Co si ještě můžeš přečíst?

Chutná cesta k zdravým vlasům

Moje vlasy za poslední dobu dost protrpěly. Vypadávaly tolik, že jsem se bála, abych neměla pleš. Nebrala jsem nikdy žádné vitamíny, protože prášky a tobolky nesnáším. Ovšem když jsem objevila variantu gumídků se skvělými ohlasy, musela jsem je vyzkoušet (není to spolupráce). Stihla jsem slevovou akci, a to byl jasný náznak toho, že je musím koupit. 

Ráda bych vám je představila.

Jedná se o produkt značky Bloom Hair. Já si zakoupila balení Jednorožcové gumídky na jeden měsíc. Je lepší si koupit jedno balení na zkoušku, abyste věděli, zda vám to vyhovuje, či nikoliv. Jedná se o gumídky (jako kdybyste měli klasický gumový bonbón) v podobě jednorožců a obsahují kombinaci 12 ingrediencí, které pomohou k vysněným vlasům. Dodávají všechny potřebné živiny pro jejich růst, zdraví a krásu. Produkt je vhodný pro všechny typy vlasů.

Produkt jsem spotřebovala a pár změn vidím. Vlasy mi teda stále vypadávají, ale už ne ve velkém množství. O objemu ani nemluvím, takové vlasy jsem snad nikdy neměla. Objem jsem sice nevyhledávala, ale aspoň jde vidět, že opravdu účinkují. A musím přiznat, že vlasy mají lesk a jsou hebké. Nevím, zda je to i změnou barvy vlasů, kterou jsem podstoupila, nebo pouze zázrak tohoto produktu.

Hodnotit musím s plným počtem bodů a rozhodně doporučuji. Ovšem připravte se na šíleně sladkou chuť. Já snad nic sladšího nejedla. Těžko říct, co je sladší  ~ jestli cukrová vata, nebo toto. Ke konci jsem si už zvykla, ale byl to šok nejenom pro mě, ale i pro zuby. Každopádně máte jistotu, že je to poživatelné. Chutnají dobře a voní po malinách. Velkým plus je obsah vitamínů (12)! Produkt je vegetariánský, netestovaný na zvířatech, bez lepku a bez laktózy.

Určitě doporučuji počkat na slevy nebo slevové kódy. Je to trochu dražší, ale se slevou přijatelné. Teď tam zrovna běží akce na set a už teď vím, že si gumídky koupím znovu. Byl by to i skvělý dárek. 

Vyzkoušeli jste tento produkt? Co na to říkáte? 

Komentáře

  1. Jani, ani si nevieš predstaviť aká som šťastná za tvoju recenziu ! :) Už dlhšie pokukujem po týchto jednorožcoch, a bola som taká nerozhodná či do toho ísť alebo nie, a teraz som sa rozhodla vyskúšať. určite nečakám hneď veľké zázraky, ale aj to že menej vypadávajú a chytia nejaký objem je veľmi skvelá správa :) Mieniš v nich aj pokračovať naďalej?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, chci si je koupit znovu. Nejenom kvůli tomu, že to je na vlasy, ale i celkově kvůli těm vitamínům, které jinak do sebe nedostanu :-)

      Vymazat
  2. Tento produkt jsem zatím nikde neviděla. Ale já bych sáhla spíš po prášcích, nemám zase ráda gumiky 😅 přemýšlím, že si teď zase po dlouhé době koupím biosil pro podporu vlasů a nehtů :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  3. Je dobře, že je vidět nějaká změna a že ti vitamínky sedly 🙂. Jen škoda té zbytečně vysoké ceny 🙊, osobně si myslím, že se dá pořídit něco levnějšího v lékárně se s stejným/nebo podobným složením. Já zatím zůstávám věrná doplňku Biosil Plus 🙂.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak říkám, tito gumíci obsahují 12vitaminu, kdežto Biosil jen 4. Biosil je tableta, kdežto toto jako gumovej bonbon. A zatím jsem nenarazila na tuto bombonovou metodu s tolika vitamíny, proto se mi to tolik líbí 🙂

      Vymazat
  4. Fajn recenze, i když mně tablety nevadí, takže asi zůstanu věrná jim - u gumíků mne odrazuje ta sladkost.

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som mala niečo podobné od Vitaful a bola som tiež spokojná a teraz mám dokonca od Anna Brajenders ale nie sú žuvacie ale klasické tobolky a sú super. Hoc sú bez cukru ale super. Ale Ďakujem za tip na ďalšie tabletky.

    ČO MA LÁKA NA VEĽKEJ BRITÁNII A PREČO BY SOM CHCELA ŽIŤ V LONDÝNE?

    OdpovědětVymazat
  6. jeden čas jsem užívala něco podobného, akorát to byly medvídci :) líbilo se mi provedení... že člověk do sebe necpe prášek a chuťově to bylo také dobré :)

    OdpovědětVymazat
  7. Produkt neznám, ale je super, že měl účinek :).

    OdpovědětVymazat
  8. Dříve jsem se svými vlasy bojovala, protože nerostly a vypadávaly. Nicméně pak jsem se začala o ně více starat, občas zobnu nějaký doplněk stravy a teď jsem s nima naprosto spoko.
    Gumídky, které jsi zkoušela ty, jsem už hodněkrát viděla na internetu, ale žádnou bližší zkušenost nemám :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tenhle produkt taky neznám, ale jsem ráda, že opravdu funguje. 🙂
    Já měla problém s vypadáváním vlasů v době, kdy už jsem opravdu potřebovala kadeřnici, ale kvůli covidovým opatřením byla kadeřnictví zavřená. Vypadalo mi čím dál větší množství - hlavně během mytí - vlasy byly snad všude. Už jsem si taky myslela, že snad budu holohlavá.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tohle vůbec neznám, ale vypadá to skvěle! Jen škoda té ceny, jinak bych brala okamžitě, taky mám s vlasy celkem problémy. Já teda denně beru vitamíny formou tablet (4 tablety denně, což je celkem otrava, ale mám nedostatek tak nějak všeho, takže je to potřeba). Tohle vypadá jako zajímavá alternativa, odkaz si uložím a uvidím, zda se mi více nebude produkt zamlouvat se slevou nebo až na tom budu peněžně třeba trochu lépe :D Každopádně díky za tip a pěkný článek!

    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Zcela upřímně jsem z tohoto výrobku rozpačitá. Nedávno jsem se o tomto produktu bavili s kamarádkou kadeřnicí a trochu mi tuhle problematiku osvětlila. Na jednu stranu bych produkt ráda vyzkoušela, na stranu druhou si nejsem jistá, že mu věřím :D Ale jestli jsi pozorovala výsledky, tak je to jedině dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já občas beru nějaké doplňky stravy s biotinem a zinkem z lékárny, ale k těm účinkům jsem všeobecně poměrně dost skeptická. Zkoušela jsem jednou kapsle Venira, což byly malinové cucací bonbony a stály kolem šesti stovek, což už mi přijde hodně za něco u čeho jsem bohužel nepostřehla žádný účinek. :/ Takže ani ty medvídci mě moc nelákají. Uvažovala jsem ale, že bych docela vyzkoušela spíš nějaký kofeinový šampon.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, já jsem na ty doplňky stravy prostě jelito, mě přijde, že po některých je mi i špatně. Gumídky jsem zatím žádné nezkoušela, snad jen když jsem byla malá tak máma kupovala Rakytníček nebo Vibovit, když teda zrovna nebyly Marťánci v nějaké akci s nějakou hračkou, kterou jsem nutně potřebovala.

    OdpovědětVymazat
  14. O těchto doplňcích přemýšlím poslední dobou celkem často. Všichni si je chválí a já bych opravdu potřebovala už něco udělat s mými vlasy, poslední dobou je to tragédie. :D

    OdpovědětVymazat
  15. Díky za recenzi, už delší dobu přemýšlím nad nějakými doplňky stravy na vlasy:) vypadá to skvěle a to růžové balení? Tak to jsem hned jejich:DD

    OdpovědětVymazat
  16. Po vitamínoch na vlasy túžim tiež, ale zatiaľ si musím dať do poriadku hormonálnu nerovnováhu. :) Tieto vitamíny mám však na svojom wishliste, takže ďakujem za recenziu. Budem sa po nich ohliadať. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Zdravím, zajímavý článek. Dlouho se potýkám problém vypadáváním vlasů. Zkusila jsem všemožné přípravky na vlasy . A jsem přistoupila na drastické řešení,dala jsem se ostříhat úplně na krátko. Na netu jsem našla webové stránky tady a začala jsem uvažovat o této pomoci. Přeji hezký den.

    OdpovědětVymazat

    Novější příspěvekStarší příspěvekDomovská stránka
    Přihlásit se k odběru: Komentáře k příspěvku (Atom)


    Petra | 23 let
    POPULAR POSTS

    SPOTŘEBOVÁNO: DUBEN 2022
    Po skromnější březnové spotřebě tu mám bohatou dubnovou spotřebu. Řekněme si to narovinu, pomohly tomu i jednorázové produkty. Jak já ale ří...

    LÁSKA PODLE SHAKESPEARA DANIEL&AUBREY - GEORGINA GUTHRIE
    Autor: Georgina Guthrie Počet stran: 464 Rok vydání: 2016 Žánr: román Nakladatelství: Grada

    AROME || LEDNOVÉ TESTOVÁNÍ S TOMAS ARSOV
    Hned na úvod roku nasadilo Arome laťku velmi vysoko, co se testování týče. V balíčku na mě čekala profesionální vlasové péče české značky T...
    PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

    POČET ZOBRAZENÍ STRÁNKY
    23475
    BLOG ARCHIVE
    ► 2022 (56)
    ▼ 2021 (96)
    ► prosince (9)
    ► listopadu (9)
    ► října (7)
    ► září (9)
    ► srpna (5)
    ► července (7)
    ► června (8)
    ► května (10)
    ► dubna (9)
    ▼ března (9)
    New In: Březen 2021
    STRÁŽCE ZTRACENÝCH MĚST Věčnoplamen - Shannon Mess...
    ŘASENKY || Gabriella Salvete, Essence
    NAKLADATELSVÍ ANAG || Duhová džusová očista a Komp...
    Pleťové masky || LARENS, TIMECODE, 7th HEAVEN, ENV...
    SPRCHOVÉ GELY || Monsavon, Cottage, Balea, Faberli...
    TYRAN - T.M. Frazier
    Spotřebováno: Únor 2021
    HOLIME.CZ || Fén na vlasy Eta Fenité 832090000
    ► února (7)
    ► ledna (7)
    ► 2020 (

    OdpovědětVymazat
  18. Zdravím, zajímavý článek. Dlouho se potýkám problém vypadáváním vlasů. Zkusila jsem všemožné přípravky na vlasy . A jsem přistoupila na drastické řešení,dala jsem se ostříhat úplně na krátko. Na netu jsem našla webové stránky tady a začala jsem uvažovat o této pomoci. Přeji hezký den.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥