Co si ještě můžeš přečíst?

Birthday girl ~- 25. narozeniny

Zase o rok starší. Mladší bohužel nebudeme. Uf. Jsem lehce v depresi, že už mi je pětadvacet let. Když dám stranou to negativní, které ve mně tento věk vyvolává, tak musím uznat, že narozeniny to byly krásné. 


Hromada přátel si na mě vzpomněla a potěšila mě. Ať už dary, pouhým blahopřáním nebo tajným setkáním. Také jsem uspořádala rodinnou oslavu, která byla plná jídla a dobrot. 


Nasdílím vám pár fotek věcí, které mě zahřály u srdce. Fotky dárků, jídla a zkrátka radostí. Třeba se inspirujete na dárky k narozeninám, protože inspirace není nikdy dost. 



Největší radost mi udělaly knihy (Nové sliby, Pan romantik, Poupátka a Maličkosti - od slovenské bloggerky). Jen toho sladkého jsem dostala nějak hodně, až mě to děsí. Dostala jsem také příslušenství na malování kamínků, vstupenky do kina, na bowling, poukázky do obchodů, poukaz na únikovou hru, šperky, záložky i společenskou hru Shit Happens. Nesměly chybět ani maličkosti, jako jsou dekorace, svíčky a mnoho krásných kytiček. 


Hosty jsem přivítala nejlepším letním tiramisu, na který vám napíšu recept do článku. Říkám vám, že se všichni oblizovali až za ušima a přítel, který sladké nemá moc rád, to vychválil do nebes. Máte se na co těšit! Pořídili jsme si na balón gril, takže se i grilovalo. Připravila jsem talíře se zeleninou, salámy, sýry a další. Brambůrky, tyčinky, ale i kremrole a mini větrníčky. 
Pro děti jsem přichystala balónky a ještě jsem jim koupila samolepkovou knihu Zoo, která je zabavila po celou dobu návštěvy. Sice bych ty narozeniny raději neslavila, ale na druhou stranu je hezké, že se sejdeme téměř celá rodina. 


Máte a pořádáte rodinné oslavy? Dostali jste někdy dárek, na který jen tak nezapomenete? 

Komentáře

  1. Dodatečně všechno nejlepší k narozeninám Jani 💐! Já měla narozeniny 12. července, ale žádnou oslavu jsem nepořádala.. (už celkem dlouho, naposled snad když mi bylo 20 😅). Domů jsem ten den koupila 3 dortíky - pro mě, mamku a přítele a mamka večer udělala takovou slavnostní večeři, při které jsem dostala i nějaké dárečky, které mě moc potěšily a zahřály u ❤. Na recept na tiramisu už se těším, chci si pořídit nějaké skleničky a zkusit tiramisu do skleniček 🙂, ale vše co jsi připravila za pohoštění vypadá moc dobře a lákavě 😋, ochutnala bych ten mini větrníček 😀.

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, dodatečně vše nejlepší k narozeninám. 🙂
    V naší rodině se slaví půlkulatiny a kulatiny. Zrovna za měsíc jsme na jednu oslavu pozvaní. Abych se přiznala, já moc na velké oslavy nejsem - stačí mi, oslavit narozeniny v kruhu nejbližších. Na druhou stranu je ale moc fajn, když se sejde naše velká rodina pohromadě.

    OdpovědětVymazat
  3. Takový pohodový narozeninový den s nejbližšími by se mi taky líbil :) Já vlastně ani nikdy takovou opravdovou narozeninovou oslavu neměla, rodiče nikdy na oslavy nebyli a já si to tak nějak přenesla i do dospělého života, někdy mě to mrzí, ale na druhou stranu vím, že nemám ráda "nucené" veselí a vlastně ani moje narozeniny tak celkově :)
    Dodatečně ti přeju všechno nejlepší k narozeninám ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já taky přeju všechno nejlepší k narozeninám :) Hlavně pevné zdraví, štěstí, moře lásky, ať jsi spokojená a daří se ti :) Opravdu hezké dárečky. A jsem zvědavá na ten recept! Mně je 27 a cítím se tak na 20 třeba... Kvůli nemoci mám některé úseky svého života tak trochu jako v mlze. Což mě mrzí... Děsí mě, že už mi je tolik...

    OdpovědětVymazat
  5. Tak všechno nejlepší Janicko ❤️ Ja teď dělala oslavu v uvozovkách, přišli naši a také jsme grilovali :) jako dort byl cheesecake a všem moc chutnal. Radost mi letos udělaly peníze, které jsem hned využila na dovolenou :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  6. Jani,
    dodatočne Ti prajem všetko najlepšie k narodeninám, hlavne veľa zdravia!!!
    Užívaj si, ja mám 42, ani neviem, kedy to tak ubehlo, ale cítim sa na 20, aj mi toľko tipujú :-)))
    Dostala si krásne darčeky a teším sa na recept, tiramisu priptavujem vždy len to klasické, ale aj bezlepkové, mňam.
    Pekné leto.

    OdpovědětVymazat
  7. Velká gratulace )))Tento věk už si vůbec nepamatuji ))))Dostala jsi krásné dárky a oslava byla taky parádní. Přeji krásné letní dny. Eva
    http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. I já přeju dodatečně všechno nejlepší k narozeninám. Dostala jsi krásné dárečky. A 25 není žádný věk - bude hůř :D :D.
    Jak už tu někdo psal, u nás se slaví v širším rodinném kruhu kulatiny a půlkulatiny. Jinak slavíme v úzkém kruhu - manžel, moje máma, syn s přítelkyní...
    Stáňa - http://veverkoviny.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Náhodou 25 je krásný věk :). Dodatečně všechno nejlepší, na recept se těším a celkově jsi to nachystala moc hezky a dostala super dárky :).

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Jani, všechno nejlepší k narozeninám ! Na recept se budu těšit, já všecko v čem je kafe a vůbec obecně kofein můžu :-D Narozeniny slavím ráda, ale jak mám velkou rodinu a přítel taky tak oslavy dělám jen na významná životní jubilea. Třeba tenhle víkend jdeme na tři oslavy a budeme přát celkem čtyřem lidem = docela masakr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady na tom tiramisu je nejlepší, že tam není kafe, protože to já z celé své duše nenávidím :-D

      Vymazat
  11. Shit happens bych si chtěla někdy zahrát. :D Dodatečně všechno nejlepší, jsem ráda, že se oslava vydařila. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Dodatečně všechno nejlepší. Jinak moc pěkné využitelné dárky jsi dostala :)

    OdpovědětVymazat
  13. Janičko, přeji ti krásné narozeniny a ať jsi jen a jen šťastná :)! Připravila jsi krásnou oslavu. Já mám rodinné oslavy ráda, vždy se sejde celá rodina. Je to moc příjemné :).

    OdpovědětVymazat
  14. přeji všechno nejlepší :) a užij si dárečky :)

    OdpovědětVymazat
  15. Dodatečně přeji všechno nejlepší ke krásným (skoro kulatým!) narozeninám. Ať jsi pořád tak inspirativní, plná energie a lásky. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Dodatečně přeji všechno nejlepší! Mě 25 čeká příští rok, tak snad to bude stát za to :)

    OdpovědětVymazat
  17. Když mi bylo pětadvacet, taky jsem byla v určité depresi. Působilo to, jak by jedna etapa života definitivně končila, ale to jsem ještě netušila, že po té pětadvacítce to bude jen horší :D Teď mi bude 27 a furt se ohlížím za tou pětadvacítkou s nostalgií. :D Ty květiny jsou úplně boží <3

    OdpovědětVymazat
  18. Opožděné přeju všechno nejlepší, ať se tě zdraví drží jako klíště a neztrácíš odvahu plnit si své sny!
    Pan Romantik je super knížka A jsem hodně zvědavá, jak se ti bude líbit ta hra Shit Happens. Slyšela jsem na ni docela rozporuplné ohlasy :/
    Rodinné oslavy jsou fajn, ale jednou jsem si říkala, jaké by to bylo oslavit narozeniny v klidu, jsme totiž docela rozvětvená rodina😂

    OdpovědětVymazat
  19. Jo, přenést se přes pětadvacítku vyžaduje už pořádný kus mentálního úsilí, naprosto chápu. Na druhou stranu, když to člověk vezme ze širší perspektivy, tak je to skutečně rozpuk mládí. Takže užívej mladých let a taky hry Shit happens, myslím, že se při ní opravdu zasmějete :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Chcete-li koupit originální dárek pro ženu? Máme zde pro vás ten pravý tip! Tento dárek je opravdu jedinečný. Jeho originální design a koncepce ho staví do popředí mezi běžnými dárky. Překvapte ženu tímto originálním darem a udělejte jí nezapomenutelný zážitek. Každý detail tohoto dárku je promyšlený a nápaditý, což ho činí skutečným pokladem. Přineste do jejího života něco nového a neotřelého s tímto originálním dárkem, který jí ukáže, jak důležitá je. Bez ohledu na příležitost, tento dárek vynikne a zaručeně vyvolá úsměv na jejím obličeji.






    Regenerate response

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥