Co si ještě můžeš přečíst?

Jak jsem (si) udělala radost? ~ May

Měsíc květen skončil a opět přichází mé oblíbené ohlédnutí se za radostmi. Doufám, že i vy jste (si) něčím udělali radost, protože mi přijde, že za poslední měsíce je to opravdu potřeba. 

Nejenom, že jsme navštívili Oktagon, ale taky jsme se s přítelem vydali do Prahy na Waf-Waf. Podotýkám, že Waf-Waf mám na seznamu dva-tři roky a dočkala jsem se až teď. Bože! Nejlepší vafle mého života. Vytunila jsem si vafli dle svého výběru –⁠⁠⁠ jahody, banán, čokoládový topping, oříšky, Kinder Bueno a Kinder Maxi King. Ach, chci znova.

Během měsíce jsem zavítala asi dvakrát do New Yorkeru a nakoupila tam pár hezkých kousků. Slabou černou bundu, oranžové plavky, červeno-černý přehoz a boží overal s letním nádechem. Všechno jsem si zamilovala, ale nejvíc ten overal. 



Co se týče péče o vlasy, věnuji jim poměrně dost času. Pořád hledám a zkouším produkty, které budou pro mé vlasy nejlepší a u kterých uvidím slibující efekt. Měla jsem už několik drahých produktů, ale zdaleka jsem nebyla spokojená. Značka Hairburst se řadí mezi ty dražší, ale dle hodnocení jsem se rozhodla ji vyzkoušet. Mám šampon pro delší a silnější vlasy –⁠⁠⁠ mastnou pokožku hlavy a kořínky. Zatím jsem velice spokojená.


Poslední den v měsíci jsem podpořila Donio a konkrétně Lukáška bojujícího s velmi vzácným onemocněním. Bolí mě srdce, když musím číst ty příběhy a rozhodnout se, koho podpořit. Už teď vím, že po zbytek roku budu podporovat děti, rodiny a dospělé na této stránce. 

Tento měsíc jsem si zakázala utrácet, takže se toho tolik nepřihodilo. Ale i tak jsem spokojená. Byl to moc krásný měsíc. 

Jakou radost jste (si) udělali vy?

Komentáře

  1. Mala si určite skvelý mesiac a tá wafla vyzerá skvelo :-)
    Môj máj bol skvelý, mala som narodky...
    Tak si užívaj jún.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak na ty vafle tam musím někdy zajít, vypadá to božsky! Na oblečení se chystám vyrazit teď s mamkou někdy v červnu, snad něco hezkého nakoupím :) Ten overal ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Doufám, že ti je jasný, že při našem příštím setkání v Praze mě zveš na vafle :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně jasný a strašně se na to těším! ❤️

      Vymazat
  4. Já koupila taky pár hadříků na sebe. A největší radost mi udělalo, že se máma vyhrabala ze šeredného zánětu průdušek, který ji málem přivedl do špitálu. Na momentky z mého května můžeš kouknout u mne na blogu (a nákup teprve budou)
    Přeju hezký červen

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký květen jsi měla. Já si tentokrát taky říkala, že nebudu utrácet - a za úspěch považuji, že jsem si nekoupila žádnou knihu. Ne že bych nechtěla, ale říkala jsem si, že počkám, co nabídne katalog v červnu. Bez úplného neutrácení jsem ale nevydržela - koupila jsem si dvě alba oblíbených kapel, na které jsem se opravdu těšila - sice teď v letních dnech nebude moc času na poslech, ale nevadí. Mamce, která má ráda svíčky, jsem koupila vůni měsíce od Woodwick. Dneska by nám měla přijít - podle popisu to byla zajímavá vůně, tak jsem zvědavá.
    Měj hezký den, Jani. 🙂

    OdpovědětVymazat
  6. Waf-Waf je tady u nás v Praze velmi známé, já tam teda taky ještě nebyla 😀, ale když už, tak bych si dala wafli spíše na slaný způsob jestli takovou dělají 🙂. Já si udělala radost tím, že jsem vyvolala fotky do společné "kroniky" / deníku 💕.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, já teda ve Waf Wafu měla vždycky jenom lívance. Cukrová bomba, ale hned bych tam jela zase. Plavky jsou moc hezký, já tuhle okukovala nějaké khaki, ale odolala jsem. Já si udělala radost novými džíny, který jsem sehnala za čtvrtinu původní ceny a dneska zrovna si budu dělat poháry něco jako se dělá nepečený dort s jahodami, mám na to hroznou chuť.

    OdpovědětVymazat
  8. Waf-Waf mám na seznamu taky už hodně dlouho, ale pořád jsem tam ještě nebyla. Ty wafle vypadají luxusně!! ♥ Tu značku šamponu vůbec neznám :) Já jsem v květnu utrácela příšerně, tak teď v červnu si zase dávám útrum.

    OdpovědětVymazat
  9. ve Waf Waf si ráda dávám slanou wafli a taky si ji skládám sama :D mňam, ale už jsem nějakou dobu nebyla :) má radost byla v podobě knih :D klasika :D

    OdpovědětVymazat
  10. Přiznám se, že i u mě jsou tyto články jedny z nejoblíbenějších :D Když už jsme u těch waflí, narazila jsem na skvělou waflárnu v Olomouci, kde mají výborné slané wafle (můžu všema deseti doproučit!) A Waf- Waf píšu na seznam :D
    Já tento měsíc přispěla kamarádce na vydání knížky, snad svůj cíl dotáhne do konce :D A mimochodem - ten overal je parádní! V létě se v něm bude chodit orpavdu jedna báseň :)

    OdpovědětVymazat
  11. Nejlepší wafle jsem zažila v Belgii, na tu přehršel kombinací příchutí se nedá zapomenout :D
    Mně se v květnu konečně povedlo ulovit nový plavky, mám z nich fakt radost! :D

    OdpovědětVymazat
  12. Ten overal je opravdu nádherný!
    Já si pořídila dvě nová tetování :)

    OdpovědětVymazat
  13. Waf Waf je naprosto nejlepší místo na sladký oběd vůbec. :D Pamatuji si, jak jsem před několika lety jela poprvé do toho pražského a byla jsem z toho úplně nadšená. Pak jsem jejich pobočku uvítala i v Brně a nakonec jsem tam byla za ty roky jenom jednou. Díky za připomenutí, měla bych si zas na ty jejich dobrotky někdy zajít. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Waf Waf se snad nedá slovy ani popsat *-* Já si udělala radost knížkou Sok. A člověk by si měl umět dělat radost, rozhodně souhlasím ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Na Waf-Waf občas koukám, ale přiznám se, že preferuji jednodušší dezerty. Takhle to vypadá sice výborně, ale už moc sladce.

    Nové oblečky ti moc sluší! Mně udělala největší radost smlouva na byt a zařizování nového bydlení. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Waf waf mám na seznamu už hooodně dlouho, taky se tam musím už zastavit. Zatím mi všichni říkají, jak si pochutnali, tak abych to taky mohla ohodnotit :) Moc se mi líbí plavky. Oranžovou nemusím, ale tahle bude moc hezky vypadat až budeš opálená :)

    OdpovědětVymazat
  17. Občas je potřeba udělat si radost něčím novým, ale ty wafle, sakra měla bych radost dvojnásobnou! :D Vypadají úžasně a hned bych si dala. :)) Jinak moc pěkné plavky, mají dokonalou letní barvu. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Waf-Waf se mi taky líbí, tam bych si taky ráda zašla :) A ta vázací košilka je boží <3. Já si udělala radost objednávkou ochucených sirupů so kávy :).

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, velmi ráda čtu Tvoje zajímavé články. Tento článek mi byl inspirací. Abych si něco hezkého koupila na sebe. A že léto a po jedu na dovču. Tak si objednala tady pro sebe krásné jednodílné plavky. A mohu vyrazit k vodě. Přeji překrásný den.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥