Co si ještě můžeš přečíst?

Jak jsem (si) udělala radost? ~ June

Červen byl pro mě trochu psychicky i fyzicky náročnější. Psychicky hlavně z důvodu jedné kontroly v nemocnici. A fyzicky hlavně proto, že jsem najela do režimu cvičení. Stanovila jsem si cíl zase zhubnout, protože jsem dvě kila nabrala zpět. Není to jenom o váze, ale jelikož se ve svém těle necítím moc dobře, chtěla jsem s tím něco udělat. A přesně kvůli tomu všemu jsem se musela řádně odměnit. 

Jako první největší radost za tento měsíc byla koupě dovolené. V srpnu nás čeká Tunisko na jedenáct dní. Těším se na ten odpočinek, nic nedělání, teplo a moře. Potřebuji to jako sůl. 

Jak jsem zmínila, byla jsem na kontrole v nemocnici, ale i u své doktorky a dala jsem jim bonbonieru pro lepší den. Mám ráda lidi, kteří jsou empatičtí a hodní, především v nemocnici. Tohle je to nejmenší, co pro ně mohu udělat. Měly obrovskou radost a já odcházela taky s úsměvem. 

Bylo potřeba udělat radost i sobě a na internetu na mě vykoukly slevy na Sinsay. Využila jsem toho a koupila si šaty, sandále a espadrilky. 


Moje máma se rozhodla, že bude kamínkovat. Přesněji řečeno se chytila oblíbené činnosti  kreslení na kamínky. Příslušenství jsem nakonec koupila nejenom ji, ale i sobě. 

Finančně jsem podpořila charitativní crowdfunding Znesnáze21. Konkrétně jsem podpořila Marečka a jeho narozeninový dárek pro rehabilitace a terapie. Částka se podařila vybrat, mám radost. 

Viděla jsem se s moji nejmilejší Nikolkou a zašly jsme si v Praze na Waf-Waf. Prošly jsme se po Praze a byl to moc krásný den.

To špatné se musí vykompenzovat dobrým. ♥

Komentáře

  1. Dělat radost nejen sobě je důležité. Setkání s kamarádkou bylo určitě fajn.
    Měj hezkou neděli, Jani.

    OdpovědětVymazat
  2. Milé, že myslíte nielen na seba, ale aj na iných...
    Šaty sú nádherné. A Tunisko bude určite tiež. My to nechávame na last minute, podľa covidovej situácie a opatrení a možno nikam ani nepocestujeme. Ale do Tatier ideme, tak ako každý rok.
    A s tým chudnutím to máme podobne, len sa mi akosi nedarí :-)
    Pekné dni!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné radosti :). Podle mě máš moc hezkou postavu :). A hlavně, ať jsi zdravotně fit <3.

    OdpovědětVymazat
  4. přeji krásnou dovolenou :) a hezky si odpočni :)

    OdpovědětVymazat
  5. Také jsem v červnu šla do nemocnice a ještě teď v ní jsem. :D Ale 20. už půjdu domů, což se hodně těším, přece jen ten měsíc v ní byl dlouhý.
    Ale jinak ty sandále vypadají moc hezky. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, postavu máš jako lusk, ale chápu tu nespokojenost. Já když se teď dívám na to jak jsem před lety vypadala a to jsem byla nespokojená, tak vidím, že jsem k tomu vůbec neměla důvod. Šaty i pantoflíčky moc hezký výběr, ty se budou u moře vyjímat!

    OdpovědětVymazat
  7. Tak snad kontroly dopadly v pořádku :) Šaty jsou moc krásné, taky jsem si za poslední dobu nakoupila pár nových kousků :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Malé radosti dělají život hezčí, takže ty tvoje chválím.

    OdpovědětVymazat
  9. Také ráda dělám radost ostatním. Byla jsem na táboře, kde si každoročně kupujeme s pár lidmi dárky. Koupila jsem andílky. Udělaly velkou radost :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jani, držím palce, ať je zdraví v pořádku a návštěvy nemocnic již nejsou potřeba. Dovolenou u moře si pořádně užijte! Bude zasloužená.

    Jsem zvědavá na ty kamínky, jak vám půjde tvoření. Plánuješ nějaký článek na toto téma? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, bude článek s kamínky :-) Už se na něj těším ♥

      Vymazat
  11. Taky jsem už několikrát dávala sestřičkám v nemocnici bonbonieru a byla jsem ráda, že je to potěšilo :) Ty šaty ti moc sluší! A do Waf-Waf bych taky už konečně chtěla zajít :))

    OdpovědětVymazat
  12. Šaty i botky jsou moc krásné! Já si pořídila sportovní oblečení na My protein :)

    OdpovědětVymazat
  13. Užijte si dovču a pořádně si odpočiň 🤗.

    OdpovědětVymazat
  14. Teď jsem začala cvičit po 4m a je to teda síla. Ty tepla tomu moc nepridavaji😂 nakonec asi pojedeme letos k moři a ja hodně zlenivela, tak snad pojedu k moři jako kočka. Teď se ve svém těle taky úplně necítím 😅🙈

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  15. Člověk by si měl dělat radost pořád a stejně tak i druhým! :) Šaty Ti moc sluší a užij si Tunisko.

    Eli | Ve znamení býka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥