Co si ještě můžeš přečíst?

Jak jsem (si) udělala radost? ~ July

Červenec byl krásný, ale především náročný, protože jsem se nezastavila. Prožívala jsem každý den na maximum. Tento měsíc je jedinečný z celého roku, protože jsem slavila své pětadvacáté narozeniny. O to víc jsem si dělala radost a nakupovala o sto šest. 

Jelikož jsme navštívili Rakousko, přesněji hory a jezera, potřebovala jsem pořádné oblečení. Takové, které budu moci využít i později. Nakupovala jsem na Galsari, kde jsem si pořídila legíny (vám říkám, že lepší sportovní legíny jste na sobě neměli), a na Carpattee jsem si pořídila cyklistické kraťasy a top. Obojí s vysokým pasem a tvarují krásně postavu. 

Podpořila jsem také českou výrobu od Verunky (Vjfitness), jelikož jsem sháněla nějaký pěkný top na sport, který by mi pasoval. Materiál, střih i barva super. Určitě zakoupím i jiné kousky.

Navštívila jsem také New Yorker a Gate, kde mi přálo štěstí. Vybrala jsem si overal a šaty.

Jelikož jsem měla narozeniny, pozvala jsem nejbližší kamarádku na večeři a další nejbližší přátelé udělali překvapení mně a strávili jsme krásný večer v restauraci. Nemám slov, kolik skvělých přátel mám po svém boku. 

Navštívila jsem i krásný Hradec Králové, přesněji moji nejoblíbenější osobu Nikolku. Vzala mě na lahodné valfe a procházka městem nesměla chybět. 



Ke konci měsíce jsme s přítelem navštívili kino – Thor: Láska jako hrom. Miluji kino, takže tohle jsou pro mě radostné chvilky. 

Celkově byl tento měsíc veselý, plný radostí, a především o mně. Aspoň jeden měsíc jsem dopřála jen sobě a dělala si radost! ♥

Jakou radost jste si udělali vy? 

Komentáře

  1. Já pořídila pár dekorací na svatbu 😊 jinak Jani, krásné koláže, v jakém programu je tvoříš?

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek ty wafle vypadají nádherně :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, wafle bych si taky dala :) Jinak teda pěkné kousky a hlavně bych ti chtěla napsat, že máš krásnou postavičku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ale věř, že to udělaly ty legíny a kraťasy, krásně schovají nedokonalosti :-D

      Vymazat
  4. Ahoj, já v červenci byla hned na dvou dovolených a několika výletech, takže jsem si myslela, že se trochu zresetuju. Pravdou je spíš, že jsem se dohnala na pokraj svých psychických i fyzických sil. Takže teď se snažím víc spát, najet na nějaký zdravější jídelníček, abych se sebou mohla být zase spokojená. Splnila jsem si přání a koupila si v Rituals sůvj první produkt a to tělové mléko. Objevila jsem spoustu nových úžasných míst. Červenec byl katalyzátor pro úplně všechny emoce.

    OdpovědětVymazat
  5. Já sportovní oblečení kupuji od My protein a jsem s ním moc spoko!

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem moc ráda, že sis červenec tak užila. A koukám, že jsi byla v Hradci. Já bydlím poměrně kousek, ale na vaflích jsem tam teda ještě nebyla.

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak rozhodně doporučuji, byla to naprostá mňamka a opravdu zasytilo! ♥

      Vymazat
  7. Důležité je, že jsi si každý den užila na plno ❤! Vybrala jsi krásný šaty, v Gate občas taky něco ulovím, loni jsem tam ulovila úplně mega pohodlné šaty z teplákoviny 😍🙈.

    OdpovědětVymazat
  8. Ty šaty jsou moc pěkné, Jani.
    Já tento měsíc nechtěla utrácet - jsme pozvání na dvě oslavy kulatin. Jedna z nich je dvojitá, tak jsme teď koupili hlavně dárky pro oslavence. 🙂 Mamka mi ale jen tak pro radost koupila košili, tak jsem si k ní včera objednala kalhoty. Mám z toho radost, protože už jsem přemýšlela, co si obléct na druhou oslavu.

    OdpovědětVymazat
  9. To zní jako skvělý měsíc :). Plno pěkných kousků, narozeniny, dobré jídlo, výletění a kino, paráda :). Moje radost byla určitě dovolená :).

    OdpovědětVymazat
  10. Legíny i kraťasy vypadají pohodlně, díky za tip!
    Jinak se zpožděním všechno nejlepší k narozeninám, je vidět, že sis svůj narozeninový měsíc užila! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Člověk by si měl dělat radost co nejčastěji to jde. Ať už materiálně nebo třeba dobrou kávou a posezením s přáteli. Možná to bude znít cliché, ale tak nějak nevědomky jsem se naučila mít radost z každé maličkosti. Hned jsou ty dny mnohem hezčí.

    Eli | Ve znamení býka

    OdpovědětVymazat
  12. Hory a jezera, to je něco pro mě. A v Rakousku je opravdu nádherně. Co ale za nádherné město nepovažuji, je Hradec Králové. Dva roky tam pendluji na univerzitu a nikdy jsem tomu městu nepřišla na chuť :D ... Je důležité si ale dělat radost a užívat si každého dne v téhle zvláštní době :o) A ty wafle vypadají dokonale ♥

    OdpovědětVymazat
  13. Udělala sis krásné radosti! Sportovní oblečení ti moc sluší a dělá ti krásnou postavu :) Opožděně jen ty nejkrásnější narozeniny Janičko! A ty wafle? Mňam, hned bych si také na nějakou zašla. Podobnou jsem měla naposledy v Pardubicích ve Wafelo :) Hradec Králové mám moc ráda, rádi tam jezdíme do divadla a výhledy z Bílé věže jsou krásné.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  14. Já si v červenci udělala radost dobrůtkami z Francouských trhů na Kampě. A taky jsme vyrazili na výlet.
    Ty sis pořídila hezké kousky a setkání s přáteli - to jsou takové radosti, co člověku nikdo nevezme :)

    OdpovědětVymazat
  15. Je moc dobře, že sis udělala radost i sobě, zasloužíš si to <3 určitě to byl parádní měsíc :)

    OdpovědětVymazat
  16. Správně, člověk by si mě dělat radost. Já si udělala radost výletem do Norimberku. A jak se říká, čas a zážitky s přáteli jsou ty nejlepší odměny :)

    OdpovědětVymazat
  17. je třeba se věnovat i sobě :) jsem ráda, že sis červenec užila naplno a doufám, že srpen byl v podobném duchu :)

    OdpovědětVymazat
  18. Je opravdu krása, jak si děláš radost. Já si jí také stále dělám ať už dobrým jídlem nebo drobnostmi :) Nejvíce mě zaujalo oblečení na cvičení! O Galsari jsem hodně slyšela, ale zatím s ní nemám zkušenost.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥