Co si ještě můžeš přečíst?

Biorganica

Problémy s pletí známe téměř každý. Chodím pravidelně na kosmetiku, ale i tak moje pleť není úplně v nejlepším stavu. O produkty na pleť se poslední dobou zajímám více než jindy. Investovala jsem do levnějších produktů, ale i do dražších. V tomto článku vás seznámím s Biorganicou, kterou už pár měsíců testuji. 

Značka Biorganica se zaměřuje na bio kosmetikou. Takových značek, které mají 100% bio kvalitu, je ve světě naprosté minimum. Já se zaměřila především na pleť, protože mě trápí akné. Když jsem viděla fotky od slečny před a po užívání, byla jsem překvapená. 

Zakoupila jsem si Inlight Bio čistící balzám na obličej, který slouží pro hloubkové vyčištění a výživu pleti. Je velice příjemný, aromatický a tvoří základní krok ke zdravé pokožce bez akné, vrásek a skvrn. 

Druhým produktem je Inlight Bio květové tonikumNádherně jemná květová voda bez alkoholu pro dokonalé dočištění pleti, stažení mastného filmu, zklidnění a tonizaci pokožky. Používám to většinou po každé masce a čistícím balzámu. 

A to nejlepší nakonec  Inlight Bio čokoládová maska. Intenzivní první pomoc pro unavenou, povolenou a zašedlou pokožku bez barvy a jasu. Ta je taky skvělá! 

Nezbytnou součástí byla i žínka, pomocí níž produkty stíráte.

Jelikož jsou to kvalitní produkty, musíte od toho očekávat i vyšší cenu. Já jsem stihla akci a slevový kód. Zkuste si to ohlídat, vyplatí se to. Produkty jsem si zamilovala, jsou velice příjemné, aromatické a moje pleť je mnohem lepší. A ta hebkost a hydratace? Neuvěřitelný.

Musím vypíchnout zklidňující efekt. Vždy, když se mi pleť zhorší a mám červená místa, použiji čistící balzám. Kůže se mi díky tomu zklidní a ráno jsem téměř bez problému. Nechápu, ale je to fakt zázrak. Nikdy jsem na tom s pletí nebyla tak dobře jako teď. 

Mají velký výběr produktů, určitě se na jejich stránky podívejte. Toto není spolupráce, jen doporučení na něco opravdu skvělého. :-) 

Komentáře

  1. O kosmetice jsem nikdy neslyšela. Pokud ti pomáhá je to super. :) je těžké najít "tu" správnou volbu pro pleť. Mně osobně pomáhá Ordinary.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto kosmetiku neznám, ale sxama vím, jak blahodárně působí kosmetika, která ti fakt sedne, takže palec hore, že jsi tu svou našla i bez spolupráce :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak o téhle kosmetice slyším úplně poprvé. Mně sedla snad nejvíce kosmetika od Biodermy. :)

    OdpovědětVymazat
  4. O kosmetice slyším poprvé. Líbí se mi, že je přírodní :) Také mám docela problém s akném. Ale můj problém je v tom, že nedokážu vydržet u rutiny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky právě že moc ne, ale jelikož jsou toto dražší produkty, tak mi nezbývalo nic jiného, než se snažit vydržet :-D

      Vymazat
  5. Na Inlight jsem slyšela jen dobré reference, ale sama bych preferovala si takhle drahou kosmetiku mít možnost vyzkoušet. Já mám hodně problematickou pleť. Krémy používám od méně známé české kosmetiky Vermione s hlemýždím slizem. Mám je na doporučení kosmetičky, u které jsem právě mohla otestovat, jak na ně pleť bude reagovat a rovnou jsme nakombinovaly produkty tak, aby nekolidovaly s čištěním.

    OdpovědětVymazat
  6. Je dobře, že ti produkty sedí :). Já jsem v péči o pleť lajdák, taky to tak vypadá :D.

    OdpovědětVymazat
  7. Kosmetiku neznám, je dobře, že ti produkty sedí :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  8. Taky značku neznám, takžedíky za rozšíření obzorů :)

    OdpovědětVymazat
  9. O značce jsem neslyšela, ale mám radost, že jsi s ní spoko. Já naštěstí na akné netrpím, takže si vystačím s obycejnými produkty :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jsem ráda, že sis našla produkty, které ti sedí :) Sama jsem tento rok do produktů na péči o pleť zainvestovala a rozdíl oproti kosmetice z drogerky je obrovský :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  11. Jméno značky mi něco říká, ale nikde jsem jí neviděla, zajímavě zní ta čokoládová maska 🙂. Důležité je, že jsi s kosmetikou spokojená a plní svůj účel 🤗.

    OdpovědětVymazat
  12. O téhle značce slyším úplně poprvé. Též mi chvíli trvalo, než jsem si našla tu správnou, která mi sedí. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den, mohu potvrdit i doporučit tuto řadu. Mám ji na svém e-shopu. Přes rok už provozuji svůj e-shop s kosmetikou. Potřebovala jsem poradit pro lepší propagaci. Tento problém jsem vyřešila tady</a , přeji pohodový den.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥