc vám to neřekne.

Četli jste některou ze zmíněných? 

Komentáře

  1. O první knížce jsem slyšela a rozhodně to mám na seznamu, ty další neznám ale rozhodně je zvážím přečíst:))

    OdpovědětVymazat
  2. Na první knihu si dělám zálusk, četla jsem od autorky i jinou knihu a velice se mi líbila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nečetla jsem ani jednu knihu. Ale tu od Shari Lapeny bych si docela ráda půjčila v knihovně a asi bych zkusila i toho Lososa v kaluži, byť to není žádnr, který čtu zrovna často.
    A musím říci, že se ti moc povedla úprava článku - vypadá to zajímavě a neotřele.

    OdpovědětVymazat
  4. Musím teda říct, že ani jedna z knížek mi nic neříká :/ Já mám teď rozečtenou knížku ještě od dovolené. Ale už se blížím ke konci. Nejvíce se teď těším na čtení opravdových zločinů, které se mi podařily koupit i s podpisem!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  5. Žádnou z těchto knih neznám, ale poslední dvě mě celkem zaujaly :).

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, žádnou z uvedených jsem nečetla, ale od Shari Lapena jsem recenzovala Jeden z nás :-) a byl to fajn thriller.

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavý výběr. Ani jednu jsem nečetla, ale první a třetí autorku znám. První kniha mi připomíná Deset malých černoušků, kterou jsem nedávno dočetla.

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za knižní tipy, Jani. Já se taky chystám na novinku od Shari Lapeny, jen to letos už asi nestihnu, tak příští rok. 🙂
    Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  9. Ani jednu knihu neznám. Ale všechy vypadají zajímavě. Hlavně ta prostřední.

    OdpovědětVymazat
  10. Losos v kaluži je pecka :) Četla jsem všechny autorčiny knihy. A tu první jsem zaregistrovala, ale minule mě od autorky kniha nezaujala, takže se i téhle asi vyhnu.

    OdpovědětVymazat
  11. Losos v kaluži má fakt divný název, podle kterého bych po knížce rozhodně nesáhla, ale takhle z tvého popisu to zní jako příjemný a pohodový příběh. Hned bych si dala říct. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jani, já prostě nechápu kde bereš ten čas na čtení? Běháš, čteš, chodíš do práce a ještě máš čas na svého partnera :⁠-⁠)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko, taky se občas divím. A to si pořád říkám, jak na nic nemám čas :-D

      Vymazat
  13. Ani jednu knížku neznám, nicméně tato doba láká ke čtení :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  14. nečetla jsem ani jednu výše zmíněnou knihu :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tento měsíc jsou to pro mě samé novinky, žádný z názvů mi není povědomý...I přesto musím podotknout, že Losos v kaluži je vskutku inspirativní název :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥