Co si ještě můžeš přečíst?

SHEIN | Co jsem si koupila?

V tomto článku vám chci představit zboží, které jsem si zakoupila v obchodě Shein. Nejspíš jej znáte, je dost podobné Wishu či Aliexpressu. Ovšem Shein hodnotím jako lepší e-shop, nejenom kvůli rychlosti dodání, ale také proto, že vše objednané přijde naráz, nikoliv po jednom produktu. 

Jdeme na to! 


Překvapivě jsem si nekoupila žádné oblečení (ovšem v dalším článku bude). Nyní jsem si koupila spíše maličkosti, které se týkají šperků a dekorací do bytu. 

Říkám si straka, protože miluji šperky. Doplňky, které obohatí image. Musíte brát v potaz, že to není žádná kvalita a časem se zničí. Je to paráda za pár korun. Prstýnky jsou naprosto božský a užívám si ten moment, že působím hnedle víc žensky. 



A tady jsou dekorace v podobě umělých kvítků, které skvěle slouží i jako dekorace na focení. Dekorační dřevěný nápis home a menší písmenková tabule, po které jsem pokukovala delší dobu. Hodně se mi líbí, jen písmenek je méně a musím dokoupit. Jsou to levnější věci, ale ty dekorace jsou kvalitní. Navíc je můžete zakoupit i v normálním obchodě, ale bude vás to stát o něco víc. 

Jelikož se jaro a Velikonoce blíží rychlosti blesku, koupila jsem i tematický světelný řetěz. Mám tyhle drobnosti ráda. Dělá to domov domovem. Vyplní to prázdná místa a hnedle se cítím útulněji. 


A jako poslední tu mám nápis, který jsem si přichystala na Valentýna. Sice jej vytáhnu jednou do roka na jeden, dva dny, ale nevadí. Stálo to pár korun, hihi. 


Na Shein se dá sehnat opravdu dost věcí. I co se kvality týče, ale budou dražší. V dalším článku vám ukážu šaty, které jsem si pořídila na svatbu (ne na svou :D) a jsou nádherné, ale bohužel malé. Musím přiznat, že když se nudím, tak Shein sjíždím a nákupní košík se rychle plní. Máte to taky tak? 

Už jste nakupovali na Shein? 

Komentáře

  1. Shein jsem zatím vyzkoušela jen jednou, kdy jsem si na zkoušku objednala jedny šaty. Trochu jsem zápasila s velikostí.., moc jsem nevěděla jestli menší nebo o něco větší. Šaty co přišly, byly v pohodě, ale možná bych snesla i o velikost menší. Na dekorace jsem nekoukala a ani si popravdě nevšimla, že tam jsou 😄, ale moc se mi líbí ta dřevěná tabulka 😍, doma už mám jednu velkou, ale tahle malá by se mi hodila taky 😄 a co se týče umělých kvítek, taky jsem nad nimi přemýšlela. Vždy když něco fotím, tak k tomu ráda přidám něco zeleného a né vždy mi to úplně vyjde, takže ty umělé by byly super 😊.

    OdpovědětVymazat
  2. Shein vůbec neznám a i když nosím šperky krom náušnic jen příležitostně, taky mě potěší. Vybrala sis hezké šperky. 🙂
    Doma máme taky rádi dekorace - je to tady potom hezčí a útulnější. Velikonoce neslavíme, ale velikonoční výzdobu máme.
    Měj se hezky. 🙂

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné šperky :) O Shein jsem slysela, ale ještě nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  4. Já už tam nakupovala několikrát a hlavně tedy vždy oblečení. To mi připomíná, že už jsem tam dlouho nic nekoupila, tak si budu muset zpravit chuť :D

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi ta zelená dekorace - určitě bude na focení fajn. Bižu i šperků mám doma víc než nosím, takže to pro mne není. Já vůbec na netu nakupuju docela málo - radši si na věci sáhnu ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já už mám za sebou svůj první nákup na Shein - na podzim jsem si kupovala šaty na kamarádky svatbu. Brala jsem radši 2 a oboje mi skvěle sedí a nosím je ráda :) a brouzdám a ukládání stejně jako ty 😂

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  7. Nice ideas.Thanks for sharing.
    I invite you to visit my last post. Have a good week!

    OdpovědětVymazat
  8. O Shein čtu poprvé, tak díky za tip, určitě se tam podívám :)

    OdpovědětVymazat
  9. Už jsem o Shein slyšela, navštívila, ale zatím nic nenakoupila. Já nevím, na mě ta stránka působila jaksi chaoticky a úplně jsem si nebyla jistá s velikostí. I když neříkám, že z ní nic objednávat jednou nebudu :) třeba mě k tomu víc článků - jako je tenhle - motivují.

    OdpovědětVymazat
  10. Doplňky jsou moc nádherné! Ale nejvíc se mi líbilo, abych se přiznala, je ten světelný řetěz na Velikonoce. Moc krásné:)

    OdpovědětVymazat
  11. O Shein jsem slyšela, ale zatím jsem tam nezabrousila..
    Ulovila jsi moc pěkné kousky :)

    OdpovědětVymazat
  12. E-shop znam, ale nikdy jsem přes něj nenakupovala. Ale z řetězu z vajicek teda nemůžu, Ten je boží!!!

    www.lifebynikys.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné věci! Na Sheiin jsem ještě neměla odvahu nakupovat a hlavně jsem myslela, že tam mají jenom oblečení :O

    OdpovědětVymazat
  14. To jsou boží dekorace, moc se mi líbí ta vajíčka na Velikonoce! :) Z obchodu jsem ještě nic nenakupovala :).

    OdpovědětVymazat
  15. o e-shopu slyším poprvé :) každopádně věci vypadají skvěle, určitě se na něj podívám :)

    OdpovědětVymazat
  16. Jani, Shein znám, pře roky si tam něco kupovala dcera.
    Pořídila si moc hezké kousky.
    Přeji pohodový večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  17. S tou dekorací až na lupeny by mě přítel hnal :) A DOMA mám toho požehnaně. Líbí se mi bižuterie.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  18. Že přijde všechno naráz je určitě obrovská výhoda. Pamatuji si, že si ségra kupovala něco z Číny. Nějaký produkt přišel za týden, některý za měsíc. Jeden myslím nepřišel vůbec. Nedá se na to spoléhat :/

    OdpovědětVymazat
  19. Hezký výběr! Také jsem tam nakupovala a byla jsem mile překvapená kvalitou! V poslední době mám v plánu tam asi zase něco nakoupit, mají tam věci, které jinde nemohu najít a láká mě i zkusit objednat něco dražšího, zda to bude znát.
    Šperky také miluji a vybrala sis podle mě skvěle, hrozně se mi líbí hlavně ty kulaté náušnice s perličkami. Sama ale už dávám přednost šperkům, co vydrží, vždycky mě mrzí, když si něco oblíbím, je mi pak líto to vyhazovat, protože to ztratí barvu a ošoupou se.

    OdpovědětVymazat
  20. Tie perličkové drobnosti sú naozaj rozkošné :) Skvelý nápad kúpiť si tam aj takýto nápis! Na takýchto stránkach majú kadečo za super ceny, len s momentálnym poštovným či poplatkami sa to už až tak neoplatí, no z času na čas si urobiť radosť aj takýmito nákupmi, prečo nie :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥