Co si ještě můžeš přečíst?

Jaký byl můj rok 2021?

Rok se chýlí ke konci a rozhodně se to neobejde bez článku se shrnutím, jaký ten rok vlastně byl. Stanovila jsem si předsevzetí a jsem skutečně pyšná, jelikož jsem z osmi předsevzetí splnila sedm. Tento rok uplynul rychle, i když byla situace jaká byla. Událo se toho mnoho, až nemůžu uvěřit. Doufám, že i vy jste prožili krásný rok. 


Do tohoto roku jsem šla plná odhodlání a síly. Přála jsem si shodit pět kilogramů a začít běhat. Podařilo se mi to. Jednu dobu jsem měla na váze dokonce mínus sedm (bohužel jsem dvě kila nabrala zpět). Byla to dlouhá cesta, která nekončí. 

Dalším cílem byla dovolená u moře, která se mi taky splnila. Odletěli jsme na týden do teplých krajin Egypta. Užila jsem si to společně s přítelem na maximum. A ještě před dovolenou jsme koupili byt, což byl taky náš cíl. Neuvěřitelný. Byl to běh na dlouhou trať a dost papírování, ale nakonec se podařilo a na konci září jsme se odstěhovali.

Také jsem se zúčastnila knižní výzvy, kterou se mi téměř podařilo splnit, ale dvě témata mě nelákala. Místo toho jsem přečetla jiné. S tvůrčím obsahem se váže i můj blog, kterému jsem se věnovala dle představ. Potkalo mě mnoho krásných spoluprací, za které jsem vděčná. 

A poslední maličkostí bylo pořízení elektronického zubního kartáčku. To jsem stihla splnit hned někdy v lednu, protože to je opravdu drobný cíl a bylo to motorem k tomu, abych splnila i zbytek. 

Cíl, který je poslední a bohužel jsem jej nesplnila, se týkal rovnátek. Chtěla jsem neviditelná rovnátka, ale kamarádka mě odradila, když jsem si přečetla, co mají ve smlouvě. Jelikož ale nemám zuby zdaleka v pořádku, tak počkám, až se spraví, a poté budu konat. 

Celkově to byl rok plný změn a dobré nálady. Ačkoliv bylo i dost smutku, když nás opustila milovaná osoba. Dost jsme cestovali a mimo dovolené u moře jsme byli i ve Vídni, která byla nádherná. Koupili jsme nemovitost, dost jsem četla, věnovala se blogu, žila pohybem a jednoduše to byl krásný šťastný rok. Tolik síly a odhodlání jsem nikdy neměla. Těším se, co mi přinese nový rok. 

Vám přeji jen to nejkrásnější a ať se vám splní všechna přání! :-) 

Dáváte si předsevzetí? A jak oslavíte Nový rok? Co jste si v tomto roce splnili? 

Komentáře

  1. Gratuluju k vlastnímu bydlení, to je super! :) Běhat se mi taky podařilo začít, sice jen taková malá kolečka, ale pro začátek je to pro mě úspěch :D

    OdpovědětVymazat
  2. Sedm splněných z osmi je naprosto fantastický! Taky chystám podobný článek a jsem strašně zvědavá co mi přinese. My bychom se měli stěhovat v roce 2022, tak se na to strašně těším!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, já si předsevzetí nedávám. Co rok přinese to přinese, navíc se mi dosud nepodařilo vyladit, abych z výplaty něco ušetřila. Takže nějaký dovolený nedejbože bydlení je pro mě totální scifi.Když už se mi podaří si něco vyhradit tak to padne na drogerku nebo oblečení a takový ty běžný věci. Bude mi stačit, když příští rok ve zdraví přežiju a udržím si alespoň ty standardy, co mám teď.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda, že sis většinu předsevzetí splnila a měla jsi úspěšný rok 2021 :) Shánět a zařizovat bydlení musel být opravdu oříšek. Klobouk dolů!
    Rovnátka se ti určitě daří podaří splnit. Já jsem si s nimi zažila... Prvně jsem nosila vyndavací, když mi vypadaly všechny mléčné zuby, dali mi fixní. Kvůli nim mi trhali 3 zdravé zuby... Rovnátka jsem měla asi 3 roky, pak mi je doktorka sundala a říkala, že teď doladíme detaily vyndavacími. Po čase umřela, tak jsem šla na dokončení k jinému dentistovi. Tam mi řekli, že je všechno špatně, rovnátka mi znovu nandali na další 3 roky. Teď se dolaďují detaily a mám vyndavací. Jsem zvědavá, kdy už nebudu mít ani ty. Od 9 let v rovnátkovém světě, 3 zdravé zuby venku..., spousta bolesti, ale naštěstí už rovné zuby. Určitě takové trápení mít nebudeš a všechno proběhne lehce <3 :) Krásný nový rok! <3

    OdpovědětVymazat
  5. Vlastní bydlení je velký cíl, takže určitě máš radost, že ten patří mezi splněné. A jsi dobrá, že jsi začala běhat a zhubla jsi. Já si předsevzetí nedávám, takže nemám co bilancovat. Ale s uplnulým rokem jsem docela spokojená, byť byl díky covidu poněkud divný...

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem ráda, že jsi měla krásný rok 2021. Ten můj nebyl úplně nejlepší a už se těším, co nás potká v roce 2022.

    Jinak předsevzetí si nedávám už dobrých 5 let.. nikdy jsem ho nedodržela. :D

    OdpovědětVymazat
  7. skvělý a úspěšný rok :) přeji ať ten nový je stejně či více úspěšný :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné shrnutí roku 2021 🤗. K těm rovnátkům.. mám je též, né teda ty neviditelný, protože to mi přijde až zbytečně drahé, ale mám klasické zámečkové 😊, mám je tedy jen na spodních, takže někdo ani do dnes neví, že je vůbec mám 😅, ale zajímalo by mě, co mají ve smlouvě, že tě to odradilo. Kamarádka bude mít příští rok a připravuje se právě na ty neviditelná, ale když mi řekla tu sumu, tak se mi pěkně protočily panenky... takovou sumu jsem nedala ani já za rovnátka za celou dobu, co je mám 😅🙈. U nás byl rok 2021 takový všelijaký, mrzí mě, že jsme moc letos nejezdili na výlety kvůli situaci atd.. ale nějaké výlety jsme stihli. V průběhu roku jsem si udělala radost a pořídila si dva nové objektivy k foťáku 🤗. Těším se, co nám přinese rok 2022 😇🌟.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je šílená, ale dost jsem na ně šetřila. Ve smlouvě bylo, že nenesou zodpovědnost za nic, co by se případně stalo. Nevím, jak je to u jiných, nebylo to konkrétně napsané, co vše by to zahrnovalo:/ Jinak snad příští rok už bude člověk moci cestovat :-)

      Vymazat
  9. Je super, že rok 2021 vnímáš pozitivně a snad i rok 2022 bude plný radosti a úspěchů! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Gratuluji ke všem úspěchům a věřím, že příští rok bude ještě úspěšnější! Já si předsevzetí nedávám, ale nejvetšími úspěchy bylo určitě dokončení vysoké školy, sehnání super práce a také koupě vlastního bytečku<3 Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  11. Měla jsi krásný a výživný rok! :) Je super, že se ti podařilo splnit 7/8 předsevzetí, to je paráda! :) Já si loni dělala Vision board a vše se mi splnilo, i když něco třeba v jiné podobě :). Letos si asi žádná předsevzetí nedávám, myslím, že pro mě bude rok 2022 už tak velká jízda :D.

    OdpovědětVymazat
  12. Rok 2021 byl docela horská dráha pro mě a je mi jasné, že ten nový bude vypadat nějak podobně. Tak jsem opravdu zvědavá :D A doufám, že se uvidíme častěji!

    OdpovědětVymazat
  13. Dúfam, že na konci tohto roka sa tiež obzriem a budem mať toľko krásnych zážitkov. :) Ja som tento rok rovnátka konečne zložila a mojou radou je – oslov dobrého ortodontistu a nespoliehaj na žiadnu kliniku. :) Tiež som to takmer vzdala, ale teraz som rada, že mám rovnátka za sebou. :)

    OdpovědětVymazat
  14. To je skvělý výsledek na konci roku, mám to velmi podobně, splnila jsem si většinu předsevzetí, ale bohužel celkově to byl takový nic moc rok. Cítím ale, že 2022 bude lepší a moc se na něj těším!

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadá to, že jsi měla velice úspěšný rok. :) A rovnátka snad vyjdou nyní :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  16. Já si myslím, že můžeš být opravdu pyšná na sebe. Povedlo se ti toho splnit opravdu spoustu a to nebyly žádná snadná přání :) Já jsem také splnila víceméně všechny moje přání. Neberu to jako přecevzetí, ale spíš cíle, kterých bych ráda za ten rok dosáhla :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥