Co si ještě můžeš přečíst?

Autumn mood

Podzim oficiálně začal a nezbývalo nic jiného, než vytáhnout dekorace a vyzdobit byt. Miluji toto období. Těším se, až se příroda zbarví, na mlhavé počasí, svíčky, svetry, tmu, aby mohla svítit světýlka, na dýně, výlety a zkrátka na vše spojené s podzimem. 

Ukážu vám maličkosti, které mám z minulého roku, ale i ty pořízené letos. Ještě nejspíš něco málo dokoupím. Ráda bych nějaké maličkosti do předsíně a ložnice. 

Letos jsem koupila dřevěný tác, který jsem vyšperkovala maličkostmi. Dýně, hříbek a umělé rostliny. Pořídila jsem si poprvé v životě i vřes, který nám zdobí jídelní stůl. 



Další věci, které nám zdobí obývák. Upřímně jsem si myslela, že dekorací máme víc, ale byla jsem nemile překvapena, že jich je málo.

Pořídila jsem si ze Sheinu trpaslíka s Halloweenským tématem (budu o něm psát ještě v jednom článku). Je naprosto boží a už má své místo. Dále mám světýlka v podobě podzimních listů, který zdobí vstup do kuchyně. Musím říct, že to je věc, která se líbila mnoha návštěvám (nemám foto, pokusím se pořídit do příštího článku).

A to je náš podzim doma. Jak jsem zmínila, budu některé věci dokupovat, takže nejspíš sepíšu ještě jeden článek o dekoracích. 

Zdobíte si domov na podzimní období? Máte rádi podzim?

Komentáře

  1. Jéé, to jsou krásné věci :) Já žádnou ozdobu nemám, ale po přečtení tohoto článku si říkám, že by bylo fajn nějakou pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Budete to doma mít hezký vyzdobené. 🙂 Já mám podzim taky ráda - deka, svíčka, čaj a knížka, to je moje. Udělaly jsme si věnce na dveře, doma to taky sladily do barev podzimu a mamka si koupila tři Woodwick svíčky - jedna z nich je dýňová. Voní opravdu nádherně. Tak se těším, až nám s čajem u nějakého filmu bude krásně praskat. 🙂
    Měj hezký víkend, Jani.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné dekorace. Já letos podzim ještě nijak neřeším, ale příští rok se na výzdobu těším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Také zdobím :) Bohužel také mám žalostně málo dekorací a ráda bych ještě něco dokoupila. Aspoň do obýváku a kuchyně.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem si říkala, že si nějakou podzimní dekoraci dokoupím, ale nic mne v obchodech nezaujalo - všechno se mi zdálo takové umělé. Asi zase skončím u šípkových větviček a kytice z barevného listí. Ale já celkem doma moc nedekoruji - vlastně mám jedno místo v obýváku, kde dekorace měním podle roční doby, jinak nic po bytě nestavím, protože se pak blbě utírá prach. Já jsem holt spíš na praktično než na romantiku :D

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké dekorace. Jsi šikulka :) podzim mám ráda. Sice je sychravý a bývá brzy tma, ale ty barvy na listech, to je paráda 😍

    OdpovědětVymazat
  7. Budete to mít doma krásné. Podzim mám ráda, dokud je teplo, takové to babí léto, když ještě svítí sluníčko a přitom už jsou zabarvené listy. Letos jsme ale skočili z léta rovnou do deštiva a pošmourna, což je asi dáno i tím, že jsme prvním rokem přestěhovaní na Vysočinu, kde je o poznání chladněji než v Praze. Tak snad se ještě počasí umoudří, ráda bych vyrazila na nějaký pěkný podzimní výlet, který celý neproprší. :)

    OdpovědětVymazat
  8. také jsem už vyzdobila :) máme nálepky na oknech a různé svítící postavičky a teď momentálně na stole máme postavičky vyrobené z kaštanů :)

    OdpovědětVymazat
  9. Podzim je moje nejoblíbenější roční období. Vždycky se těším na barevný listí, možnost nosit svetr a mlhy v lesích... a pečení štrůdlu ze spadaných jablek :D

    OdpovědětVymazat
  10. Milujeme podzim Jani :⁠-⁠) je to skvělá příprava na Vánoce

    OdpovědětVymazat
  11. Moc se mi líbí ten vřeš, cos pořídila, jeden z nejhezčích vůbec, oc jsem viděla :D A za mě je fanouškem tác v obýváku! Ta houba i dýně jsou kouzelné! :D

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné máte doma dekorace! Mě se podzimní dekorace moc líbí, ale zatím se mi pořád za ně nechce utrácet. Doma dodržujeme jen podzimní výzdobu :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  13. Miluji dekorování bytu podle ročního období a podzim je má srdcovka, takže jsem zdobila :). Máš to moc hezké :).

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥