Co si ještě můžeš přečíst?

Vánoční dekorování bytu

Přeji vám krásnou druhou adventní neděli. U nás doma to sálá vánoční atmosférou, a jelikož já jsem milovník dekorací a Vánoc, tak se s vámi podělím o pár fotek. Inspirace není nikdy dost a sama mám tyto články velice ráda. 

Mikroplyšové povlečení s vánočním nádechem jsem si přála dlouho a konečně se mi to letos splnilo, kdy jsem přemluvila přítele, abychom si jej koupili, protože byla skvělá sleva. Co vám budu povídat, zamilovala jsem se a spí se pod tím jako na mráčku. A to teplo! Ach. Kdo máte doma, tak mi určitě rozumíte. Rovnou vám to doporučím jako tip pro dárek


Největší dominantou našeho bytu jsou prozatím tyto krásné dekorace (potom to bude stromeček). Lucernu jsem si moc přála, a proto když jsem na ní náhodně narazila ve slevě, byla hned v košíku. Světelně ozdobnou žárovku jsem dostala od mámy a skřítci jsou prostě láska. A ty sáňky? Senzační! 



I v maličkostech je krása. A já miluji maličkosti a především dekorace. Stojí to pár korun a udělá to parádu. Zároveň už vidíte pár zákoutí našeho bydlení, ale nebojte, budou články, kde vám ukážu víc. 

Světýlka. Všude. Vždycky. To je prostě něco, bez čeho se neobejdu. V této době mám samozřejmě vánoční (Santa a stromečky). Svícen i hvězdu v okně a ještě bych ráda do druhého okna světélkový řetěz. A to nemluvím o tom, že na balkóně mám tolik skvělého prostoru a bohužel zatím nevyužitého. 


Polštářů není nikdy dost. Nakoupila jsem je v Pepcu za pár korun (pouze povlaky). Mám ráda Vánoce laděné do červené, zelené a zlaté barvy. Na levé fotce můžete vidět sklenici na svíčku, kterou jsem si zamilovala. Vánoční kytice od přítele a dřevěné prkýnko, které jsem si sama nazdobila (ještě tam je červená svíčka, ale nejde vidět). 


A tohle jsou vyloženě maličkosti, které zdobí okno mezi obývákem a kuchyní. Je tu u nás pomalu jako v Santově vesničce a miluji to. Jídelní stůl nám zdobí adventní věnec, který už mám z minulé roku. A vlastně mám toho ještě mnohem více, třeba věnce na dveřích a závěsné dekorace (to možná uvidíte v článcích o přeměně bytu). 

Ráda bych si pořídila ještě vánoční girlandu, kterou tedy bohužel nemohu nikdy sehnat (za přijatelnou cenu - a spíš to už ani nestíhám). Každopádně to nechám na příští rok. 

Máte rádi Vánoce a dekorace? Připravujete výzdobu? 

Komentáře

  1. Vánoční povlečení už je snad jediná věc co nám chybí :-) jinak to máš opravdu krásné :-) Své kouzlo má tak zelená barva, je úžasná!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné a takové ne zbytečně přeplácané ☺️ povlečení je naprostá dokonalost, taky by se mi líbilo 😁

    OdpovědětVymazat
  3. Krása!!! Přesně takhle to mám ráda i já, všechny dekorace jsou nádherné!
    Také mám na Vánoce nejraději zlatou, červenou a zelenou, to se mi nikdy neokouká.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám dekorací málo, protože k smrti nerada utírám prach. Takže advetní svícen a tác se svíčkou, vázou s chvojím a keramických stromečkem. Přibude ještě jmelí. To prý má být darované, takže počkám, jestli mi ho někdo nedá (jinak si ho samozřejmě koupím sama :D)

    OdpovědětVymazat
  5. Super dekorace! :) Jé, povlečení se mi také líbí, ale to bohužel nemáme :D. Jinak už nějakou výzdobu i se stromečkem máme :).

    OdpovědětVymazat
  6. Máš to moc hezké, ty světýlka naprosto chápu, protože to mám stejně :D

    OdpovědětVymazat
  7. Také jsme dělali dekorací druhy adventní víkend :) já Vánoce a vánoční výzdobu mám moc ráda ✨ je to jediná výzdoba, jakou doma dodržuju 😍😁

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  8. Moc krásné a decentní :) my ladíme do červené a zlaté/stříbrné. Také miluji světýlka. Nejradši bych je měla všude :D to povlečení musí být bezvadné, jéé!

    OdpovědětVymazat
  9. To povlečení je krásné 😊, také bych si jednou chtěla takové pořídit :-). Moc krásně to máte nazdobené 🤗. Vánoce miluju a dekorace taky 🙈 a ano, bez světýlek se neobejdu, svítíme v každém okně 😅.

    OdpovědětVymazat
  10. Máš to doma kouzelné :) Jen když to vidím, tak si říkám, že já toho vlastně doma ani moc nemám :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  11. Vánoční polštáře bych brala taky, musím se po nějakých podívat!! :)

    Ela
    Me In Many Ways

    OdpovědětVymazat
  12. Mikroplyšové povlečení je nejlepší! 😍 já si letos pořídila s ovečkama, protože se mi nechce pořizovat vánoční, které budu mít asi tak 10 měsíců v roce schované :D Jeho jediná nevýhoda je že příšerně elektrizuje, když se převlíkají peřiny :D

    blog Style of Ejmi | Instagram

    OdpovědětVymazat
  13. Máš opravdu krásné dekorace, moc se mi líbí ty dřevěné a sama jsem o nich letos přemýšlela - nakonec vyhrál červeno zlatý kýč, ale jen o fous! :D :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥