Co si ještě můžeš přečíst?

SHEIN | CO JSEM SI KOUPILA? /2/


Jelikož si občas na pár hodin beru neteře na hlídání, ráda s nimi tvořím. Pořídila jsem gumové formy na výrobu vlastní sádry s halloweenským i vánočním tématem (pokud nebudou použiti na sádru, použiji je na nějakou mňamku). 

Náhodně jsem narazila na obaly na deštník, který se hodí tehdy, když máte mokrý deštník a potřebovali byste jej schovat. Metro, autobus, obchod. Zkrátka jej schováte do obalu (je dostatečně velký na klasický deštník do kabelky). Další obaly se týkají bot. Kdykoliv si balíte boty, použijete tento praktický vak a nemusíte nic víc řešit. Ještě na fotce vidíte průhledné malé krabičky –⁠ ty jsou na šperky. Praktické, když odjíždíte na více dní a berete s sebou šperky.

Co bych byla za ženskou, kdybych si tam nevybrala šperky. Jestli je něco, co opravdu ráda nosím, jsou to právě ony. Dodají šmrnc. A nesměly chybět ani náušnice s tématem. Další věcí je ta ozdobná maličkost, na které jsou šperky položené. 

Jak jsem zmínila v článku z dovolené, musela jsem koupit obal do vody na mobil. Ještě jej musím otestovat, snad bude plnit funkci, jinak budu mrzutá

A to nejlepší nakonec je malý trpaslík opět s tématem. Šíleně se mi zalíbil, a jelikož jsem milovník podzimu se vším všudy, nemohla jsem jej nekoupit (viděli jste už v článku o podzimu).

Nakupovali jste někdy přes Shein?

Komentáře

  1. Vybrala sis hezké věci :) krabičky na šperky jsou hodně praktické! Když jedu na nějaký výlet/dovolenou, vždycky se bojím, že se mi někde ztratí.

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujímavé drobnosti, najviac ma zaujal vodeoddolný obal na telefón :-) Budem rada, ak dáš niekedy recenziu, či funguje...

    OdpovědětVymazat
  3. Formy vypadají moc dobře :) Asi si je pořídím na příští rok :)
    Obal na deštník je teda moc super! Já to většinou dávám do sáčku, ale radši bych ten obal.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty silikonové formičky jsou boží! Přes Shein jsem zatím nakupovala jen jednou a to jedny šaty 😀, dekorace jsem zatím nezkoušela 🙂.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty formičky ♥. Pěkné věci jsi pořídila. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Samé prktické věci koukám a všechny jsou moc pěkný!

    OdpovědětVymazat
  7. Zo Shein som ešte nenakupovala, ale už asi pol roka sa odhodlávam a vždy obzerám, čo tam majú :D Vybrala si si krásne veci, tie halloweenske a vianočné formy sú krásne :)
    What a fancy world

    OdpovědětVymazat
  8. Zaujal mne obal na deštník - jsem notorický ztráceč původních "futrálů". Ten poslední jsem tedy ještě neztratila, ale zase se do něj vlhký deštník blbě cpe.

    OdpovědětVymazat
  9. Dají se tam sehnat docela užitečné věci, ale stejně se čínským e-shopům spíš vyhýbám a nakupovat tam neplánuji. :)

    OdpovědětVymazat
  10. ty formičky vypadají moc hezky :) a ten skřítek je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten trpaslík je hrozně roztomilý! :) Já už mám za sebou také nějaké nákupy na Shein, ale objednávám především oblečení či doplňky (brýle, kabelky). Musím říct, že jsem se vším moc spokojená :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  12. Z nákupu přímo srší podzimní atmosféra, moc se mi ty kousky líbí! Formičky nemají chybu a dala bych do nich udělat snad i led. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥