Co si ještě můžeš přečíst?

DIY nástěnka s fotografiemi

Jelikož jsem milovník fotek a uchovávání si vzpomínek, tak jsem nám do nového bytu vymyslela nástěnku s fotografiemi, které vypadají jako z polaroidu. Nechtěla jsem mít rámeček vedle rámečku ani nástěnky, které jsou už okoukané a neoriginální. Jednou jsem něco hledala na internetu a viděla skvělý nápad, který jsem si předělala k obrazu svému. A je to tak jednoduchý, že to stojí jenom váš čas.


Jedná se o dva stejně dlouhé klacíky, které najdete při procházce parkem či lesem. Ty si obrousíte, abyste se zbavili kůry a bylo vidět to krásné světlé dřevo. Délku klacíků zvolíte podle sebe. Na klacíky přivážete stejně dlouhé provázky s mezerami, aby se krásně vešly fotky a nepřekrývaly se. Já jsem použila polaroidové fotky, které ale nejsou z polaroidu. Našla jsem si internetovou stránku, kde tisknou fotky a mají v nabídce tuto možnost. Naprosto skvělá věc! 

Fotky jsem připevnila dřevěnými kolíčky. Chtěla jsem to ještě obmotat světýlky, ale nakonec jsem si to rozmyslela. Vypadá to naprosto skvěle. Přírodní a jednoduché. Můžete si s tím vyhrát, jak jen chcete. Přidat ozdoby, světýlka atp.

Co na to říkáte?  Jinak vám dopředu přeji krásnou 4.adventní neděli ♥

Komentáře

  1. To je tak krásná dekorace 😍 Já mám podobnou, akorát je to černý polaroid a na každém mám nějaký vlastnoručně nakreslený obrázek. Pokud člověk umí trochu ve photoshopu, nebo si jen vyhraje s barevnými papíry, může si jednoduše “polaroid” vytvořit doma 😍

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je hezké. Já si tedy obvykle zdobím zeď vlastnoručně vybarvenými mandalami, ale tohle udělátko na fotky je v podstatě geniální. A kromě fotek by tam možná šly uchytit jiné dekorace. Třeba podzimní listí nebo papírové sněhové bločky.

    OdpovědětVymazat
  3. Bezvadný nápad, moc se mi to líbí.

    OdpovědětVymazat
  4. To je výborný nápad! Vypadá to krásně. Já mám v pokoji fotky, které jsem vyfotila. Rodině dávám zarámované k Vánocům :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherný nápad! Miluji vyvolávání fotek ❤. Já tedy fotky řadím do alb, ale vždy i nějakou vytisknu do rámečku, který pak pověsím na zeď 🤗.

    OdpovědětVymazat
  6. Jani taky krásnou adventní neděli přeji jinak hodně podobný nápad jsem měla taky l, nakonec ale realizace neproběhla, nesehnala jsem vhodnou větev :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Jani, prima nápad, originální. Zdraví Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezký a přitom úplně jednoduchý nápad :-) Dobrá práce!

    OdpovědětVymazat
  9. Tohle se mi vždy hrozně líbilo, ale osobně nemám nervy ani zručnost na to, abych se o to pokoušela :D Stejně bych to neměla kam dát, ale je to hrozně pěkné ♥

    Lucy Villain
    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. to vypadá skvěle :) jednoduché, přírodní a vypadá to úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  11. To je krása! Fotky mám moc ráda a je to fajn způsob, jak si vydekorovat pokoj a zároveň hezky zavzpomínat na oblíbené zážitky. :))

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadá to moc hezky, super nápad :) My jsme mívali v dětském pokoji síť přes celou stěnu a na tu kolíčkama přidělávali fotky, plakáty a diplomy :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nástěnka se ti mooc povedla! Vím, že podobnou má MaruškaVeg a moc se mi to líbí. Já teda jsem zatím jen u fotek v rámečcích :) Ale tento styl se mi moc líbí. Člověk jí pak může vždy ozdobit dle ročního období :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělý nápad! Ráda dávám pod stromeček vlastní vytištěné fotografie :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tohle je mco krásný nápad! Mohla bych něco podobného vyrobit mamce, ta fotky přímo zbožňuje :)

    OdpovědětVymazat
  16. Pěkný nápad, já si své fotografie schovávám na nástěnku.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥