Co si ještě můžeš přečíst?

Hometour /5/ Livingroom

To nejlepší si nechávám na konec a tím je náš obývací pokoj. Na tom jsme pracovali delší dobu. Chtěla jsem opět něco originálního s nápadem, tak jsem si vymyslela dva platinové pruhy na zeď. Každý jinak široký. Změřit to podle vodováhy byl oříšek. Zabralo to víc času než samotné malování. Ovšem stálo to za to. 

Když jsme měli teda vymalováno, tak jsme čekali na podlahu. Zvolili jsme světlý vinyl a krásně se nám to do interiéru hodí. Pořídili jsme si dva gauče, protože když máme nějakou slezinu, ať už rodinou, nebo s přáteli, tak by jeden nestačil. A to nejdůležitější je, že jsou rozkládací, takže u nás můžou přespat cca čtyři lidi. Zvolili jsme modrou barvu, abychom všechno neměli buď bílé nebo černé. K tomu jsem pořídila několik doplňků, co se polštářů, dek a taburetu týče. 


Na fotce vidíte i jídelní stůl, který tam nebyl ~ byl v kuchyni. Ovšem místo bylo nevyužito a v kuchyni byl stůl příliš na těsno, tak jsme jej přestěhovali a byl to dobrý nápad. 

Nesmí chybět ani pracovní stůl (úvodní fotka), u kterého se články píšou jedna radost. Je velký a prostorný. Obývák nám zdobí také záclony a závěsy, které jsou sladěni do šedé barvy. Nesmí chybět dekorace a květiny. Součástí obýváku je ještě chodbička, ve které tedy není nic k vidění, jen několik dveří. 

Z obýváku jsme nadšení a společně s přítelem tam trávíme nejvíce času. Podél oken máme dlouhý balkón a máme celkem hezký výhled, takže si nemůžeme stěžovat. Svítící sluníčko nám prozáří celý byt. 


Když vidím takhle zpětně fotky, tak je to velká změna. Štukovalo se a malovalo. Obývák nemáme úplně nejmenší, takže jsme spokojení. Možná jste si všimli, že v obýváku nemáme žádné skříně a jsem za to ráda. A schválně... kdo je všímavý a postřehnul, že něco chybí? Většinou se nad tím pozastaví každý. Ano, je to televize! Nemáme ji a mít ji ani nebudeme (v žádném pokoji). 

Co na proměnu říkáte? 

Komentáře

  1. Krásné, útulné a jako vystřižené z nějakého katalogu :-) A televize mě nezarazila, naopak moc fandím - taky ji nemáme a vůbec nám nechybí!

    OdpovědětVymazat
  2. Nebudu nikomu kritizovat jeho vkus ani práci, ale tenhle obývák by teda rozhodně nebyl nic pro mě. Jednak mám ráda nenápadné úložné prostory, takže absence skříní by mi vadila, jednak absence televize, protože na všechno nechci koukat na notebooku. Působí to na mě spíš jak nějaká kancelář, ne obývák. Ale hlavně že se to líbí vám! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My máme nenápadné úložné prostory, jen ne v obýváku no :-D A jediný rozdíl oproti jiným obývákům je asi ta televize no, jinak je to obývák jako každý jiný, jen asi o něco jednodušší. :-)

      Vymazat
  3. Jani, ty by ses mohla živit jako designérka! Klobouk dolů, máte to tam parádní <3

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná proměna, máte to tam dokonale útulné! :) A bez televize? Tenhle postoj obdivuji a smekám! :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, máte to moc pěkné. Ty modré pohovky pokoj neuvěřitelně oživily (i když já tedy nedám dopustit na své samostatné křeslo) a zajímavé jsou i ty pruhy na zdi. A stúl tak, jak jste ho postavili, je myslím skvělé řešení - je kolem něj dost prostoru, takže se u něj určitě dobře sedí.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná proměna, máte to moc hezké :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  7. skvělá změna a vypadá to báječně :) líbí se mi ty fotky :) jinak televize mě ani nenapadla, protože ji také nemáme :)

    OdpovědětVymazat
  8. Máš to jako z katalogu, vyhráli jste si s tím a je to krásný osobní a barevný prostor. Obdivuju všechny dekorace ve stylu macrame a opět jsem nadšená z těch proužků. Stejně jako sis s tím pohrála v chodbě, i toto mě mile překvapilo a ukázalo mi, že výmalba se dá dělat i jinak :D

    OdpovědětVymazat
  9. Moc se mi líbí, jak jste si obývák zařídili :) Nečekala bych to, ale moc se mi líbí gauče, mají nádhernou barvu a líbí se mi i neobvyklý tvar :) Jo a toho, že Vám "chybí" televize jsem si nevšimla, až když jsi na to upozornila ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkná proměna, nejlépe na mě působí koutek s jídelním stolem a samozřejmě pracovna 🥰
    My jsme původně také neměli mít televizi, ale přítel rád hraje xbox nebo playstation a na to je potřeba větší obraz, obzvlášť pokud hrajeme spolu 🤣 Takže televizi využíváme na to a na Netflix, klasické programy nemáme a ani nikdy mít nebudeme 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ten playstation je dost lákavý, ale zase jsem ráda, že jej nemáme, je to žrout času :-D

      Vymazat
  11. Nádhera, velmi mě zaujal ten konferenční stolek. Obecně tyto články mám moc ráda a tobě se moc povedl! Opravdu krásné a vkusné prostředí, které působí čistě a s dobrou energií.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a máš pravdu s tou dobrou energií, také to na mě takto působí :-) Což je asi důležité, když v tom bydlím :D

      Vymazat
  12. Televizi taky k životu nepotřebuji, ale doma ji máme a mít budeme. Nicméně nejvíc se mi z proměny líbí ten tvůj pracovní koutek :)

    OdpovědětVymazat
  13. Máte to moc krásné! :) Musíte mít teda velký obývák, my v něm máme taky gauč, jídelní stůl i ten pracovní a máme teda méně prostoru :D.

    OdpovědětVymazat
  14. Mně se proměna moc líbí. Televizi taky už roky nemám a nechybí mi. A krásný koutek na práci sis udělala... :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  15. Teda to je veliká změna! Líbí se mi to velké okno s balkonem, vypada to fakt super:)

    OdpovědětVymazat
  16. Máte to opravdu moc pěkné 😊😍 a tvůj koutek je taky moc hezký, u toho se jistě píší články raz dva 😊.

    OdpovědětVymazat
  17. I mně se proměna moc líbí. 🙂

    OdpovědětVymazat
  18. Vypadá to u vás opravdu moc krásně. Skvěle jste si to předělali :) My teda televizi vlastníme, ale nemáme ji naladěnou, takže koukáme bud jen na Netflixu nebo na internetu, což samozřejmě není tak často, jako když si tam člověk pouští něco pro podkreslení :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  19. Je to spíš taková designovka. Jako z katalogu. Osobně mám raději takové to útulné hygge a možná i trochu nepořádek. Ale tak u nás je psí domácnost, takže se s trochou nepořádku už počítá :D
    Některé prvky se mi líbí a mám je sama v obýváku. Třeba ten koutek s fotkami z polaroidu. Myslím, že jste ten prostor využili vkusně a vhodně. A vykouzlili tam prostor, ve kterém se dá dýchat.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, moc pěkné, s tou podlahou naprosto souhlasím. Velmi se mi líbí kombinace pohovek, ale hlavně ten konferenční stůl, co je mezi nimi, vypadá fantasticky. To je stůl na míru, nebo se dá někde sehnat prosím? Krásný den přeji. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  21. Zdravím, ráda čtu tvé velmi zajímavě psané články. Tento mě inspiroval k předělání obývacího pokoje, aby byl útulný. Proto bych chtěla si koupit nová pohodlná křesla. Prohlížela jsem na internetu webové stránky a na <a href="https://diten.cz>těchto </a> stránkách mě zaujalo takových křesel. Ještě se poradím s partnerem a objednala bych je. Přeji pohodový den.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥