Co si ještě můžeš přečíst?

Goals for 2022

Miluji sepisování cílů a ještě víc miluji, když je splním. A co by to bylo za konec roku, kdybych si seznam nenapsala? Mám ráda, když můžu vidět, co vše si přeji uskutečnit. Nemusím to mít stále na očích, ačkoliv je to skvělá motivace, ale mně to stačí mít hezky zapsané třeba v diáři společně s obrázky. Jak to máte vy?

Jsem cestovatelská a dobrodružná duše. Miluji, když jsem na cestách a ráda bych poznávala víc než jenom Česko. Poslední roky bylo cestování dost omezené, a proto se těším, až sbalím kufry a odjedu. Buď s přítelem nebo s kamarádkou. 

Mám ráda knihy. Nečtu sice sto knih za rok, ale měsíčně aspoň jednu, mnohdy se mi podaří samozřejmě i více. Za prosinec mám přečtené třeba tři. 

Před rokem v lednu jsem začala a podařilo se mi zhubnout necelých sedm kilo. Opravdu jsem se do toho ponořila a teď chci zase. Chci se cítit skvěle. 

Ke knize se nechci vyjadřovat. Bude o tom jednou konkrétnější článek, kde vám vše odhalím. Je to dlouhá cesta, ovšem bude stát za to. Snad

Ať už se jedná o nový kus oblečení, novou knihu nebo cokoliv jiného. Masáž, kosmetika, nehty, kadeřník. Zkrátka myslet i na svoje štěstí a dělat si radost. Stejně tak chci dělat radost i druhým, nejbližším, ale i těm, kteří jsou mi cizí, ale pomoc potřebují. Přispívat útulkům, na děti a další. 
Poslední důležitý bod se týká blogu. Chci nadále vydávat pravidelně články (aspoň jeden-dva týdně). Chci se zaměřit i na fotky. Chci k článkům přidávat převážně svoje fotky, působí to mnohem lépe a líbí se mi to, i kdyby nebyly dokonalé. 

Stanovila jsem si méně cílů než předešlí rok, protože jsou o něco náročnější. Já si raději napíšu málo a splním to, než víc a být zklamaná, že jsem selhala. 


Stanovili jste si nějaké cíle pro tento magický rok? 

Komentáře

  1. Přeju ti, ať se ti tyhle plány splní! Plně souhlasím s bodem "dělat si radost", ono je to potřeba se sem tam trochu rozmazlit, i kdyby jen volným odpolednem s knížkou a kakaem :) Do Berlína bych taky ráda zavítala, a ještě bych koukla na Madeiru, na tu její krásnou přírodu :)

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou pěkné cíle! Držím palce, ať to vyjde - hlavně kniha ať vyjde :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné cíle. Držím palce ať se ti splní. S tou váhou to máme obdobně a Paříž bych také ráda viděla, ale tam nikdo z mých blízkých nechce.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Já si cíle nedávám. Ale pokud jde o váhu, tak bych asi měla...
    Tobě přeju, ať se ti ty, co sis vytyčila, povede splnit.

    OdpovědětVymazat
  5. Hodně štěstí v plnění tvých cílů <3 Já to mám stejně, radši míň než víc :) S tou Paříží jsme se shodly, také bychom tam rádi letos vyrazili. Hlavně z důvodu, dokuď máme spoustu památek zdarma :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  6. přeji, ať ti tvé plány vyjdou a zažiješ nová dobrodružství :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásny článok a ešte krajšie ciele. Veľmi sa mi páči, že si ich takto snami verejne zdieľala. Budem ti držať palce nech sa všetky splnia. Uh a tá kniha! To je skvelé.
    Ja som si tento rok vyhradila týždeň na plánovanie a stanovenie cieľov. Veľmi ma to baví a motivuje!

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, přeji ať se ti tvé cíle splní. Paříž bych také ráda navštívila, navíc teď jsou tam v akci červencové letenky za nějakých 1100 jeden směr, to mi na hlavní sezonu nepřijde, tak zlé.

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkné cíle a přeji, aby se ti splnilo vše :). Já si v dalším roce dávám za cíl hlavně užívat první rok a sžívání s mimčem :). Pak se chci taky hýbat, až se budu cítit, tak začít i více cvičit a chtěla bych si najít i nějaký čas na práci, ale i odpočinek :).

    OdpovědětVymazat
  10. Hezké cíle! Věřím, že si je letos klidně všechny splníš!
    Cíle na tento rok jsem si už taky sepsala, ještě nevím, zda je budu sdílet na blogu, ale minimálně jeden máme společný, a to je napsat knihu. Tak třeba se nám to oběma povede!

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkné cíle. Já si jich moc nedávám, ale pro tento rok mám dostavit domeček a přestěhovat se, každý měsíc přečíst jednu knihu, více cvičit a běhat (pokud to tedy nohy dovolí).

    OdpovědětVymazat
  12. Držím palce, ať se ti podaří cíle plnit a splnit! :) Osobně si nedávám úplně předsevzetí, ale takové obecné úkoly, na co bych se chtěla v novém roce zaměřit. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já si vždy dala tolik cílů na rok, že se to nedalo splnit. Až jsem s tím přestala, protože se mé cíle v průběhu roku dost měnili.
    Taky bych chtěla vydat knihu, už mám dvě rozepsané, ale nějak se k tomu nemohu dostat.
    Jinak jsou to moc pěkné cíle, které se snadno splní. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Pěkné cíle, ať se ti je podaří splnit :)
    Já jsem si žádné vyloženě cíle nedala, přijde mi, že za poslední měsíce neustály přicházely nový a nový s prominutím sra*ky (fakt se omlouvám za to slovo, ale výstižnější mě nenapadá), které jsem musela řešit a jen bych si přála, aby se vše nějak uklidnilo a žádné další rány už nepřicházely :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  15. Pěkné cíle jsi si zvolila pro tento rok, přeji ti, aby se ti všechny podařily splnit 😊. Někdy je lepší dát si toho méně, než hodně a pak být smutná, že se všechny nepodařilo splnit 😉. Předsevzetí jsem si nikdy žádné nedávala, takže ani letos. Spíše jsem si sepsala takový seznam úkolů, na které bych ráda tento rok zaměřila, mým největším úkolem co jsem si dala je, vyvolat fotky a pustit se do fotoalb 😊.

    OdpovědětVymazat
  16. Budem držať palce pri plnení tvojích presavzatí :) Určite sa ti podaria. A prajem do nového roka všetko len to najlepšie, hlavne veľa zdravia, ktoreho treba dnešnú dobu. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc se mi líbí, že máš opravdu pár cílů, běžně vím, že těch cílů je tam víc než deset a já pak přemýšlím, jak to ti lidé stíhají plnit xD
    Jsem hrozně zvědavá na knížku - to je přání mnoha lidí a hrozně by mě zajímalo, jak chceš svoji knížku pojmout ty. Jestli je to spíš nějaká povídková, inspirovaná životem, nebo kompletní fikce?
    Jsem ráda, že tam má zahrnutý i blog, ráda čtu tvoje články, takže vím, že se mám na co těšit :)
    Ráda bych se letos taky podívala do Polska a navštívila kamarádku v Německu. A jestli se mi podaří vyjet na Erasmus, kdo ví, zatím jsem docela na vážkách.

    OdpovědětVymazat
  18. Spousta předsevzetí máme stejně. Hlavně pohyb, cestování a věnovat se zájmům. :) Knihu bych taky chtěla jednoho dne vydat, ale to je běh na mnohem delší trať...

    OdpovědětVymazat
  19. Držím palce, ať se ti podaří ty sny splnit. Já jsem na tom zrovna začala pracovat :-D

    Blogerčiny zápisky

    OdpovědětVymazat
  20. To vypadá na super velké cíle, moc ti držím palce, aby se ti vše podařilo a byla jsi s výsledkem spokojená! Hlavně ta kniha je výzvou. :))

    OdpovědětVymazat
  21. Moc hezké cíle. Přeji, aby se ti všechny splnily :) Já si přeji být úspěšná na VŠ (nemusím mít samé A, hlavně, ať v pohodě projdu), zlepšovat se v tenise, udržet si nynější váhu, ne-li ještě pár kg zhubnout, přečíst min 20 knih/rok, stále pravidelně péct, cestovat po ČR + fotit a hlavně, aby byli mí příbuzní a známí zdraví, včetně zvířátek :) Měj krásný nový rok! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné cíle! 😊 Držím palce, ať se ti v cestě k nim daří!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥