Co si ještě můžeš přečíst?

Jak jsem (si) udělala radost? ~ February

Za měsíc únor jsem toho moc nestihla, ale přeci jenom vše důležité, co jsem chtěla, jsem uskutečnila. Tento rok jsem si totiž řekla, že (si) budu dělat radost. Jdeme na to.

Podpořili jsme s přítelem finančně nadaci Život dětem, kterou podporuji každý rok. Když mi chybí propisky, záložky nebo třeba žetony do vozíků, tak zakoupím i jejich produkty. Navíc tam mají krásné andílky, kteří poslouží jako dárek. (Také jsme přispěli na Ukrajinu).

Měsíc únor se neobešel bez koupi knih. Koupila jsem si: Utajená dcera a Kde se les dotýká hvězd. Kdybych se nekrotila, koupila bych toho nejspíš víc. Ovšem snažím se kupovat knihy i z druhé ruky nebo je číst v elektronické podobě. 

Udělala jsem si radost také v podobě oblečení a doplňků. Koupila jsem si černý lehčí kabát, po kterém pokukuji už od minulého roku. Peněženku od Tommyho, ponožky a čepici Levi´s. Jelikož jsem byla často u zubaře - tím pádem vystavena nadměrnému stresu - obměnila jsem se v podobě knih a oblečení. 

Pozvala jsem kamarádku do kina, protože přátel si člověk musí vážit, nic není samozřejmost. A také jsem přítelově mamince a babičce koupila kytičku pro radost. Nesmím zapomenout ani na své rodiče, kterým jsem přivezla balíky vod a nákup. 

Byl to hezký měsíc, až na jeho konec, kdy se svět ocitnul ve válce. Nechci to dále rozvádět. Jen chci říct, že maličkostí není nikdy dost a je třeba dělat ten svět hezčím. ♥ 

Mějte se a držte se! 

Jakou radost jste (si) udělali vy? 

Komentáře

  1. každá drobnost se počítá a v momentální situaci to platí dvakrát tolik :) přeji krásný březen plný radosti :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dělat si radost je potřeba. 🙂 Já jsem od mamky jen tak dostala něco hezkého na sebe a sama jsem měla v plánu, že si udělám radost nějakou novou hudbou - i v dnešní době, kdy existují aplikace, dávám přednost tomu, že to, co poslouchám, si koupím domů. Ale jako vždy, podívala jsem se po nějakých pěkných knížkách, za dobré ceny, takže máme s mamkou knížky a z muziky sešlo, ale to vůbec nevadí. 🙂

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si koupila petrklíč a dekoračního zajíčka - s předstihem na Velikonoce. A taky jsem si objednala nějaké čaje - kvůli přebalům do sbírky.

    OdpovědětVymazat
  4. Starat se o vlastní duševní pohodu i o své blízké je teď ještě důležitější než kdy dřív. Radosti není nikdy dost! Svět ji potřebuje jako sůl.

    OdpovědětVymazat
  5. Dělat radost se musí. :) Já si takto koupila Brandnooz box, jelikož jsem po něm snad rok pokukovala, tak jsem nakonec do toho šla a spokojenost. :D Jinak na konci měsíce jsem též razila do kina. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem si udělala radost novými boty. A přiznávám tenhle týden jsem nakoupila asi 12 ks knih :D :D

    OdpovědětVymazat
  7. To je důležité, aby si člověk dělal radost! Já byla v únoru na spoustu setkání s kamarádkami, takže to byla moje radost��

    OdpovědětVymazat
  8. My jsme s kamarády vyšlápli na Radhošť a bylo to super, sníh, sluníčko, srandy kopec :) Je potřeba si občas udělat radost, jakoukoli :)

    OdpovědětVymazat
  9. "Pozvala jsem kamarádku do kina" – pfff, teď mě ale mrzí, že jsi nedodala ten krásnej fuckup :D

    OdpovědětVymazat
  10. My jsme si také s přítelem udělali radost a vyrazili na nás výroční výlet. Výročí sice máme až začátek března, ale přítel teď měli nucené volno v práci, tak jsme ho aspoň mohli smysluplné využít. Navíc jsme vyrazili na Svatošske skály, které jsem loni nestihla. A kdy jindy než teď, když každá svobodna a stastna chvíle je vzácná.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to je ale hezký a moc vám gratuluji. Nás výročí čeká taky teď druhý týden v březnu a jedeme do Polska.

      Vymazat
  11. Ahoj, já jsem neplánovaně pořídila pár věcí na sebe v 2handu. ☺♥
    Krásnou neděli.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  12. A já si zase řekla, že budu hooodně šetřit :D samozřejmě si radost dělávám, to musí bejt, bez toho by to nešlo. Koupila jsi si zajímavé knihy.

    OdpovědětVymazat
  13. Každá maličkost se počítá 🤗🙂. My si s přítelem o víkendu zašli po hodně dlouhé době na společnou snídani 🙂 a jinak jsem si koupila silikonové formy na tartaletky a umělé, barevné tulipány. Dnes jsem neodolala a koupila si v zahradnictví baby pokojovky 😍🌿.

    OdpovědětVymazat
  14. Udělala sis moc hezké radosti :) rodině dělám (doufám) radost vařením a pečením. Spolužákům několikrát za měsíc také napeču. Mamka odvezla plné auto věcí pro rodiny z Ukrajiny a já se s největší pravděpodobností pustím do dobrovolnictví - trávení volného času s ukrajinskými dětmi.

    OdpovědětVymazat
  15. To je moc krásné, co vše pěkného se ti povedlo :). Já si udělala radost taky koupí knih :). A vlastně i nějakého oblečení :).

    OdpovědětVymazat
  16. MOc pěkný příspěvek ☺. Já jdu právě odesílat malou drobnost kamarádce, které se 22/2/2022 narodil druhý syn. ☺♥
    Pěkný den a i týden měj!
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  17. Tak to má byť! Treba si z času na čas urobiť radosť :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  18. Krásný článek, který mi vykouzlil úsměv na tváři :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  19. Krásné radosti, které jsou právě nyní o to víc potřeba. V únoru jsem tuším moc neutrácela, jen jsem nakoupila něco bitcoinu, když spadl, což se vyplatilo, ale březen jsem začala na jiné vlně, koupila jsem si něco málo kosmetiky, novou podprsenku, od přítele mám doma dvě kytice, dopřávám si o dobré jídlo... je to o každodenních maličkostech ♥︎

    OdpovědětVymazat
  20. Moc pěkný :)
    Také si vždy říkám, že si musím udělat radost, většinou to skončí knihou. Ale minulý týden jsem si pořídila řasokoule, které jsem si chtěla kupovat na narozeniny v prosinci :D

    OdpovědětVymazat
  21. To jsou krásné radosti! :) Věřím, že tě potěšily a občas je potřeba se něčím potěšit. Já plánuji v brzké době koupi prvních tulipánů, na ty se hrozně těším. :))

    OdpovědětVymazat
  22. Myslím, že radost jsem si něčím určitě udělala, ale jak člověka zapomíná na hezké věci a často si pamatuje jen to špatné, tak si teď bohužel nevzpomenu kdy a čím to bylo :) Často si dělám ale radost knihou, oblečením, dobrou čokoládou nebo teď jsem mrkla i na nějakou kosmetiku sem. Radost si dělat je určitě důležité, ještě by bylo ale hezké si taky něco pamatovat, tak na tom asi začnu v blízké době pracovat :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥