Co si ještě můžeš přečíst?

Jak jsem (si) udělala radost? ~ August

Srpen byl produktivní měsíc. Vlastně to byl natolik krásný měsíc, že ani nevím, kdy stihl skončit. Potkalo mě mnoho hezkého a zakončení léta proběhlo na jedničku. 

S přítelem jsem vyrazila na večeří do jedné restaurace kousek od nás. Byli jsme na takovém menším rande, udělali si večer pro sebe. Famózní! Vzala jsem tam i kamarádky a byly spokojené. 

Navštívila jsem, teď již známý, tetovací salón v Praze. Rozhodla jsem se pro další tetování  tulipánek na kotník. Tulipán značí lásku k životu, eleganci, laskavost i vášeň. Je to taková malá velká radost. 

Zainvestovala jsem do espadrilek od T.Hilfigera. Jsou krásné, pohodlné a dělají parádu. Pokukovala jsem po nich delší dobu a na léto ideál. Taky jsem si před dovolenou koupila nádherné šaty z Mohita. A to byly jediné radosti v podobě oblečení, které jsem za měsíc srpen nakoupila. 

Moje malé neteře mají teď v září narozeniny,  tak jsem je předčasně vzala do TOBOGA Fantasy v Praze na Zličíně. Je to největší zábavný park v České republice nejenom pro děti. Vyřádí se i dospělí. Naprosto skvělé místo. Strávily jsme tam asi čtyři hodiny a děti by tam klidně ještě pobyly. Je to obrovský areál plný prolézaček, klouzaček, trampolín, bobové dráhy a mnoho dalšího. Jejich nadšení nelze popsat slovy. Nevěděly, kam dřív skočit. Doslova. Ony měly radost, já měla radost. 

Poslední třešničkou na dortu byla již zmíněná dovolená v Tunisku. Tu jsem si maximálně užila a byla to největší radost z tohoto roku (prozatím). Dobila mi baterky. 

Jaký byl váš měsíc srpen?

Komentáře

  1. Vypadá to, že se ti srpen fakt povedl. Ten tulipánek je hezký a věřím, že neteře byly nadšené a ty vlastně taky - že se ti dárek povedl

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsi hezký srpen. Mně utekl ani nevím jak, ale taky jsem si nejen srpen, ale i celé léto užila. 🙂
    Měj hezkou neděli, Jani.

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujímavý mesiac, prežila si krásne leto.

    OdpovědětVymazat
  4. Užila sis moc hezký měsíc :) malá decentní tetování jsou moc hezká :)

    OdpovědětVymazat
  5. jídlo vypadá moc dobře a to tetování je úžasné :) podobný tulipán mám v návrhu také, ale momentálně ze zdravotních důvodů to nelze provést :) přeji, ať září je také pozitivní měsíc :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jak píšeš, ani jsem si nevšimla, kdy vlastně srpen skončil :)) Tvůj měsíc vypadá hezky. To tetování je skvělý nápad! Tyjo a ten zábavní park mě taky láká :) A asi jsem neměla číst ten článek večer, mám z něho hlad, chuť.. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Oproti červenci byl srpen za mě nic moc. Mám pocit, že snad jenom pršelo... Stihli jsme jen jeden výlet na Festival planet do Brna :) já si objednala ještě nějaké letní věci ze Shein, protože v pátek odlétáme ještě za teplem :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  8. To sis srpen pěkně užila. Jinak brzy též budu pokukovat po různých zábavných parcích na výlety, takže tenhle si už zapisuji. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Mňam! To jídlo vypadá opravdu lákavě 😍. A to tetování? To je krásný! Líbí se mi jak je takové malé a decentní 🤗.

    OdpovědětVymazat
  10. Hezké tetování. Mám tyhle malé a decentní ráda :o)

    OdpovědětVymazat
  11. Na večeři se manžela snažím vytáhnout od Velikonoc. Tak snad to vyjde na výročí svatby :D
    Tetování je super, taky přemýšlím o dalším :)
    Sestřenky mám v plánu taky vzít někam do parku :) Slíbila jsem jim to, ale přes léto to vůbec nevyšlo.

    OdpovědětVymazat
  12. Přesně takové malinkaté tetování bych si taky chtěla pořídit. Už nad tím přemýšlím dost dlouho, tak jsem si řekla, že už je na čase. Jak se jmenuje salon, kde ses nechala tetovat? :) Děkuji :))

    OdpovědětVymazat
  13. To jsou moc hezké radosti :). Tetování je krásné :).

    OdpovědětVymazat
  14. Botky jsou nádherné! Já mám espadrilek doma několik, ale letos jsem měla na sobě snad jen jedny a jednou :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tulipánek je krásný :) Sama přemýšlím, že bych si ještě do konce roku pořídila další tetování :) Espadrilky se mi taky moc líbí, sama mám jedny od Toms a nedám na ně dopustit :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥