Co si ještě můžeš přečíst?

Jaké zboží jsem si oblíbila?

Za poslední dobu se mi doma nakupilo tolika zboží, které jsem si oblíbila, že se o to s vámi podělím. Nazvala bych to skoro ,,must have“, protože to jsou opravdu moji favoriti. Převážně se to týká jídla, ale jsou tam i jiné produkty do domácnosti. Podělte se v komentářích, co všechno jste si za poslední dobu oblíbili vy. 


Tohle je nejlepší věc, jaká může být. Mám doma zásoby a miluji pizzu, kterou si z toho připravím. Těsto chutná skvěle a pizza je rychle hotová. Aspoň jeden den v týdnu mám pizzu. Připravuji si ji tehdy, když se mi nechce vařit, chci mít rychlý oběd, nebo když je přítel v práci a nemusím vařit pro dva. 


Asi všichni znáte křížaly, ale pozor! Tyhle jsou stokrát lepší. Bez slupky, měkké a velice chutné. Všem chutnali a dokonce je kolegyně chtěly objednat (i kilové balení!). Když mě honí mlsná, tak sáhnu po tomhle a moje chutě jsou uspokojeny. Nebe v puse, fakt. 

Jestli jste milovníci (nejenom) arašídových másel, tohle musíte mít. Chutná to jako Kinder Bueno, jsou tam kousíčky oříšků a je to silně návykový. Jak jednou ochutnáte, nebudete chtít nic jiného. Používám to na své banánové lívance, ale i na banana bread, vafle... zkrátka na cokoliv. Cena je 250,- Kč, ale stojí to za to. Mňam!  Dávám za to ruku do ohně. 

(taška je sama o sobě dost chlupatá, ale žmolky šly krásně pryč) 

Teď trochu z jiné stránky. Jelikož mám kabát a je z materiálu, na kterém se tvoří žmolky, tak mi kolegyně půjčila na vyzkoušení odžmolkovač. To je skvělá věc a nechápu, jak jsem bez ní mohla být. Už mě ty cucky na oblečení (nejen oblečení, ale i na látkových taškách) štvaly a nebavilo mě to ručně obírat. Tento přístroj to vycucne, vyčistí a po žmolkách ani stopy. To chcete! 


Objev roku. Nejlepší svíčky, které můžou být. Nejenom, že krásně voní, ale během hoření praská, jako kdybyste seděli u krbu nebo ohniště. Ty menší nepraskají tak intenzivně, ale přesto je to uklidňující. Tyto svíčky kupuji jako dárek, protože opravdu za to stojí. Výběr vůní a velikostí je velký, je z čeho vybírat. 

Budu ráda, když mě budete sledovat na Instagramu. Ráda poznám nové tvůrce i blogy. 

Komentáře

  1. Já si v poslední době naprosto zamilovala výrobky z DM, a tím myslím jejich potraviny. Jejich lilková pomazánka je moje závislost! Stejně jako nakládaná cizrna, ale i čokolády.

    OdpovědětVymazat
  2. Miluji různé dekorace. A svíčka, která vlastně taky je taková ozdoba, je skvělá věc. WoodWick je ta nejlepší svíčka, jakou jsme doma měli. 🙂

    OdpovědětVymazat
  3. WoodWick je úžasný :) rádi s manželem jen sedíme, posloucháme praskání a užíváme si společný čas :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám takové hodnotící články o jídle na blogu pravidelně, ale dávám tam i věci, co mne neoslovily (třeba byly v boxu).
    Jinak co můžu určitě doporučit jsou sušená rajčata z Lidlu - zrovna teď je myslím mají v rámci italských specialit se slevou. A pokud jde o svíčky tak svíčka s vůní vypraného prádla (zn. Domol z Rossmanna) - není drahá a voní docela intenzivně. Líbí se mi i svíčky s dřevěnými knoty, jenže manželovi vadí to praskání :D, takže je v podstatě nekupuju...

    OdpovědětVymazat
  5. Nějaké produkty budu muset vyzkoušet, zaujaly mě hned na první pohled - hlavně to máslo, mňam! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, znám jen svíčky a to musím říct, že mě nenadchlo, jak jsem čekala. Kolikrát ta svíčka byla fakt ukecaná a asi zůstanu u běžných svíček. Já si poslední dobou oblíbila masky na vlasy od Ziajy, tyčový vysavač a ještě bych si chtěla pořídit mop od viledy, abych nemusela lézt po čtyřech když vytírám.

    OdpovědětVymazat
  7. To pizza těsto taky musím vyzkoušet, hrozně bych si chtěla dělat domácí pizzu - když jsem byla dítě, mamka mi ji dělala z listového těsta, ale ráda bych nějakou "zdravější" (méně tučnou) variantu a když jsem si jednou zkoušela upéct vlastní pizzu i včetně těsta, tak to nebylo nic moc :D Tohle je taková zlatá střední cesta. Svíčka s dřevěným knotem mě taky láká, už jsem na ně párkrát koukala, ale zatím jsem nekoupila :)

    Lucy Villain
    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Woodwick svíčky jsem zatím nezkoušela, protože používám raději aromalampu. Musím ale uznat, že některé vůně vypadají opravdu lákavě. Ta na fotce je ta nejmenší nebo střední velikost? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto je střední velikost, pak už je ta největší a ta je ve stylu loďky :-)

      Vymazat
  9. Pizza těsto z Aktinu musí být vynikající, hlavně jak se na to nahážou potraviny co dům dal a jídlo je hotové - takové rychlovky mám nejraději 🙂, ale já používám hotové těsto na pizzu 🍕. Zaujala mě ta svíčka, až ji někde uvidím, moc ráda ji omrknu 🙂. Já si poslední dobou oblíbila aromalampu a do ní různé vosky a olejíčky 🤗.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, toto je právě hotové těsto. Dáš na to co chceš a za 10 min je pizza hotová :-)

      Vymazat
  10. Moc hezký článek, mám z něj ale akorát chuť na něco dobrého, haha :D
    Svíčky Woodwick znám, občas je pálím, to praskání je hezké, ale přijde mi, že Yankee mají prostě lepší vůně.

    OdpovědětVymazat
  11. Nevěděla jsem, že existují svíčky s
    dřevěným knotem. Možná by stálo za to je vyzkoušet. Jen jestli existuje i bezvůňová varianta. Většina svíčkových vůní mi totiž vadí.

    OdpovědětVymazat
  12. Odžmolkovač je prostě musthave každé domácnosti!

    OdpovědětVymazat
  13. Odžmolkovač nemám, ale kamarádka ho hodně chválila. Jablíčka mi hned připomněly křížaly :) je super, že jsou měkké. Některé křížaly jsou hodně tvrdé. Někdo to má rád, ale mně to vadí. Miluji pizzu, děláš mi chutě :D <3 Svíčku s dřevěným knotem si koupila ségra za zkoušky. Mně ji koupila mamka. Právě ji mám rozsvícenou. Bohužel ne vždycky praská :(

    OdpovědětVymazat
  14. Tak o odžmolkovači slyším poprvé, ale je to něco, co fakt musím mít. Též mám kabát, na kterém mám žmolky a nemohu se jich zbavit.

    OdpovědětVymazat
  15. To máslo musím zkusit! Mám doma kešu máslo a je to strašně ale strašně návykové 🤣🤍

    OdpovědětVymazat
  16. Svíčku od WoodWicku bych chtěla vyzkoušet, ale momentálně mám doma celkem zásobu svíček, tak ještě chvilku počkám :) Zaujala mě těsto na pizzu, s přítelem pizzu milujeme, tak by bylo fajn vyzkoušet i zdravější variantu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  17. To oříškové máslo by se mi líbilo :D. Já mám doma jen takové obyč svíčky :D. Ale vím, že už jsem se tě na tuto svíčku ptala na ig :).

    OdpovědětVymazat
  18. Zrovna včera jsem poprvé viděla svíčku s dřevěným knotem, ale jako dárek jsem se rozhodla koupit svíčku, která je ze staré láhve. Vypadá krásně a i krásné voněla :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  19. Pizzu mám také ráda :)
    A ten odžmolkovač.. to je pro mě Amerika :D

    OdpovědětVymazat
  20. Wood wick chci každý rok zkusit a zatím jsem se k této svíčce nedokopala. Jinak díky za tip na těsto od Aktinu.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥