Co si ještě můžeš přečíst?

Nazuby.cz

Tato nabídka na spolupráci na mě čekala dlouho, ale až teď nastal ten správný čas ji přijmout. Nechtěla jsem psát článek o elektrickým kartáčku, protože takových článků je už dost. Zároveň jsem chtěla produkty, které opravdu nutně potřebuji, a přitom to jsou maličkosti. 

Upřímně mě nikdy nenapadlo koupit si bělicí pásky. Jednou jsem si pořídila bělicí pastu, která byla bez efektu. Ovšem nedávno jsme s přáteli na toto téma otevřeli diskuzi a hned jsem věděla, co si pořídím. (Až je budu mít ozkoušené, tak doplním poznatky nebo sepíšu recenzi do článku). 

Do objednávky jsem přidala i klasické mezizubní kartáčky, protože ty jsou k zubní hygieně velice důležité a zkrátka jich není nikdy dost. 

Po návštěvě dentální kliniky mi bylo doporučeno používat kulaté kartáčky na zadní stoličky. Upřímně jsem doma žádný takový nikdy neměla, proto jsem k vyzkoušení vybrala dva. Jeden je na rovnátka (toho jsem si nevšimla), ale ničemu to nevadí, tento rok chci stejně investovat do rovnátek. 

Nesměl chybět ani obyčejný zubní kartáček, který používám v práci. Nechce se mi totiž s sebou tahat elektrický. Věděli jste, že se má zubní kartáček měnit každé tři měsíce? A tehdy, kdy proděláte nějaké onemocnění, protože ve vláknech se drží bakterie? Z těchto důvodů je dobré mít doma zásoby.  

Máte s tímto e-shopem zkušenosti? Máte zkušenosti s bělicími pásky? 

Komentáře

  1. Bělicí pastu jsem nikdy nepoužila. Kartáček na zuby si kupujeme nový pravidelně každý měsíc. Když jsme nemocní, nový kartáček nesmí chybět. 🙂 S e-shopem zkušenosti nemám, ale podívám se.
    Měj se hezky, Jani.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem na tomu e-shopu nakupovala díky spolupráci (mám na blogu článek, tak můžeš kouknout, co jsem si pořídila já).
    O tom, že se mají kartáčky měnit vím, takže máme doma pořád zásobu. Měním možná i dřív než za 3 měsíce - když se mi kartáček zda otřepaný, tak sahám po novém

    OdpovědětVymazat
  3. S belicimi páskami žádné zkušenosti nemám. V týdnu jsem byla na preventivní kontrole a koupila si další mezizubní kartáčky. Se zuby jsem si zkusila hodně. Vytrhli mi 3 zdravé zuby, přes 10 let mám rovnátka...

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som mala s nimi tiež spoluprácu ale vybrala som si skôr sprchu na zuby, ktorá je zdravšia na zuby.

    SUMMER ELEGANT VIBE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych si ji vybrala, kdybych už ji neměla doma :-D

      Vymazat
  5. Bělicí pásky jsem nikdy nezkoušela. Jenom bělicí zubní pastu a ta byla bez jakéhokoli efektu i při dlouhodobém čištění. Docela by mě zajímalo jak a zda ty pásky fungují, takže se určitě budu těšit na recenzi :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsme s tímto e-shopem dostala možnost spolupráce 🙂. Vybrala jsem převážně podobné věci jako ty. S bělícími pásky ani ničím bělícím nemám zkušenost, ani nevěřím, že to nějaký efekt má 😀. Kulatý kartáčky jsou fájn na čištění krčků, sama je používám 🙂, takže se určitě doma neztratí.

    OdpovědětVymazat
  7. Super recenze, curaprox používám a je super, jsem zvědavá na ty pásky :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  8. e-shop neznám a pásky nepoužívám :) snad budeš spokojena :)

    OdpovědětVymazat
  9. Zrovna včera mi také zásilka z e-shopu dorazila :)

    OdpovědětVymazat
  10. Koukám, že Curaprox vládne světu, tu značku mám nejradši :D

    OdpovědětVymazat
  11. S e-shopem zkušenosti nemám :). Jinak díky za osvětu s tou obměnou kartáčku :).

    OdpovědětVymazat
  12. Nemám zkušenosti s tímto e-shopem.
    Co se týče zubní hygieny, jsem trochu barbar. Používám jen normální (měkký) kartáček. Občas mě popadne mánie mezizubních a používám je třeba týden vkuse, pak mě to na dlouhou dobu přejde.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥