Co si ještě můžeš přečíst?

Jak jsem (si) udělala radost? ~ March

Další měsíc je u konce a s ním i článek s radostmi. Tento měsíc byl veselý a moc jsem si jej užila. Tenhle styl článků mě velice baví, protože si shrnu veškeré radosti a uvědomím si, jak krásně se mám. Jsem vděčná, že můžu dělat cokoliv si umanu. 

Tento měsíc se opět neobešel bez koupi knih. Koupila jsem si knihy Zase se shledáme a Utajená dcera. Při návštěvě knihkupectví jsem koupila ještě Česko-francouzský slovník pro přítelovou babičku, která luští křížovky a pořád říká, jak by ten slovník potřebovala. Měla ohromnou radost!

Udělala jsem si radost s oblečením i novými boty. Už delší dobu jsem chtěla boty od Ralpha Laurena (jsou tak pohodlné a krásné!), modrou košili a světlé sáčko. Sáčko s košilí jsem hledala taky dlouho. Chtěla jsem něco u čeho si řeknu: ,,Jo, to je sakra ono!" Modrá košile mě mile překvapila, nejsem u sebe na takové barvy zvyklá. Líbí se mi to. Také jsem si koupila sportovní boty, do kterých jsem se na první pohled zamilovala. 

Navštívila jsem s přítelem Polsko a oslavili čtyřleté výročí. To je velká radost. S cestováním to nekončilo, protože jsem ještě jela s taťkou na Moravu za babičkou do domova pro seniory. Jednodenní výlet. Udělala jsem tím radost nejenom taťkovi, ale i sobě a babičce. Taťku jsem pozvala na oběd i kafe a nabídla, že sem zajedeme hned za měsíc v dubnu před Velikonocemi. 

Když jsem šla k rodičům na návštěvu, stavila jsem se předtím v cukrárně a nakoupila zákusky pro tátu, mámu, bráchu a malou neteř. Rodina byla nadšená a všichni jsme si pochutnali. A to jsou přesně ty maličkosti, které mě dělají šťastnou. Dělat radost? To je radost! 

Tento měsíc jsme s přítelem finančně podpořili organizaci Člověk v tísni. Je skvělé, že se tímto způsobem člověk dozvídá nové informace a vidíte, kde a komu všemu pomáháte. 


Poslední věcí je produkt značky Bloom Hair. Zainvestovala jsem do vitamínů na vlasy, protože už opravdu potřebuji najít něco, co mým vlasům pomůže, a na tento produkt jsou skvělé ohlasy. Cena je trochu vyšší, ale pokud to opravdu pomáhá... Vitamíny jsou v podobě gumíků, což je pro mě výhra, protože prášky nesnáším. Poreferuji, až zpozoruji nějaké výsledky. Případně za měsíc, jakmile doberu lahvičku. 

Komentáře

  1. podobné vitamíny na vlasy jsem brávala, také mi vyhovovala, že jsem to gumídci... prášku mám dost :D malé i velké radosti jsou důležité :)

    OdpovědětVymazat
  2. Maličkosti tvoria život :-)
    Páčia sa mi, škoda, že nie je na fotke aj sako a košeľa, to zháňam i ja. A vitamíny vyzerajú zaujímavo, teším sa na recenziu. A knihy super tip pre mňa.
    Prajem pekný víkend,
    A.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné radosti za tento měsíc 😊. Já jsem s práškama na tom podobně, mám problém spolknout když jsou to ty velké nebo podlouhlé.. proto, když mohu tak se jim raději vyhnu a hledám nějaké menší 😀. Držím palce, aby produkt na vlasy zabral - budu se těšit na recenzi, pokud nějakou napíšeš 😊. Já zatím zkouším Biosil plus 👍.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, moc hezké věci. Moc se mi líbí ty bílé botky od Ralpha Laurena a vitamíny na vlasy. Jsem zvědavá zda budou i něco dělat, už jsem nad vitamíny v podobě gumídků uvažovala několikrát.
    Pěkný víkend,
    S.

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou moc milé radosti! :) Taky jsem si v březnu udělala radost na nákupech, povedlo se mi ulovit parádní pohodlný kostkovaný kalhoty do práce :)

    OdpovědětVymazat
  6. Super nákupy :) Na Utajenou dceru se taky chystám. Krásný víkend.

    Můj knižní ráj

    Můj život ve slovech

    OdpovědětVymazat
  7. Fajn nákup, Jani. Utajenou dceru jsem četla - moc se mi líbila. 🙂 Jsem zvědavá na tvé dojmy.
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkný článek. O člověku v Tísni jsem také uvažovala. Nakonec s firmou jsme přispěli na benefici od ukrajinské ambasády.

    Já zkouším také různé triky a tipy na vlasy. Nevím jestli jsi zkoušela, ale pomáhá když máš třeba tři druhy kompletní vlasové kosmetiky a co umytí, to jiná kosmetika...vlasy si tak nezvyknou na jednu řadu a lépe rostou. Mamce zase pomohl Keratin. Vlasy měla tři roky po ramena a teď je má delší než já. Není to sice Přírodní, ale výživi. Jinak promiň za chyby. Píšu z telefonu.


    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Košile a sáčko ti moc sluší :) boty vypadají také moc hezky! Těším se na recenze. Já měla bohužel konec března hodně smutný, ale jak se říká, po každé bouři vyjde slunce...

    OdpovědětVymazat
  10. V březnu jsem si taky udělala radost a hned několikrát :D
    Boty jsou moc krásné, ale pro mě je bílá poměrně nepraktická :)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné radosti, jak pro sebe, tak pro ostatní :).

    OdpovědětVymazat
  12. To sáčko ti moc sluší! :) To měla určitě rodina ze zákusků radost <3 Ty bílý sportovní boty se mi taky moc líbí :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné radosti a ty boty! Nádhera. Ty gumídci vypadají dobře, jsem zvědavá, jestli pocítíš nějaký rozdíl :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné radosi. :) Ty boty vypadají moc hezky, ale já bych se bála, že je brzo ušpiním. :D

    OdpovědětVymazat
  15. Malé drobné radosti dělají život hezčí :). A souhlasím, že dělat radost je radost :).
    Jinak boty vypadají pěkně, jen u sebe bych se bála, jak dlouho vydrží bílé :).

    OdpovědětVymazat
  16. Myslím, že takové maličkosti jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jani, to je parádní článek o radosti. Musíme na to myslela a dělat i sobě i svým milovaným.
    Měj hezké dny, Helena

    OdpovědětVymazat
  18. Moc ti to sluší, bílé tenisky jsou naprosto TOP! Moc se mi líbí a věřím, že se ti budou dobře nosit!!! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Moc ti to sluší :) Botky jsem hezké, ale já bych si chtěla pořídit naopak černé... Nechceš se stavit u mě a donést mi taky nějaké zákusky? :D Naštěstí máme sousedku, která hrozně ráda peče a pořád nám nosí nějaké mňamky :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥