Co si ještě můžeš přečíst?

Střípky posledních dní

Nemám teď rozepsaných tolik článků, jak bych si představovala, proto alespoň napíšu něco málo o tom, jaké jsou mé dny, aby nebyla dlouhá neaktivita. 


Věnovala jsem dost času seirálům a pořadům - Vyprávěj, The Ultimatum, Outlander, Survivor, Malé lásky, ale i Like House. Ano, opravdu sleduji tu bizární show s influencerema. Ne proto, že by mě to vyloženě bavilo, ale spíš mě zajímá jejich chování. Přece jenom se reprezentují na internetu, tak mě zajímají jejich názory, postavení, chování. Sledujete taky nějaké pořady?

S přítelem jsme se domluvili, že budeme rekonstruovat koupelnu. V plánu je i kuchyně, ale koupelna bude první, protože bude jednodušší, rychlejší a samozřejmě levnější. Letos nejspíš oželíme dovolenou u moře a budeme se věnovat bytu. Jo, priority se mění, co si budeme povídat. 


Poslední dny jsem se zaměřila více na pohyb, protože váha šla trochu nahoru. Dvakrát do týdne si zacvičím doma, jinak chodím běhat nebo plavat. Zkrátka se snažím nelenivět a být produktivní. Není to úplně jednoduché, protože mám práci a jiné povinnosti, ale to jistě všichni znáte. 

Tento měsíc jsme si zakoupili dovolenou na květen v okolí Dolní Moravy a čeká nás pár dní strávených s přáteli (bude článek). Upřímně jsem dost zvědavá. Plánujeme i herní večery a moc se těšíme. Čeká vás taky nějaká dovolená? 

V dalších článcích bych vám chtěla představit nějaké produkty i recepty. Ještě ale musíte chvíli vydržet, protože jsem stále ve fázi testování. 


Navštívili jsem v Praze s přáteli neonový minigolf a chci vám jej doporučit. Podívejte se na stránky, mají většinou i slevu na Slevomatu a je to super zábava. Moc povedené. Mají tam známé miniatury Prahy a je to nejenom zábava pro děti. Když už jsme u té Prahy, tak jsme s přítelem navštívili Národní muzeum - upřímně žádná sláva, nejhezčí byla expozice s minerály a expozice v nové budově. 

Jaké jsou vaše poslední dny? 

Komentáře

  1. mně osobně se v Národním muzeu s kamarádkou líbilo :) strávily jsme tam více času, než jsme čekaly :D

    dovolenou letos už máme za sebou, užili jsme si s manželem prodloužený víkend v Jizerských horách a teď se finančně budeme také věnovat jiným prioritám :)

    OdpovědětVymazat
  2. V posledních dnech mě čekalo stěhování, takže jsem převážně vybalovala a pak chystala na Velikonoce. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem se na zelený čtvrtek po dlouhé době sešla s kamarádkami na zelené pivo, to bylo moc fajn. Jela jsem sice nemocná, ale nemohla jsem si to nechat ujít. :D Každý rok bývám touto dobou nemocná a už jsem kvůli tomu několikrát to zelené pivo prošvihla. :D Jinak na Survivor teď také občas kouknu. Nesledovala jsem to, ale od té doby, co jich bylo už jen deset mě to docela začalo zajímat. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Užij si dovolenou :) Jsi dobrá, že jsi se dala na běhání, já běhání nesnáším :D Z těch pořadů jak jsi psala tak se mi moc líbí Malé lásky :))

    OdpovědětVymazat
  5. Taky bychom chtěli jet na dovolenou někdy na konci května nebo na začátku června, aby ještě nebylo tolik lidí. Plánujeme zase Krušné hory.
    Do Národního muzea se chci podívat - hlavně do staré budovy, jak vypadá po rekonstrukci, ale určitě bych ráda viděla třeba i ty minerály... Naopak by mne asi nelákal ten minigolf - nemám ráda neonová světla...
    V televizi teď koukám na Peče celá země a na Specialisty. A pouštíme si postupně seriál Myšlenky zločince
    Měj se fajn a těším se na další články.

    OdpovědětVymazat
  6. Poslední dny máme hektické... Slavíme spoustu krásných kulatých narozenin v našem nejbližším okolí. A za pár dní nás čekají první narozeniny našeho drobečka

    OdpovědětVymazat
  7. Poslední dny byly poměrně nabité - chystali jsme se na svátky, hodně se peklo, rychle to uteklo a teď je zase klid. 🙂
    Na televizi se často v poslední době nedívám, ale občas ano - třeba na Peče celá země, což si nikdy nenechám ujít.
    Hezký den, Jani.

    OdpovědětVymazat
  8. Ten golf vypadá skvěle! Také teď nemám moc rozepsaných článků a když už, nějak nejsem schopná je dokončit. Každopádně tyhle typy článků mám ráda a Survivor miluju! 🤣♥️

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, poslední dny vlastně i týdny nevím, kam dřív skočit. Mám spoustu nových zážitků, ale zároveň už se po 7 týdnech práce x akce těším na volnější víkend. Dubnem nám odstartovala dost nabitá sezóna, moře tam žádný už pár let není a pár let ještě taky nebude, ale v dubnu jsme zavítali na Znovín walking, v květnu nás čeká Škoda sraz v Doksech, v červnu Votvírák a v červenci dvě dovolené - Jeseníky s partou a Plzeň s přítelem. Pak už se třeba taky pustíme do toho baráku :-D nějak jsme si toho naplánovali moc a co si budeme finančně to je letos horská dráha, co zatím vede jen nahoru a nahoru a nahoru....

    OdpovědětVymazat
  10. My se chystáme v květnu do Krkonoš, tak se nemohu dočkat :)
    Jak už má člověk vlastní bydlení, jsou ty priority někde jinde :)

    OdpovědětVymazat
  11. V mých posledních dnech je jeden velký chaos... mám pocit, že se vše tak nějak obrací a ve všem mám docela nepořádek a chaos. Tak doufám, že se to brzy ustálí.

    OdpovědětVymazat
  12. Na ten neonový minigolf bych také ráda zašla 😍 tak si dovolenou moc moc užijte ❤️ my bychom rádi letos vyrazili po státnicích do Paříže :) s mamkou nesmí chybět kempování!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  13. Vyprávěj miluji ❤️ nejlepší seriál, jaký jsem kdy viděla.
    Morava je krásná, moc si to užijte :) zatím žádnou dovolenou neplánujeme, ale snad budeme cestovat zase po Česku. Ráda bych také k moři, byla jsem tam poprvé a zatím naposledy v roce 2009... Nevyšlo nám počasí, tak jsme se od té doby trošku báli :D
    O neonovem golfu slyším poprvé! Vypadá moc zajímavě :)
    Mně za týden začíná tenisová soutěž. Takže 7 nabitých sobot a připravuji se na zkoušky.

    OdpovědětVymazat
  14. S manželem sledujeme Survivor.
    Rekonstrukci koupelny máme také v plánu :) Ještě i předělávku ložnice.
    My v červnu pojedeme na víkend do Českých Budějovic. Jinak v nejbližší době žádná dovolenka.
    Na minigolf jsme si chtěli zajít, dkyž jsme byli v Praze, ale netušili jsme, že je nutná rezervace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rezervace není nutná, s kamarádkou jsme šly bez rezervace :-) Jen s rezervací je opravdu jistota. Někdy jsou asi dny, kdy tam přijde asi opravdu dost lidí, že bez rezervace by nebyla šance si zahrát.

      Vymazat
  15. Neonový minigolf musí být skvělá sranda! :) My se chystáme na konci června s bandou na Vltavu, už se nemůžu dočkat a hledám po obchodech nějaký správný námořnický tričko :D

    OdpovědětVymazat
  16. Ten minigolf je nejlepší. Doufám, že spolu zase někdy zajdeme, byla to zábava!

    OdpovědětVymazat
  17. Minigolf zní rozohodně zajímavě, takže píšu na seznam. V Národní muzeu jsme byli a já byla ze šutrů nadšená! (ale to je též tím, že mám pro mineralogii obecně slabost) V poslední době jsem začala taky běhat, ráda bych začala i plavat, ale bohužel bazén mám z ruky, takže běh mi zůstane minimálně do doby, než se ohřeje voda v bazénu :D Dovolenou jsem zatím neplánovala, protože zkoušekové je tu a jednoduše nebyl čas.

    OdpovědětVymazat
  18. Má aktivita poslední dobou také není nic moc, ale času člověk neporučí - když není, tak prostě není. :D :) Super, že jste se rozhodli k rekonstrukci koupelny, chápu tvojí radost a jistě prokoukne! :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥