Co si ještě můžeš přečíst?

Home Tour /2/

Dlouho tu nebyl článek ohledně stěhování a je pravý čas, abych to napravila. Změn se událo nespočet. První a poslední článek byl o tom, jak jsme štukovali a malovali. Od té doby jsme se posunuli natolik, že už od začátku října bydlíme. Bylo to hektické, jelikož nebyly hotové podlahy, spali jsme na gaučích a žili mezi krabicemi.

Po štukování a malování přišla na řadu podlaha. Vytrhání staré podlahy, hledání podlaháře, na kterého nebudeme muset čekat půl roku a samotný výběr podlahy. Podlahu jsme nakonec vybrali z Hornbachu a jsme nesmírně spokojení.  Jedná se o vinylovou podlahu a rozhodně ji chceme i do posledního pokoje, který je momentálně prázdný. 

Stěhovali jsme se do nedodělaného, protože jsme nechtěli platit poplatky za říjen, když jsme věděli, že bychom se v půlce měsíce mohli stěhovat. Prach a nepořádek naprosto všude, takže úklid jsem moc neřešila. Během čekání na podlahy jsem předělávala záchod (přítel měnil záchod a musel se volat instalatér, protože začalo prokapávat těsnění, i když byla vypnutá voda). Dokupoval se potřebný nábytek, který jsme mohli už využít (poličky, věšáky). Vrtali jsme garnýže a světla. Všechno jsme si dělali sami, občas pomohli přátelé.

Když podlahy byly hotové, byla to výhra. Mohli jsme montovat nábytek. Většinu jsem montovala hlavně já. Přítel taky pomohl, ale z větší části jsem práci odvedla já. Bavilo mě to a pracovala jsem na tom každou volnou chvíli. Nábytek jsme kupovali průběžně. Nechtěla jsem koupit všechno naráz, aby se potom nestalo, že to k sobě vůbec nepasuje. 

Stále nemáme hotovo. Chybí nějaké detaily a dekorace. Nejhorší je, že přítel nemá oko na ty detaily a dekorace, takže s většinou věcí nesouhlasí, ale přitom se mu to potom líbí. 

Závěr je tedy takový, že největší část máme hotovou. Další články ohledně stěhování už budou konkrétní místnosti, kde se rozpovídám víc a uvidíte fotky před a po. Máte se na co těšit. 

Komentáře

  1. Tahle zabydlovací část je na celém stěhování stejně nejlepší. Stojí to sice spoustu času, nervů a úsilí, ale stojí to za to! Moc vám fandím a těším se na další článek! 😍

    OdpovědětVymazat
  2. Články o stěhování prostě miluju! :) Stejně tak výběr dekorací, který by měl zůstat vždycky na ženě, my na to prostě máme čuch, jak se říká. :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na ty fotky před a po se moc těším, to miluju! Vypadá to jako hromada práce, ale věřím, že se vyplatí!

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek, je to hromada práce, ale miluju ty výsledky :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji k tomu, že většinu máte hotovou! :). Vinyl máme v polovině bytu taky a je to fakt super, lepší než plovoučky :D.

    OdpovědětVymazat
  6. Na fotky před a po se těším nejvíc :) u nás teda vše montoval přítel, já jsem na to poleno 😅

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  7. To je super, že už bydlíte a to nejtěžší máte za sebou 🙂. Už se moc těším na další články 🤗, na to jak budeš vybavovat a dolazovat různými dekoracemi 🥰.

    OdpovědětVymazat
  8. To musela být makačka! Jste šikulky! Moc se těším na fotky konkrétních místností. Určitě to tam máte moc hezké :)

    OdpovědětVymazat
  9. Zařizování už je docela příjemná část stěhování (narozdíl od trhání podlah). Jsem zvědavá na články z jednotlivých místností - má články o bydlení ráda.

    OdpovědětVymazat
  10. Těším se na další pokračování 😍 Hlavní je, že už bydlíte a teď už to bude spíše příjemné zabydlování. Moc vám to přeji a buďte hlavně šťastní v novém bydlení ♥️

    OdpovědětVymazat
  11. Super, hned běžím číst další článek!:D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥