Co si ještě můžeš přečíst?

Podzimní radosti

Jestli nějaké roční období vyloženě miluji, je to podzim. Miluji ty barvy, sychravo, sluníčko a celkovou atmosféru s vůní podzimu. Letos jsem si podzim tolik neužila, jelikož jsme s přítelem řešili stěhování a menší rekonstrukce. Podělím se s vámi o pár fotek s nádechem podzimu. 


S kamarádkou jsem vyrazila na výlet k rozhledně Líský. Výhled krásný a celkově to bylo příjemné místo v přírodě na poli. Také se přihodila nemilá a smutná událost. Museli jsme se rozloučit s milovaným člověkem. Bylo to těžké a hektické. Zastavila jsem se po dvou měsících až teď v listopadu. Podzim jsem si moc neužila, ale nevadí, však není poslední. Naštěstí jsem stihla pořídit krásné fotky, které podzimem vyloženě srší. A dokonce jsem stihla i výzdobu, v kterou jsem nedoufala. 
Jediné, co jsem nestihla, byl Halloween a mrzí mě to. Příští rok si to tedy užiji o to více. Dokonce i napeču a ráda bych nějakou tu dýni. Jediná podzimní mňamka, které se nemůžu nabažit a beru ji v kilech každý rok, je mandarinka. Dekorace bych také chtěla rozšířit, abych je neměla jenom v obývacím pokoji, ale i v ložnici či na chodbě. 


S přítelovou maminkou a bráchou jsme navštívili zříceninu hradu Krašov podél řeky Berounky. Počasí nám hrálo do karet, svítilo sluníčko, příroda byla zalitá barvami. Byla to jednoduše krása. Podělím se s vámi o výhled, který mě učaroval. 


Ještě si toho podzimu užívám, ačkoliv už bývá většinou mlha. Nesmírně se těším na Vánoce. V obchodech to vánoční atmosférou vyloženě srší a nikdy neodejdu z obchodu, aniž bych si nekoupila něco vánočního, ach jo. Měla bych si zamrazit účet.


Jaké roční období máte rádi? Zdobíte si bydlení dekoracemi?  Kdy začínáte s vánoční výzdobou? 

Komentáře

  1. Letošní podzim 🍂 se opravdu vydařil, byl krásně sluníčkový a i teplý. Mé oblíbené období je tedy léto a pak zima, ale to jen když je sníh 😅, ale letošní podzim se mi taky líbil. My zdobíme byt při každé příležitosti - Velikonoce, Halloween/podzim a nakonec na Vánoce - to těch dekorací máme nejvíce 😅. Minulý víkend jsem umyla okna a rovnou nahodila i vánoční výzdobu 🙈, ale nejvíce jsem se těšila na to, až pověsím světýlka ❤🎄.

    OdpovědětVymazat
  2. To mě mrzí, že sis podzim letos neužila :/. Já jsem taky šílený milovník podzimu a právě že letos byl opravdu kouzelný :O. Hlavně, ať je lépe a jak říkáš, není to poslední podzim :). I tak si stihla moc pěkné zážitky :). Hezké fotky :).

    OdpovědětVymazat
  3. Já a podzim máme hodně specifický vztah. Na jednu stranu miluju ty barvy, ty procházky, na stranu druhou se toho na podzim vždycky nejvíc po* :D a s vánoční výzdobou začnu až tak na začátku prosince a bude to dost milimalistické :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, letošní podzim byl pro mě plný bojem sama se sebou i s okolním světem. Nestihla jsem nic, vůbec nic až na pár rychlocvaků. Všechno je poslední dobou hrozně hektické, lidi hnusný, společnost se rozpadá na několik skupin. Snažím se jet na autopilota a moc si to nebrat a zároveň doma v soukromí na sobě nějak pracovat alespoň, co se týče nějakého sebevědomí, vaření a celkové spokojenosti sama se sebou.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty fotky jsou boží!! A také podzim miluju. ♥︎

    OdpovědětVymazat
  6. Příští rok, až budu pracovat a stabilně vydělávat, tak bych si také ráda nakoupila podzimní výzdobu :) A více se zaměřila na halloween. Jako menší jsem ho dost slavila, ale teď na něj dost prdím :D Každé období má své kouzlo. Vánoční výzdobu bych ráda dala první adventní víkend :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  7. Mám podzim taky ráda a ten letošní se myslím vyddařil. Halloween mne nějak nebere, jinak ale doma nějakou podzimní dekoraci mám (aktuálně suché větvičky hlohu). A na Vánoce začínám zdobit se začátkem Adventu, dřív nikdy ne.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ten výhled je naprosto dokonalý! 😍 Vůbec se ti nedivím, že zbožňuješ podzim, je to prostě kouzelné. Já tedy upřednostňuji jaro, jak to všude kvete a probouzí se k životu ♥️

    OdpovědětVymazat
  9. Také mám ráda podzim, když se listí barví do žluta a některé dokonce do červena. Takové se nejlépe na fotce vyjímají, když je západ slunce. Svým způsobem miluji i takové to šedo-šedé počasí, kdy je taková mlha, že není vidět na dvacet metrů. Má to takové tajemné kouzlo a atmosféru.
    Co se týče vánoční výzdoby, většinou jí dáváme tak čtrnáct dní před Vánoci a odstraňujeme pár dní po Silvestru.

    OdpovědětVymazat
  10. Také miluji podzim <3 moc ráda ho fotím. Ztráta mě moc mrzí :( posílám spoustu sil! Skrz stěhování byl určitě podzim dost hektický. Přesně jak říkáš, ještě jich bude :)) Mandarinky mi připomínají Vánoce <3

    OdpovědětVymazat
  11. Podzimní příroda je opravdu dokonalá, dokonce ji mám raději, než tu jarní. :)) Krásné fotky a na Vánoce se letos také šíleně těším. :))

    OdpovědětVymazat
  12. Moc mě mrzí, že ti odešel někdo blízký, bývá to těžké :(
    Jinak já si podzim také neužila, sice jsem měla na tisíc nových zážitků s novým přítelem a cestování do zahraničí, ale lupínky, procházky a dýně jsem měla tak posledních 14 dní :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  13. Já teda miluju jaro, ale musím říct, že letošní podzim byl jeden z nejhezčích za poslední roky. ♥
    Jinak co se týče tvého špatného období.. tak jsme na tom stejně.. :( a moc dobře vím, jaké to je.
    Ale zachvíli je tu čas Vánoční a to je krásné období.. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥