Co si ještě můžeš přečíst?

Překvapení pro přítele – OKTAGON

Ráda dělám druhým radost, a především chystám různá překvapení, takže i tentokrát jsem si jedno připravila, a to pro přítele. Jelikož měl náročnější měsíc duben a protože má se mnou svatou trpělivost, úkol zněl jasně – překvapit ho. Darem, který ale nedostane jen tak. Bude jej muset najít.

Nebudu lhát, vyhrála jsem si. Příprava nebyla nijak náročná, vlastně to bylo celkem jednoduché, rychlé, a nakonec i vtipné. Vymyslela jsem indicie k nalezení dárku (odehrálo se to doma). Nejdříve dostal obálku, kde byla ukryta mapa s pokladem. Hledal správně a zároveň špatně, musela jsem trochu poradit. Když našel druhou obálku, musel uhodnout hádanku a splnit úkol. Po splnění jsem mu předala indicii, která zněla ,,Jahody". To byla ta vtipnější část, kdy běžel do lednice a hledal. Pak si uvědomil, že myslím sazenice jahod na balkóně, kde našel další obálku, v níž byla obsažená křížovka s hlavní tajenkou, která po vyluštění prozradí dárek. 

Tajenka zněla  OKTAGON. Nevím, zda někdo tuto show znáte nebo sledujete, ale my s přítelem na to občas koukáme. V pražské O2 aréně se teď v květnu konala akce Vémola vs. Marpo  Underground (box). Většinou tyto akce sledujeme z pohodlí domova, ale tentokrát jsem si řekla, že to musíme vidět a zažít atmosféru, jelikož Vémola je profesionálním zápasníkem MMA, nikoliv boxerem. Zápas to byl velice zajímavý, ale už po chvíli šlo poznat, že vítězem se stane Vémola. Rozhodčí předčasně ukončil zápas, protože Marpo neměl šanci. 


Radost byla a bylo to skvělý! Na takové akci jsme byli poprvé a popravdě jsem chtěla lístky koupit už někdy v únoru, ale pořád jsem si nebyla jistá, a nakonec je nekoupila. Pak jsem viděla na instagramu moderátora této show připomínku, že je uvolněno pár lístků v předních řadách přímo u klece. To byl impuls k tomu, že je musím koupit. 

Byli jsme opravdu dost blízko, takže o to větší zážitek to byl. Ačkoliv nemám ráda násilí a bolest, vydržela jsem to sledovat a zápasníci mají můj obdiv. 

Komentáře

  1. Tak to je moc pěkné gesto, mě by takové hledání dárku také bavilo. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné překvapení :) Sama jsem přemýšlela, že bych příteli koupila lístky na Oktagon do Brna, taky rád podobné akce sleduje, ale moc se na to netvářil :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Tak přiznám, že akce s Vémolou není můj šálek čaje, ale moc se mi líbí, jak jsi připravila hledání dárku - dá mu to hned další rozměr, mnohem lepší než jen obyčejné předání v obálce.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, moc pěkné a zajímavé. ☺♥ U nás by to byla asi jiná show, nebo koncert, musela bych se podívat, co se plánuje.
    Krásný den.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  5. Připravila jsi moc hezké překvápko pro přítele 🙂. Líbilo se mi, jak jsi to pojala, že jsi vymslela takovou "hru" a přítel musel svůj dárek nejrpve najít.

    OdpovědětVymazat
  6. Páni! To je úžasný nápad takové překvapení a cesta k němu :)
    Já tohle nějak nesleduju, ale kamarádi tenhle sport (?) dělají.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je skvělý :) líbí se mi ten nápad s tím hledáním, dobrodružství a zábava :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, to je moc hezký dárek i s tou "Cestou k pokladu". Já na Oktagon koukala z baru z kempu, kde jsme byli ubytování v rámci Škoda srazu. Byla jsem zklamaná jako letitá fanynka Marpa, co ti budu povídat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ti věřím. Já byla zase v pozici, že jsem fandila i Vémolovi i Marpovi :-D

      Vymazat
    2. Krásně vymyšlený dárek))) Marpo bydlel ve stejné ulici jako my a co by dítě si hrál s mým synem.

      Vymazat
  9. Krásně sis s tím vyhrála. Věřím, že přítel byl nadšený :) určitě nezapomenutelný zážitek. Já bych to nezvládla :D

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný dárek, i s tím hledáním to bylo velmi originální. Asi se nechám inspirovat :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Máš můj obdiv za to, jak si s tím dokážeš vyhrát. Mně by to jednak nebavilo a jednak na to nemám čas :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥