Co si ještě můžeš přečíst?

Jak jsem (si) udělala radost? ~ April

Měsíc duben za námi a to znamená jediné - článek s radostmi. Tento měsíc nebyl nejslabší, měla jsem dost napilno. Budu moc ráda, když se v komentářích podělíte o radost, kterou jste (si) udělali vy. Je to moc hezké a ráda se nechám inspirovat. 

Mám pocit, že už nebude měsíc, ve kterém bych si nekoupila knihy. Pořídila jsem si čtyři knihy, některé z nich jste viděli v minulém článku a některé teprve uvidíte. 

Před Velikonocemi jsem jela s tátou na Moravu zase za babičkou do domova pro seniory. Babičku jsem si vzala ven na vozíčku a čerpali jsme energii ze sluníčka. Koupila jsem jí několik dobrot a nějaké oblečení. Nezapomněla jsem ani na sestřičky, kterým jsem přinesla něco dobrého na zub.

Udělala jsem si obří radost a zainvestovala do návštěvy u kadeřnice v Praze. Chtěla jsem změnu a té jsem se dočkala. Péče skvělá a výsledek ještě lepší. Cítím se hned lépe a moc se mi to líbí. Řekněte sami, že změna je znatelná. Každopádně už je tolik červené nemám, mytím se zesvětlily - vlasy jsem chtěla oživit a zesvětlit. 

Myslela jsem i na své malé neteře a koupila jim samolepkové knihy na různá témata - cestování, ovoce a zelenina, mořský svět, lidské tělo (a to prosím i svítí!) a foukací fixy. Jsem z toho unešená, líbí se to i dospělým a moc ráda vám to představím v samostatném článku.  

Tento měsíc jsme s přítelem podpořili organizaci Kočka v nouzi. Mají i krásné produkty, které si u nich můžete zakoupit, a tím podpořit kočičky. Já pouze zaslala finanční částku. 

Samozřejmě jsem si koupila i něco na sebe. Teplákovou soupravu, nepromokavou bundu (především na běhání) a sportovní triko s dlouhým rukávem. 

A ke konci měsíce, kdy nebylo veselé období, jsem přítelovi udělala radost a přijela pro něj do Prahy do práce a překvapila ho jeho oblíbenou objednávkou z Bageterie Boulevard. Taková maličkost, která nás potěšila oba dva. A o tom to je. ♥ Ovšem tím to nekončilo, ještě jsem pro přítele připravila překvapení a představím vám jej v samostatném článku. 

Komentáře

  1. Teplákovky jsou teď prostě v módě, tahle ti moc sluší! Vypadá super!

    OdpovědětVymazat
  2. Vlasy ti opravdu krásně prokoukly.

    OdpovědětVymazat
  3. To je pořádná vlasová změna, sluší ti to! Asi se inspiruju a taky už se dokopu k návštěvě kadeřnictví :D

    OdpovědětVymazat
  4. Přidávám se k pochvalným komentářům na nové vlasy, fakt povedená proměna. :) Mně v dubnu udělalo radost to, že jsem mohla oslavit narozeniny s rodinou, že jsem se po dlouhé době viděla s kamarádkami ze střední a taky že jsem si jako dárek k narozeninám vybrala nové dioptrické brýle. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, vlasy prošly opravdu velkou proměnou a svědčí jim to! Zvolila jsi nádhernou barvu a moc ti to sluší. :)) Jinak tepláková souprava je taky krásná, též bych si nějakou měla pořídit na léto, protože budu furt někde běhat venku a na chatě. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Vlasům změna vždy prospěje a tobě to sluší.
    V dubnu jsem sobě a mamce udělala radost knížkami. Už to taky vypadá, že se bez nich neobejde žádný měsíc. 🙂
    Měj hezký zbytek neděle.

    OdpovědětVymazat
  7. proměna vlasů je úžasná, já jdu zítra a už se těším :) aspoň si trochu oddechnu a přijdu snad na jiné myšlenky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tyhle tvoje články jsou vždycky takové pohlazení po duši, je inspirující, jak myslíš i na druhé :)
    Vlasům změna prospěla :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Páááni, moc ti to sluší! Líbí se mi, že se snažíš udělat radost i druhým :) Jinak taky se chystám ke kadeřnici, už jsme to dvakrát museli odložit a já se nemůžu dočkat :D A bagetu z Boulevardu bych si hned dala, miluju je!

    OdpovědětVymazat
  10. Ty vlasy jsou boží! Rozhodně skvělá investice:))

    OdpovědětVymazat
  11. Vlasy jsou úžasné! Moc ti sluší :)
    Samolepkové knihy jsem jako malá měla moc ráda :) Nové oblečení ti moc sluší. Líbí se mi hlavně ta bunda :)
    Já jsem v dubnu jezdila na kole, fotila, četla knížky, jezdila na koně a hrála tenis - začaly nám turnaje. Květen bude ve znamení učení se na zkoušky

    OdpovědětVymazat
  12. Změna na vláskách je opravdu krásná, moc se mi líbí 🙂. Já si je pro změnu zase nechala trochu zkrátit. Nechala jsem ostříhat unavené konečky, které vlasy hodně vysilovaly.. po ostříhání vypadají mnohem lépe, tak mám radost 🤗.

    OdpovědětVymazat
  13. Mně hned první dubnový den zemřela babička, takže tak nějak celý měsíc stál za starou bačkoru. V tu dobu jsem si dělala radost tvořením, v těžkých chvílích mi právě tohle nejvíc pomáhá. Takže pár tisíc za korálky a vlnu padlo :D.
    Proměna vlasů je opravdu povedená, sluší ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty vlasy jsou nádherný, změna neskutečná!

    OdpovědětVymazat
  15. Moc se mi líbí závěr článku, kde je vidět, že jsi pozitivní za jakékoliv situace! Je pravda, že i já se v dubnu odměnila knihou a nakoupila spousta dárků na narozeniny a svátky v půrběhu roku. Největší radost ale asi udělaly pečené dobroty nejen u rodiny, ale i u kamarádů - velký úspěch slavily především mrkváče :)

    OdpovědětVymazat
  16. Moc krásné vlasy a vypadají opravdu zdravě! :) Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  17. Vlasky superr a oblečení pěkný,
    Hlavně že jsi babice udelala radost 🙂

    OdpovědětVymazat
  18. To jsou náhodou moc hezké radosti :). A ty vlasy máš boží!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥