Co si ještě můžeš přečíst?

Zútulňuji byt s obchodem Bonami

Byla mi nabídnuta jednorázová spolupráce s Bonami ~ nábytek a bytové doplňky. A jelikož se o bydlení momentálně zajímám více než jindy, tak jsem ji mile ráda přijala. Nehledě na to, tak jsem si projížděla i jejich stránky předtím, než mi vůbec nějaká nabídka přišla. Z věcí jsem nadšená a v celém článku vám je představím. 


Jelikož jsem milovník vánoční atmosféry, tak jsem si pořídila mikroplyšovou deku s tématem zimy. Vytáhnu ji tedy těsně před adventem, ať se máme do čeho zachumlat při ujídání cukroví a sledování pohádek. A když už jsme u těch Vánoc, tak nesměla chybět dekorace. Santa na saních i se sobíkem. Ach.

Hnedle jsem věděla, že chci mít doma kytičku zavěšenou u stropu. A když jsem na e-shopu narazila na tento závěsný květináč, byla to láska na první pohled. Zdobí nám roh kuchyně a říkáme ji Vlásek. A popravdě jsem neviděla roztomilejší květináč. 

Poslední, ale naprosto nezbytnou věcí, je rohožka před dveře. Nechtěla jsem žádnou obyčejnou bez potisku, proto vyhrála tato. A nejenom, že hezky vypadá, ale rovnou návštěvníky vítá. 

Popravdě je to na mě celkem drahý e-shop, většina věcí se dá sehnat levněji. Ovšem jsem za tuto nabídku vděčná, takže mockrát děkuji. Teď nám tyto krásné produkty zdobí nový byt a dělají jej útulnějším. 

Komentáře

  1. Zútulnění domácího prostředí je prostě skvělé :). Deka a závěsný květináč mě zaujali nejvíce :).

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné produkty jsi vybrala. Nejvíc se mi líbí ten závěsný květináč a ta kytička v něm 🤗😊. Z Bonami se mi líbí pár věcí, mají tam opravdu hezké kousky, ale na můj vkus opravdu drahé 😕, ale jak píšeš, jinde se to dá sehnat mnohem levněji 🤗.

    OdpovědětVymazat
  3. Fajn spolupráce, tu bych brala taky. A vybrala sis pěkné kousky. Nejvíc se mi líbí ta deka

    OdpovědětVymazat
  4. Tá rohožka je rozkošná :) Veľmi sa mi páči taký jednoduchý ale milý dizajn

    ⋒ Ako prežiť vysokú školu? — bars atelier - ⋒ Instagram

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné produkty! Miluji takové deky <3 :) Závěsný květináč vypadá moc hezky

    OdpovědětVymazat
  6. Vybrala sis krásné věci, ta deka se na podzim i zimu perfektně hodí a má krásný vzor. :) I rohožka vypadá hezky, volila bych nějakou podobnou. :)

    OdpovědětVymazat
  7. To je krásná spolupráce! Ten Santa na saních je boží, ten by se mi také líbil, deka také úžasná, i ta rohožka je skvělá, sama zvažuji, zda koupit nějakou novou, moc se mi líbí ty vánoční, ale co s ní pak po Vánocích :D

    OdpovědětVymazat
  8. Veľmi krásne veci si si vybrala. Tá kvietinka sa mi hrozne páči. Ja chcem niečo podobné do kúpelky.

    Andulka z blogu >> DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  9. Moc oceňuju upřímně hodnocení e-shopu, málokdy se člověk přečte, že ty produkty prostě a jednoduše jsou drahé...rohožka je moc pěkná, jednoduchá, stejně jako kytička, ta se mi moc líbí :D

    OdpovědětVymazat
  10. Jééé tak to je moc krásný! :) Deka na gauči prostě nesmí chybět a rohožka je moc pěkná! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Vybrala sis moc krásné věci! Kdybych si měla vybrat jen jednu věc, tak si teda nevyberu. Květináč, deka i rohožka jsou peckovní. My (snad) zanedlouho pojedeme do Ikei, tak se už těším :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  12. Miluji nakupování dekorací a zutulňování domova ♥️ nejvíce se mi líbí ten závěsný květináč a naprosto dokonalá a minimalistická rohožka. Vybrala si moc pěkné věci, bonami je skvělý obchod.

    OdpovědětVymazat
  13. Ta horožka je super :) Já teď dělám útulnější byt přítelovi :)
    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, ráda čtu tvé zajímavě psané články. Jsou mi inspiraci. Chtěla bych se zútulnit svůj byt. Proto jsem na internetu sháněla něco, co by se mi mohlo líbit. Na těchto webových stránkách jsem narazila na pár dekoraci, které by se mi eventuálně hodily do interiéru mého bytu. Ale nemám zkušenost těmito stránkami. Potřebovala bych poradit. Děkuji. Pěkný den.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥