Co si ještě můžeš přečíst?

Home Tour /3/ Bathroom

Jupí, konečně je tu další článek ohledně bydlení. Tentokrát se zaměřím na koupelnu. V celém článku uvidíte fotky before/after a musím říct, že změna je velká. Stále se nemůžu vynadívat. Když si uvědomím, kolik je za tím skryté práce, o to víc jsem pyšná.


Prvním krokem bylo malování koupelny. Věděli jsme, že ji nechceme mít celou bílou, tak jsme zvolili černou barvu. Na fotce byste ani nepoznali, že dlaždice jsou namalované barvou. V tomhle občas dokážu být kreativní a hlavně je to levnější způsob, jak si předělat koupelnu. Bez rekonstrukce. Dalším krokem bylo oživení spár. Řekněte sami, že rozdíl je znatelný. Byla s tím práce, ale stojí to za to. A teď hurá na vybavení! 


Nejdůležitější bylo, abych si předem stanovila, co kde chci mít. Měla jsem představu a kupodivu i bez inspirace. Koupelnu nemáme bohužel moc velkou, ale i tak jsem tam uspořádala vše, co jsem chtěla. Koš na prádlo, regál, který je na celé koupelně to nejlepší, skříňku pod umyvadlo, zrcadlo, závěs a nástěnný držák na osušky. 

Regál jsem vybavila košíčky zakoupené v Jysku a vešlo se tam vše, co bylo třeba. Byla jsem dost v šoku, kolik věcí potřebuji mít po ruce v koupelně. Zrcadlo, které jsme si zamilovali. Skříňku pod umyvadlo jsem chtěla větší, ale sehnat ji bylo obtížné, tak jsem vzali z Hornbachu, kde mám uklízecí prostředky. Celkově je koupelna menší, ale ničemu to nevadí. 

Světla jsme instalovali úplně nakonec. Během prací v koupelně se nám stala nemilá věc. Přítel během vytahávání hmoždinek zničil dvě kachličky, ale nijak nám to nevadí. Máme v plánu koupit nové, ale zatím jsme se k tomu nedostali (navíc je to na místě, které není na první pohled vidět).  

Co na to říkáte? Znáte tyto vychytávky, jako je barva na dlažbu či na spáry? :-)

Komentáře

  1. Jste moc šikovní! Máte to tam krásné! O barvení slyším poprvé, povedlo se ti to :)

    OdpovědětVymazat
  2. V Jysku jsem věci do koupelny kupovala také, mají skvělý sortiment! :) Jsem moc ráda, že se vám koupelna takto vydařila a sdílím tvojí radost! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Máte to moc pěkné, černobílá kombinace je elegantní a košičky tomu dodávají takovou teplou atmosféru.
    MMCh - co jsi použila na ty spáry (naše by to potřebovaly taky)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stání zadej si do vyhledávače barvy na spáry Siko a najde ti to přesně ty, které jsme měli. :-) Taková modrá tuba. Super věc! :-)

      Vymazat
  4. Jeee to je super, to by mě vůbec nenapadlo to jen namalovat. Ale vypadá to opravdu skvěle 👏 jste moc šikovní! Můžete být na sebe opravdu pyšní :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  5. Na spáry barvu znám, na kachličky ne. Jinak moc pěkná změna. :)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo, ta barva na dlažbu by mě nenapadla, to je super! :) By se nám asi taky hodilo :D. Krásná změna, koupelna vypadá moc dobře :).

    OdpovědětVymazat
  7. To je super, jak si oživit celou místnost za méně peněz, určitě se to hodí:)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, já zatím nemám tyhle vychytávky, kde praktikovat, ale čeká nás začátkem března rekonstrukce baráku včetně vybourání staré koupelny. Zatím mám vizi ladění nové do hnědých tónů a bambusových proutěných a obdobných doplňků. Tak uvidíme jak to půjde. A s přítelem jsme se shodli jak na barvě, tak na mléčném sklu a matných bateriích vzhledem k tvrdé vodě.

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá to hezky. Už se hrozně těším, až si taky takhle jednou vybavím koupelnu!

    OdpovědětVymazat
  10. Změna je opravdu znát a vypadá to moc hezky 🙂. Líbí se mi jak jste zkombinovali barvy a k tomu i doplňky. Jste šikovní 🤗.

    OdpovědětVymazat
  11. Koukám, že máme dost stejně podobnou a malou koupelnu, jako vy. :) Uspořádání úplně stejné a kachličky se chystám taky přemalovat, tak snad se to povede! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  12. To je krásná práce, na jednu stranu je fajn, když má člověk menší budget, pak je mnohem více kreativní! Celá koupelna opravdu působí úplně jinak, tak útulně.

    Můj táta je právě obkladač a dělá koupelny, bazény atd., takže od něj spoustu věcí znám a vždy bych se obrátila na něj. Tohle je ale skvělá volba pro každého, kdo tuhle možnost nemá!

    OdpovědětVymazat
  13. Ta kombinace je fakt pěkná a koupelna určitě prokoukla! Já se bohužel čím dál méně těším na zařizování našeho domečku.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥